wizard Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μπορείς να πείς στους γονείς σου ότι πραγματοποιείς ένα επιστημονικό πείραμα. Μελέτη ελεύθερης πτώσης της οθόνης από το μπαλκόνι. Και όταν φτάσει κάτω να αναφωνήσεις ΠΩΠΩ!!! Τελικά ο Νεύτωνας είχε δίκιο!!!!!! Πάντως θα συμφωνήσω με τον madsc.
spock Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Εγώ θα έλεγα να έκανες μια σοβαρή συζήτηση μαζί τους, μιλώντας λογικά, για τις επιπτώσεις μιας οθόνης οκταετίας στην όρασή σου, καθώς και τις βελτιώσεις της τεχνολογίας όλα αυτά τα χρόνια στην ποιότητα απεικόνισης, και στη δραστική μείωση διαρροών και δευτερευουσών ακτινοβολιών. Δε νομίζω να θέλουν οι γονείς σου να "στραβωθείς"...
BadBoy Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Νομίζετε ότι δεν τα έχω κάνει όλα αυτά; Εγώ θα έλεγα να έκανες μια σοβαρή συζήτηση μαζί τους, μιλώντας λογικά, για τις επιπτώσεις μιας οθόνης οκταετίας στην όρασή σου, καθώς και τις βελτιώσεις της τεχνολογίας όλα αυτά τα χρόνια στην ποιότητα απεικόνισης, και στη δραστική μείωση διαρροών και δευτερευουσών ακτινοβολιών. Αυτά και άλλα τόσα έχω πει, αλλά τίποτα! Αφού η οθόνη δείχνει και δουλεύει, για έξοδα είμαστε εμείς τώρα; Δεν είμαι ο τύπος που θα κατέφευγε κατευθείαν στην απατεωνιά και στην πονηριά, αλλά όταν όλα έχουν αποτύχει τι άλλο να κάνω; Δε θα κάτσω εγώ να φάω άλλες 50 ώρες από τη ζωή μου προσπαθώντας να πείσω για κάτι αυτονόητο. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Bspus Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Δημοσ. 24 Μαΐου 2004 Gia na allaxeis to refresh rate, sta XP toulaxiston arkei ekei pou einai ta settings tis othonis na tou peis na kanei display all available modes kai oxi mono tis symbates. An den xalasei me auto, dokimase na tin gyrises sto plai i ka anapoda kai na tin kratiseis anoixth ekei gia kapoio diastima, oso eisai kai sta windows. Logika pali tha prepei na xalasei. Isos oxi apo tin proti mera, kai frontise na leipoun oi goneis sou.
estenough Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Βασικά συμφωνώ με τον madsc. αλλά υπάρχει η πολύ εύκολη λύση να ρίξεις λίγο νερό την ώρα που δουλεύει. αν δεν την κάψεις κι έτσι, τότε θα την έχεις για πάντα
Ntinsky Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δοκίμασε την μέθοδο του στύλ "Πέτα την οθόνη από την ταράτσα" αφου πρώτα βεβαιωθείς ότι δνε περνάει κανείς απο κάτω.Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα σου λύσει κάθε απορία
Jason Dean Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Nai kai egw to vrisko ligo ews poly afeles kai kakomathimeno.. An den mporeis na to eksigiseis me swsta epixeirhmata kai katafevgeis se tetoies methodous kala tha kanane na se afhsoyne xwris othonh. Apo thn allh pali mporei na exoyne alles oikonomikes proteraiwthtes opote pali sta idia katalhgoyme. Tip: Vres mia duleia kai pare monos soy oti thes opws kanei o kathe enas.
dpolal Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Προσπάθησε να βρείς από κανένα manual της οθόνης ποιά πινάκια λειτουργούν από το βύσμα της. Μπορείς με κάποιο ψιλό μυτοτσίμπιδο να «αφαιρέσεις» 1-2 και είτε να μην δουλεύει καθόλου, είτε να χαλάσει κάποιο από τα χρώματα, είτε να λειτουργεί ασπρόμαυρα. Πάντως σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ είναι καθόλου σωστό γιατί είναι καθαρή κοροϊδία για τους γονείς σου και για σένα. Μάζεψε χρήματα και πάρε μια καινούργια. Άσε κατά μέρος τις εύκολες λύσεις.
vagos789 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Δημοσ. 25 Μαΐου 2004 Οι γονείς μου δεν μου έπαιρναν καινούριο αυτοκίνητο γιατί μου είχαν ήδη παραχωρήσει ένα μεταχειρισμένο,"αναγκάστηκα" να δουλέψω και να κάνω υπομονή για να το αγοράσω και φυσικά τώρα το εκτιμάω πολύ περισσότερο από το παλιό που το είχα του κλώτσου και του μπάτσου.Φυσικά δεν πρόκειται να το πεταξω απο το μπαλκόνι όταν παλιώσει
dcis77 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Tip: Vres mia duleia kai pare monos soy oti thes opws kanei o kathe enas. Σωστός ο Jason...
The_Judas Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Εντάξει ρε παιδιά ας μην υπερβάλουμε κι όλας συγκρίνοντας την αγορά οθόνης με την αγορά ενός αυτοκινήτου! Αν οι γονείς σου δε μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος μην τους πιέζεις... Αλλιώς πες τους ότι ανέβηκε η μυωπία σου λόγω της οθόνης ή κάποιο άλλο παραμύθι!
kontras Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 3ekinas kai paraponiesai gia kati tromerous ponokefalous poy exeis ka8ws kai dyskolia sygentrwsews genika!!!Pas ofthalmiatro (pote den vlaptei mia episkepsi se giatro) kai otan gyriseis tous les oti o giatros eipe oti epeidi ka8esai polles wres sto PC kai i o8oni pou xreisimopoieis einai xwris tis aparaitites prodiagrafes asfaleias kalo 8a itan na pareis mia me kainourgia texnologia. PS. Ayto pou pragmatika proteino einai mia doulitsa to kalokairi kai agora o8onis me dika sou xrimata!!!!
zeys13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δοκιμασε με εναν ισχυρο μαγνητη.Στο εγραψαν και πιο πανω.Εννοειτε οσο πιο κοντα μπορεις και αρκετες ωρες-μερες(δεν ξερω).Λογικα αφου εχεις τον μαγνητη κοντα στην οθονη θα βλεπεις παραμορφωση στην οθονη.Ισως να καταφερεις κατι μια μονιμη παραμορφωση. Αντε και καλη επιτυχια. Σιγουρα δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις στους γονεις σου αλλα απο το να στραβωθεις....Και εγω το ιδιο θα εκανα-μονο αν δεν την αντεχα αλλο
kostakhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 re ta pitsirikia ti skeftonte ! file mou den pas na breis kamia douleia ta perimeneis ola sto piato! kalokairi erxetai se ena mhna 8a thn exeis bgalei thn o8onh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.