anso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, dstilio είπε Υπάρχουν έρευνες με χιλιάδες κόσμου να δίνουν feedback: η guilietta ειδικά το πετρέλαιο ήταν από τα πιο αξιόπιστα. Δε θα καταργηθεί το πετρέλαιο, ειδικά σε επαρχία. Παίζει να μείνει πιο πολύ από βενζίνη (λόγω επαγγελματικών που καίνε όλα πετρέλαιο). ωραιο αυτοκίνητο, το έχω οδηγήσει, αλλά δεν έχει μοντέρνιες: - ούτε πολλά μπιχλιμπίδια εσωτερικά, - ούτε πολλά ηλεκτρικά βοηθήματα για ασφάλεια όμως (με αποτέλεσμα χαμηλότερα αστέρια στο ncar) Όποτε, αν απολαμβάνεις το μασάζ στα καθίσματα τότε εισαι για puma, 2008, c4 και οχι για Alfa. τα έχεις μετρητοίς; Με 22 παίρνεις πολύ καλά μεταχειρισμένα. Τι εννοείς ; κάνουν και μασαζ;και απο τα 3 που ανέφερες δε ξετρελαθηκα εμφανησιακα με κανενα αντε με το c4 λιγο.νταξ απο το honda του 2003 σιγουρα οτιδιποτε και αν διαλεξω ειναι με διαφορα καλυτερο.θελω κατι fun to drive κ απο εξωτερική ομορφια με κερδιζει η giulietta ,το leon & a3 το οποιο δυστυχως ξεφευγει αν παρεις με καποια έξτρα
karaLRS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, dstilio είπε Υπάρχουν έρευνες με χιλιάδες κόσμου να δίνουν feedback: η guilietta ειδικά το πετρέλαιο ήταν από τα πιο αξιόπιστα. Δε θα καταργηθεί το πετρέλαιο, ειδικά σε επαρχία. Παίζει να μείνει πιο πολύ από βενζίνη (λόγω επαγγελματικών που καίνε όλα πετρέλαιο). ωραιο αυτοκίνητο, το έχω οδηγήσει, αλλά δεν έχει μοντέρνιες: - ούτε πολλά μπιχλιμπίδια εσωτερικά, - ούτε πολλά ηλεκτρικά βοηθήματα για ασφάλεια όμως (με αποτέλεσμα χαμηλότερα αστέρια στο ncar) Όποτε, αν απολαμβάνεις το μασάζ στα καθίσματα τότε εισαι για puma, 2008, c4 και οχι για Alfa. τα έχεις μετρητοίς; Με 22 παίρνεις πολύ καλά μεταχειρισμένα. Θα συμφωνήσω μαζί σου η G δεν είχε μπιχλιμπίδια. εδώ το ηχοσύστημα είχε 2 γραμμές χαρακτήρων ( το είχα αλλάξει με Android 2 din) σχετικά με το NCAP έχανε αστέρια απο μερικές χαζομάρες (πχ δεν χτύπαγε η ζώνη στους πίσω). εννοείται ότι της λείπουν και σύγχρονα συστήματα όπως auto braking κλπ
c-max Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, anso είπε Τι εννοείς ; κάνουν και μασαζ;και απο τα 3 που ανέφερες δε ξετρελαθηκα εμφανησιακα με κανενα αντε με το c4 λιγο.νταξ απο το honda του 2003 σιγουρα οτιδιποτε και αν διαλεξω ειναι με διαφορα καλυτερο.θελω κατι fun to drive κ απο εξωτερική ομορφια με κερδιζει η giulietta ,το leon & a3 το οποιο δυστυχως ξεφευγει αν παρεις με καποια έξτρα To focus δε σου αρεσει; Τι σ@@@α μονο εγω εχω περιεργα γουστα; 🤣
adi32 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, karaLRS είπε Θα συμφωνήσω μαζί σου η G δεν είχε μπιχλιμπίδια. εδώ το ηχοσύστημα είχε 2 γραμμές χαρακτήρων ( το είχα αλλάξει με Android 2 din) σχετικά με το NCAP έχανε αστέρια απο μερικές χαζομάρες (πχ δεν χτύπαγε η ζώνη στους πίσω). εννοείται ότι της λείπουν και σύγχρονα συστήματα όπως auto braking κλπ Ναι πρόκειται για αυτοκίνητο δεκαετίας και αυτά τα σύγχρονα μπιχλιμπίδια λείπουν αλλά εμένα δε με ενοχλεί ούτε η οθόνη android ούτε αυτά. Άλλοι κοιτάνε τα multimedia για να αγοράσουν αυτοκίνητο. Για μένα πιο πολύ σημασία έχει η ενεργητική ασφάλεια, τα esp, dna, κρατήματα επιδόσεις κλπ μου αρκούν 1
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 12/3/2021 στις 11:53 ΜΜ, adi32 είπε Ψιλοκακασχημο 13 λεπτά πριν, c-max είπε To focus δε σου αρεσει; Τι σ@@@α μονο εγω εχω περιεργα γουστα; 🤣 Πολύ ωραίο αμάξι. Ειδικά από κοντά, στις φωτογραφίες χάνει
@pnea1973 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Εγώ είμαι υπέρ της Giulleta.. Αφού σου αρέσει παρτο. 1
karaLRS Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Το συγκεκριμένο είναι από του Καπλανη αν δεν κάνω λάθος. Γνωστός αλφιστας στην Πάτρα με συνεργείο άλφα ρομεο. Το θεωρώ καλή περίπτωση
anso Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, karaLRS είπε Το συγκεκριμένο είναι από του Καπλανη αν δεν κάνω λάθος. Γνωστός αλφιστας στην Πάτρα με συνεργείο άλφα ρομεο. Το θεωρώ καλή περίπτωση Παω να το τσεκαρω
anso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Το xceed λεει τιποτα;για ένα περίεργο λογο φαίνεται ωραίο 1
c-max Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 18 ώρες πριν, anso είπε Το xceed λεει τιποτα;για ένα περίεργο λογο φαίνεται ωραίο Προσωπικα μου αρεσει, το ειχα δει αλλα ηταν ακριβοτερο αρκετα τοτε και κατεληξα στο Focus active. Ακομη δεν μου ειχε αρεσει καθολου η συμπεριφορα των πωλητων, ασχετο μεν με το αυτοκινητο αλλλα οπως και να το κανεις σε επηρεαζει.
JailbrokenDiesel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Στις 16/3/2021 στις 5:00 ΜΜ, anso είπε Το xceed λεει τιποτα;για ένα περίεργο λογο φαίνεται ωραίο απο τα αγαπημενα μου του C-Cegment! του εκανα προσφατα test drive καθως ετρεχε μια προσφορα και μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις! χωροι, ανεση, ποιοτητα υλικων, οδηγηση! εαν δεν εχεις θεμα με παρκιγκ, δωστου μια προσπαθεια
anso Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 17/3/2021 στις 8:27 ΜΜ, JailbrokenDiesel είπε απο τα αγαπημενα μου του C-Cegment! του εκανα προσφατα test drive καθως ετρεχε μια προσφορα και μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις! χωροι, ανεση, ποιοτητα υλικων, οδηγηση! εαν δεν εχεις θεμα με παρκιγκ, δωστου μια προσπαθεια Θα του την δωσω με την πρώτη ευκαιρία
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 15/3/2021 στις 7:55 ΜΜ, karaLRS είπε Το συγκεκριμένο είναι από του Καπλανη αν δεν κάνω λάθος. Γνωστός αλφιστας στην Πάτρα με συνεργείο άλφα ρομεο. Το θεωρώ καλή περίπτωση μου το προτεινε κι εμενα να το παρω αλλα μου φανηκαν παρα πολλα 15.800 για τον 1.6 105... με τοσα λερφτα παιρνω του 2019 μοντελο το 120ps επισης θελω κοκκινο
adi32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Ntinaras είπε μου το προτεινε κι εμενα να το παρω αλλα μου φανηκαν παρα πολλα 15.800 για τον 1.6 105... με τοσα λερφτα παιρνω του 2019 μοντελο το 120ps επισης θελω κοκκινο φοβερη εμφανιση (ειδικα το γκρι ματ) πολυ λιγα αλογα 1
anso Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 17 ώρες πριν, Ntinaras είπε μου το προτεινε κι εμενα να το παρω αλλα μου φανηκαν παρα πολλα 15.800 για τον 1.6 105... με τοσα λερφτα παιρνω του 2019 μοντελο το 120ps επισης θελω κοκκινο Κοιτα είναι πολλά ια 15 μοντελο κα τόσα χιλιομετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα