Vaggoylina Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, anso είπε Η αλήθεια ειναι πανεμορφο σε κιτρινο.καλοταξιδο να ναι με ωραιες στιγμές Ευχαριστώ πάρα πολύ !!
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Όντως πολύ όμορφο, καλοτάξιδο! Και είναι και καλό να κυκλοφορεί και κανένα διαφορετικό χρώμα γιατί έχουν γεμίσει οι δρόμοι άσπρο, μαύρο, ασημί, μολυβί!
Vaggoylina Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Όντως πολύ όμορφο, καλοτάξιδο! Και είναι και καλό να κυκλοφορεί και κανένα διαφορετικό χρώμα γιατί έχουν γεμίσει οι δρόμοι άσπρο, μαύρο, ασημί, μολυβί! Αυτό ακριβώς είπα και εγώ .. αφού μας άρεσε γιατί μα μην το τολμησουμε?? Το προηγούμενο αμάξι ήταν άσπρο..λεω πάλι...? Το γκρι ήταν πολύ επιβλητικό δεν μαρεσε καθόλου για μένα...το κιτρινάκι είναι μια χαρά !! Ευχαριστώ πάρα πολύ .ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου ♡ 1
mp123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/3/2021 στις 11:22 ΜΜ, tsofras είπε Meh βγαίνει το καινούριο σε λίγο καιρό και για το μέγεθος του έχει μικρό Πορτ μπαγκαζ Κατά τα άλλα πολύ καλή τιμή και εξοπλισμός Φιλε σου έχω νέα. Δεν βρήκα το θέμα σου και σε βρήκα εδώ. 26000 αρχική τιμή το πηρα 24500. Παράδοση αρχή Ιουνίου. Καινούριο μοντέλο ο πρωτος θα είμαι. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2021 από mp123
tsofras Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, mp123 είπε Φιλε σου έχω νέα. Δεν βρήκα το θέμα σου και σε βρήκα εδώ. 26000 αρχική τιμή το πηρα 24500. Παράδοση αρχή Ιουνίου. Καινούριο μοντέλο ο πρωτος θα είμαι. που χάθηκες εσύ ? σου έστειλα πρόσκληση για το club μπές να πείς γιατί δεν κατάλαβα τι περιμένεις
mp123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, tsofras είπε που χάθηκες εσύ ? σου έστειλα πρόσκληση για το club μπές να πείς γιατί δεν κατάλαβα τι περιμένεις Είχα δουλειές. Ερχομε
Noobios Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 13 ώρες πριν, tsofras είπε που χάθηκες εσύ ? σου έστειλα πρόσκληση για το club μπές να πείς γιατί δεν κατάλαβα τι περιμένεις Ποιο club??? 😮
terry308 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Noobios είπε Ποιο club??? 😮 https://www.insomnia.gr/forums/forum/338-θέματα/
intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Ο φίλος μου θέλει να αγοράσει ένα σχετικά ευρύχωρο αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, μέχρι το καλοκαίρι. Κοιτούσε το Honda Civic. Χθες του έστειλα και το Leon FR που έχει πιο δυνατό κινητήρα. Κάτι άλλο υπάρχει στα 21-22 χιλιάρικα;
tsofras Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ο φίλος μου θέλει να αγοράσει ένα σχετικά ευρύχωρο αυτοκίνητο με σπορ χαρακτήρα, μέχρι το καλοκαίρι. Κοιτούσε το Honda Civic. Χθες του έστειλα και το Leon FR που έχει πιο δυνατό κινητήρα. Κάτι άλλο υπάρχει στα 21-22 χιλιάρικα; Εκτός απο Ford Focus , KIA Ceed GT Line δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο , δεν ξέρω αν έχει έρθει και το Hyundai i30 N-line Civic , Focus στα 1000cc 130 /125 άλογα σε αυτά τα λεφτά Leon FR στα 1500cc 150 άλογα Hyundai και αν ήρθε και το Kia με τον νέο κινητήρα στα 1400cc 160 άλογα Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από tsofras
intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Εκτός απο Ford Focus δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο , δεν ξέρω αν έχει έρθει και το Hyundai i30 N-line Ford Focus ST Line. Πραγματικά. Πώς το ξεχάσαμε; Το i30 με τον κινητήρα 1.0 120ps έχει χαμηλότερες επιδόσεις σε σύγκριση με τα προαναφερόμενα. Και δεν του αρέσει τόσο εμφανισιακά. Όταν λες "Εκτός από Ford Focus δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο" εννοείς ότι τα Civic και Leon FR δεν αξίζουν όσο το Focus ST Line;
tsofras Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ford Focus ST Line. Πραγματικά. Πώς το ξεχάσαμε; Το i30 με τον κινητήρα 1.0 120ps έχει χαμηλότερες επιδόσεις σε σύγκριση με τα προαναφερόμενα. Και δεν του αρέσει τόσο εμφανισιακά. Όταν λες "Εκτός από Ford Focus δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο" εννοείς ότι τα Civic και Leon FR δεν αξίζουν όσο το Focus ST Line; όχι εννοώ εκτός απο αυτά που ανέφερα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Το i30 και το Ceed στα έγραψα για τους νέους κινητήρες με τα 160 άλογα όχι με τα χίλια κυβικά
intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, tsofras είπε όχι εννοώ εκτός απο αυτά που ανέφερα δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο. Το i30 και το Ceed στα έγραψα για τους νέους κινητήρες με τα 160 άλογα όχι με τα χίλια κυβικά Αα ωραία, τώρα τα είδα. Ευχαριστώ πολύ που τα έγραψες έτσι όλα μαζεμένα. Στο i30 υπάρχει μόνο ο χιλιάρης κινητήρας με βενζίνη, οι υπόλοιποι είναι υβριδικοί, αλλά έχουν ηλεκτρονικό συμπλέκτη κι έτσι έμειναν εκτός παιχνιδιού. Το KIA Ceed GT Line δεν το είχαμε δει. Θα ρίξουμε μια ματιά. Αν και ο φίλος μάλλον θα επιλέξει κάποιο από τα Civic, Focus ST Line ή Leon FR. Για το Opel Astra 1.2 145hp έχουμε κάποια γνώμη; Επεξ/σία 12 Απριλίου 2021 από intruder99 1
tsofras Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 17 λεπτά πριν, intruder99 είπε Αα ωραία, τώρα τα είδα. Ευχαριστώ πολύ που τα έγραψες έτσι όλα μαζεμένα. Στο i30 υπάρχει μόνο ο χιλιάρης κινητήρας με βενζίνη, οι υπόλοιποι είναι υβριδικοί, αλλά έχουν ηλεκτρονικό συμπλέκτη κι έτσι έμειναν εκτός παιχνιδιού. Το KIA Ceed GT Line δεν το είχαμε δει. Θα ρίξουμε μια ματιά. Αν και ο φίλος μάλλον θα επιλέξει κάποιο από τα Civic, Focus ST Line ή Leon FR. Για το Opel Astra 1.2 145hp έχουμε κάποια γνώμη; Ας πάει να τα κάνει όλα test drive τότε να έχει και άποψη. Το Astra είναι αρκετά καλό ως σύνολο εξοπλισμού και τιμής. Αλλά 1) Έρχεται νέο μοντέλο σε λίγο καιρό οπότε δεν αξίζει 2) Δεν το λές σπορ ούτε σε αίσθηση ούτε σε look 3) Έχει 370 λίτρα πορτ μπαγκαζ χωρίς ρεζέρβα , 310 λίτρα με την ρεζέρβα οπότε έχει απο τους μικρότερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του
intruder99 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 20 λεπτά πριν, tsofras είπε Ας πάει να τα κάνει όλα test drive τότε να έχει και άποψη. Το Astra είναι αρκετά καλό ως σύνολο εξοπλισμού και τιμής. Αλλά 1) Έρχεται νέο μοντέλο σε λίγο καιρό οπότε δεν αξίζει 2) Δεν το λές σπορ ούτε σε αίσθηση ούτε σε look 3) Έχει 370 λίτρα πορτ μπαγκαζ χωρίς ρεζέρβα , 310 λίτρα με την ρεζέρβα οπότε έχει απο τους μικρότερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία του Θα κάνει test drive αλλά θέλει να έχει 3-4 μοντέλα στο μυαλό του για να μην χαθεί μετά. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα