Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Σε πολλά τέτοια ανάλογα θέματα που κάποιος υποψήφιος αγοραστής κάνει μια ερώτηση συναντάμε το ίδιο πράγμα. Ενώ ο ts ρωτάει για να πάρει απόψεις, γνώμες και προτάσεις οι συμφορουμίτες το παίρνουν επί προσωπικού. Και τι εννοώ? ότι βάζουν τον εαυτό τους στη θέση του αγοραστή και άρα αδιαφορώντας για τις πραγματικές ανάγκες του εκάστοτε ts, οπότε προτείνουν με βάση τα δικά τους θέλω και τις δικές τους ανάγκες. Ακόμα και το γεγονός ο ts να διαλέξει στο τέλος ένα αμάξι (ή προϊόν) το οποίο έτυχε να προτείνουν και αυτοί, το αισθάνονται σαν μια μικρή νίκη έναντι των άλλων. Είναι ο ανδρικός εγωισμός.
TechnoState Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Tsofra, επειδή πλέον έχεις το knowhow....έχεις το 'ρεύμα' την υποστήριξη κ τον σεβασμό του κόσμου...νομίζω πρέπει, μαεστρικά να ξεκινήσεις το επόμενο....θρυλικό megathread! ...συγνώμη ts και λοιπά μέλη για το offtopic! @Nabuko ....εντάξει καταλαβαίνω πως το λες, αλλά προτάσεις ζήτησε ο ts...κ εμπειρίες/ απόψεις (θετικές κ αρνητικές) αρχικά, από τυχόν κατόχους, στα οχήματα που που ανέφερε. Το 'προσωπικό θέμα' αφορά κ την αντίληψη του καθενός. Με σωστή έκφραση κ κόσμιες συμπεριφορές δεν 'εκτροχιάζεται' το θέμα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από TechnoState 1 1
anso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, Nabuko είπε Περί ορέξεως βέβαια, αλλά κακάσχημο αμάξι. 😅 2021 έχουμε ή 1990? Αυτο λεω και γω 2
Nabuko Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TechnoState είπε Το 'προσωπικό θέμα' αφορά κ την αντίληψη του καθενός, με σωστή έκφραση κ κόσμιες συμπεριφορές δεν 'εκτροχιάζεται' το θέμα Αν κάποιος ανέφερε απλά την πρότασή του, αιτιολογώντας τη και αναφέροντας τα θετικά και τα αρνητικά (που πολλοί το αποφεύγουν το 2ο) θα ήταν οκ. Το πρόβλημα όμως ξεκινά όταν προσπαθούν να επιβάλλουν την πρότασή τους σα να επρόκειτο να αγοράσουν αυτοί. Από εκείνο το σημείο και έπειτα παρατηρούμε συμπεριφορές περίεργες, όπως να κακολογούν χωρίς λόγο τις υπόλοιπες προτάσεις ώστε να αναδειχθεί σαν καλύτερη επιλογή η δικιά τους κλπ κλπ. Ηρεμήστε μερικοί, δεν γίνεται διαγωνισμός. Δεν κερδίζετε κάτι. Εκτός κι αν η επιλογή που θα κάνει ο εκάστοτε υποψήφιος αγοραστής (που τυχαίνει να ήταν και η δική σας πρόταση) τονώνει τον ανδρικό σας εγωισμό. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να γεμίζει το εκάστοτε θρεντ με προσωπικές αντιπαραθέσεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από Nabuko 2
anso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορει να γινει μια πολιτισμένη συζήτηση χωρις να παρεκτραπουμε.συμβαινουν αυτα οπως κ σε πολιτικά θεματα η αθλητικά κτλ. Η αλήθεια ειναι πως το λεον φρ και την τζουλιετα θα της κοιταξω σιγουρα γιατι κατα τα γουστα μου ειναι 2 πανέμορφα αμάξια με γενικο καλό σύνολο σε εμφάνιση και fun to drive.ξερω σνομπαρουν αρκετοι την τζουλιετα αλλα επειδη ξερω κατοχους μου χουν πει οτι δεν θα την αλλαζαν ευκολα. 3
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, anso είπε Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορει να γινει μια πολιτισμένη συζήτηση χωρις να παρεκτραπουμε.συμβαινουν αυτα οπως κ σε πολιτικά θεματα η αθλητικά κτλ. Η αλήθεια ειναι πως το λεον φρ και την τζουλιετα θα της κοιταξω σιγουρα γιατι κατα τα γουστα μου ειναι 2 πανέμορφα αμάξια με γενικο καλό σύνολο σε εμφάνιση και fun to drive.ξερω σνομπαρουν αρκετοι την τζουλιετα αλλα επειδη ξερω κατοχους μου χουν πει οτι δεν θα την αλλαζαν ευκολα. Η Τζουλιέτα είναι ένα πανέμορφο αμάξι αλλά δείχνει πλέον τα χρόνια του και ήδη έχει ανακοινωθεί νέο μοντέλο Το καλύτερο για να μην χάσεις την μπάλα είναι να πας σε όλες τις αντιπροσωπείες , να τα δεις όλα , να φτιάξεις μια 3αδα - 5αδα και τότε όντως θα έχει αξία να σου πούμε εντυπώσεις ή σχόλια ( ως κάτοχοι όχι επειδή διαβάσαμε κάτι κάπου) Και δική μου συμβουλή , αν βρεις κάτι που το γουστάρεις και 2χιλιαδες να βγαίνεις εκτός budget να τα δώσεις για να μην το μετανιώσεις. Μιλάω ως παθών , εγώ το Leon ήθελα και μετά από 800σελιδες στο ποστ που είχα ανοίξει και 2 αγορές αυτοκινήτων πήγα τελικά και το πήρα. Όλα τα παραπάνω για κάποιον που γουστάρει τα αμάξια, αν κάποιος θέλει απλά εργαλείο είναι διαφορετική η προσέγγιση, αλλά αφού μιλάς για Τζουλιέτα φαντάζομαι ότι δεν ψάχνεις απλά εργαλείο 2
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Ίσως αναφέρθηκε ξανά αλλά είδα ένα c4 πριν λίγες μέρες και μου άρεσε πολύ. Θα το κοιτούσα σίγουρα. 1
anso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Η Τζουλιέτα είναι ένα πανέμορφο αμάξι αλλά δείχνει πλέον τα χρόνια του και ήδη έχει ανακοινωθεί νέο μοντέλο Το καλύτερο για να μην χάσεις την μπάλα είναι να πας σε όλες τις αντιπροσωπείες , να τα δεις όλα , να φτιάξεις μια 3αδα - 5αδα και τότε όντως θα έχει αξία να σου πούμε εντυπώσεις ή σχόλια ( ως κάτοχοι όχι επειδή διαβάσαμε κάτι κάπου) Και δική μου συμβουλή , αν βρεις κάτι που το γουστάρεις και 2χιλιαδες να βγαίνεις εκτός budget να τα δώσεις για να μην το μετανιώσεις. Μιλάω ως παθών , εγώ το Leon ήθελα και μετά από 800σελιδες στο ποστ που είχα ανοίξει και 2 αγορές αυτοκινήτων πήγα τελικά και το πήρα. Όλα τα παραπάνω για κάποιον που γουστάρει τα αμάξια, αν κάποιος θέλει απλά εργαλείο είναι διαφορετική η προσέγγιση, αλλά αφού μιλάς για Τζουλιέτα φαντάζομαι ότι δεν ψάχνεις απλά εργαλείο Κοιτα με την πρωτη ευκαιρία θα πάω να δοκιμασω αέ,civic,leon fr και Τζουλιέτα.για εκει κλεινω περισσότερο.το budget μου ηταν αρκετα λιγοτερο αλλα η αλήθεια ειναι οτι το ανεβασα λογω των fr,a3 k civic.δε ψαχνω απλα ενα εργαλειο η ενα μεσο μετακινησης.παντως με θυμαμαι χρόνια τωρα να εχω αδυναμια σε civic, giulietta και στα seat fr οπως καποτε και το bocanegra . 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, anso είπε Κοιτα με την πρωτη ευκαιρία θα πάω να δοκιμασω αέ,civic,leon fr και Τζουλιέτα.για εκει κλεινω περισσότερο.το budget μου ηταν αρκετα λιγοτερο αλλα η αλήθεια ειναι οτι το ανεβασα λογω των fr,a3 k civic.δε ψαχνω απλα ενα εργαλειο η ενα μεσο μετακινησης.παντως με θυμαμαι χρόνια τωρα να εχω αδυναμια σε civic, giulietta και στα seat fr οπως καποτε και το bocanegra . Κοίτα να δείς την προσωπική μου άποψη (θα αφήσω απέξω την εξωτερική εμφάνιση γιατί είναι υποκειμενικό ) Το Civic σε αυτά τα λεφτά θα το πάρεις με χιλιάρη κινητήρα (δεν σχολιάζω αν είναι καλό ή κακό , είχα και εγώ κόλλημα , οδήγησα , αγόρασα άλλαξα γνώμη , αλλά σίγουρα σε φορτωμένο αμάξι στα ταξίδια δεν είναι σαν τους μεγαλύτερους κινητήρες στα ίδια όμως άλογα , ροπές , εύρος λειτουργίας . Ακούγονται επίσης πολλά μείων για τον αντιπρόσωπο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία Για την τζουλιέτα στα είπα Το A3 στο budget που είσαι θα έλεγα να το ξεχάσεις. Premium αυτοκίνητο με χιλιάρη κινητήρα και φτωχό εξοπλισμό για τα λεφτά που θα δώσεις Εγώ σύμφωνα με την παραπάνω λογική (και επειδή μου άρεσε) κατέληξα στο Leon. Γιατί βρίσκεις το FR κοντά στα 22.000ε με πλούσιο εξοπλισμό , φρέσκο μοντέλο , 1.500 κυβικά 150 άλογα. Απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά με όλα τα παραπάνω στοιχεία Αν δεν σε χαλάει ο χιλιάρης άλλη επιλογή είναι και το Ford Focus Τέλος αν δεν θέλεις να ανέβεις πολύ στο budget υπάρχει και το i30 όπως είπαν που είναι αρκετά καλό σαν πακέτο. Δεν μας είπες όμως απο χώρους τι χρειάζεσαι ? Γιατί τα νέα μικρά όπως π.χ. Ibiza , i20 έχουν πάρα πολύ καλούς χώρους με άνετη καμπίνα για όλους και 350 λίτρα σε χώρο αποσκευών. Το έχεις σκεφτεί ? Θα πέσεις σε budget και θα ανέβεις σε εξοπλισμό
anso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Κ απλα ηθελα να περιορισω την λιστα στα οχήματα που θα παω να κοιταξω πχ κοιτουσα arona fr και δεν ειχα καν κοιταξει το λεον.μεσα απο τα σχόλια κατασταλαξα σε 3-5 που θα παω να τα δοκιμασω κ μετα θα αποφασισω 12 λεπτά πριν, tsofras είπε Κοίτα να δείς την προσωπική μου άποψη (θα αφήσω απέξω την εξωτερική εμφάνιση γιατί είναι υποκειμενικό ) Το Civic σε αυτά τα λεφτά θα το πάρεις με χιλιάρη κινητήρα (δεν σχολιάζω αν είναι καλό ή κακό , είχα και εγώ κόλλημα , οδήγησα , αγόρασα άλλαξα γνώμη , αλλά σίγουρα σε φορτωμένο αμάξι στα ταξίδια δεν είναι σαν τους μεγαλύτερους κινητήρες στα ίδια όμως άλογα , ροπές , εύρος λειτουργίας . Ακούγονται επίσης πολλά μείων για τον αντιπρόσωπο αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία Για την τζουλιέτα στα είπα Το A3 στο budget που είσαι θα έλεγα να το ξεχάσεις. Premium αυτοκίνητο με χιλιάρη κινητήρα και φτωχό εξοπλισμό για τα λεφτά που θα δώσεις Εγώ σύμφωνα με την παραπάνω λογική (και επειδή μου άρεσε) κατέληξα στο Leon. Γιατί βρίσκεις το FR κοντά στα 22.000ε με πλούσιο εξοπλισμό , φρέσκο μοντέλο , 1.500 κυβικά 150 άλογα. Απλά δεν υπάρχει κάτι άλλο σε αυτά τα λεφτά με όλα τα παραπάνω στοιχεία Αν δεν σε χαλάει ο χιλιάρης άλλη επιλογή είναι και το Ford Focus Τέλος αν δεν θέλεις να ανέβεις πολύ στο budget υπάρχει και το i30 όπως είπαν που είναι αρκετά καλό σαν πακέτο. Δεν μας είπες όμως απο χώρους τι χρειάζεσαι ? Γιατί τα νέα μικρά όπως π.χ. Ibiza , i20 έχουν πάρα πολύ καλούς χώρους με άνετη καμπίνα για όλους και 350 λίτρα σε χώρο αποσκευών. Το έχεις σκεφτεί ? Θα πέσεις σε budget και θα ανέβεις σε εξοπλισμό Δε ξερω αν οντως το χιλιαρι αξιζει κ τραβαει οσο τ αλλα σαν φορτωμένο ειδικα σε διακοπες.ξερεις τωρα γυναικες τα φορτωνουν φουλ τα αμαξια. Θεωρω πολύ μικρά τα "biza ,i20.σε μικρα κοιτουσα ας πούμε το corsa gs,micra techna,208 gt.κατεβαινει το budget μεν αλλα δε μου γεμιζουν το ματι.το ι30 το fastback δε με ξετρελαινει. Κυρίως η τιμη της τζουλιετας και η εμφανιση της με την οδηγικη συμπεριφορά με κερδιζει κ το λεον φρ για το γενικο του σπορ συνολο 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, KoreanW είπε κλείδωσε μετά από επαναλαμβανόμενα ακατάλειπτα ποστ στα όρια του τρολαρίσματος, που έκανε σε διάφορα τόπικ συγκεκριμένος συνοφορουμίτης Τογιότα φαν τα ποστ αυτά σβήστηκαν εν πολλοις, αλλά και αποδείχθηκαν μοιραία στο αγαπημένο τόπικ ο εν λόγω συνφορουμίτης είναι εκείνος στον οποίο απαντάω εδώ και φυσικά συνέχισε να ποστάρει οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 😔😖 1
KoreanW Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Just now, JailbrokenDiesel said: οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 😔😖 θέλω να πιστεύω ότι μετά από λίγο, δεν ξέρω πόσο θα ξεκλειδώσει ή τουλάχιστον θα ανοίξει ο Θωμάς @tsofras νέο τόπικ vol.2 ειδάλλως τί σόι προγραμματιστης είσαι ρε Θωμά, στήσε μια ιστοσελίδα www.tsofrasreport.gr στο πι και φι να 'χουμε να γράφουμε εκεί μέσα... 🏁 1
JailbrokenDiesel Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, KoreanW είπε θέλω να πιστεύω ότι μετά από λίγο, δεν ξέρω πόσο θα ξεκλειδώσει ή τουλάχιστον θα ανοίξει ο Θωμάς @tsofras νέο τόπικ vol.2 ειδάλλως τί σόι προγραμματιστης είσαι ρε Θωμά, στήσε μια ιστοσελίδα www.tsofrasreport.gr στο πι και φι να 'χουμε να γράφουμε εκεί μέσα... 🏁 ε ναι ρε συ.. δεν έχουμε προλάβει να παραλάβουμε ακόμη, πως θα κάνουμε κι εμείς το flex μας! 1
tsofras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, KoreanW είπε θέλω να πιστεύω ότι μετά από λίγο, δεν ξέρω πόσο θα ξεκλειδώσει ή τουλάχιστον θα ανοίξει ο Θωμάς @tsofras νέο τόπικ vol.2 ειδάλλως τί σόι προγραμματιστης είσαι ρε Θωμά, στήσε μια ιστοσελίδα www.tsofrasreport.gr στο πι και φι να 'χουμε να γράφουμε εκεί μέσα... 🏁 Το σκέφτηκα αλλά δεν θα είναι το ίδιο εδώ είμαστε όλοι μαζεμένοι , ελπίζω να το ξανανοίξουν Sorry ts τέλος τα off topic
anso Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Το σκέφτηκα αλλά δεν θα είναι το ίδιο εδώ είμαστε όλοι μαζεμένοι , ελπίζω να το ξανανοίξουν Sorry ts τέλος τα off topic Τι ειχες ανεβασει και στο εκλεισαν;αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα