Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει τέτοιο thread και μιας και τις τελευταίες ημέρες διαβάζω αρκετά στο φόρουμ και ξεστραβωνομαι και εγώ ο τυφλός είπα να ανοίξω εγώ ένα!

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με το launch της 18ης Μαρτίου? Θα είναι ένα ακόμα flop η υπάρχει φως στο τούνελ? Επειδή η αλήθεια είναι θέλω πολύ να πάρω μια 6700XT να παίζω παιχνίδια σαν άνθρωπος που τώρα με την 5600 xt που έχω μου σπάνε τα νεύρα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tteeoo είπε

Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει τέτοιο thread και μιας και τις τελευταίες ημέρες διαβάζω αρκετά στο φόρουμ και ξεστραβωνομαι και εγώ ο τυφλός είπα να ανοίξω εγώ ένα!

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με το launch της 18ης Μαρτίου? Θα είναι ένα ακόμα flop η υπάρχει φως στο τούνελ? Επειδή η αλήθεια είναι θέλω πολύ να πάρω μια 6700XT να παίζω παιχνίδια σαν άνθρωπος που τώρα με την 5600 xt που έχω μου σπάνε τα νεύρα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, giorgosmcg είπε

Μαλακία γιατί έχω εναν ryzen 3600x και αντικειμενικά η καλύτερη επιλογή είναι ειτε η rx6700xt η η 3070 και να δώσω 1κ τώρα για κάρτα είναι μαλακία.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tteeoo είπε

Μαλακία γιατί έχω εναν ryzen 3600x και αντικειμενικά η καλύτερη επιλογή είναι ειτε η rx6700xt η η 3070 και να δώσω 1κ τώρα για κάρτα είναι μαλακία.

Εε είτε κάνεις υπομονή ή δοκιμάζεις την τύχη σου με partalert. Στο έτσι, ρεαλιστικά, δύσκολα θα βρείς κάρτα και πάλι.

Δημοσ.

Από amazon.es μέσω ειδοποίησης από partalert, κάπου στα 700κατι. Είναι εφικτό να πάρεις κάρτα από εκεί, αρκεί να είσαι γρήγορος και να θεωρείς δεδομένο πως δεν θα δεις msrp μέχρι το 2022. 😅

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...