Προς το περιεχόμενο

Πώς μπορώ να καταστρέψω μια οθόνη;

BadBoy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνω αυτό; Προτιμάται κάποιος τρόπος μέσα από τα Windows που να μην απαιτεί το άνοιγμα της οθόνης. Το αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει, είτε καταστραφεί εντελώς, είτε αλλοιωθούν τα χρώματα, είναι το ίδιο για μένα. 8) 8) 8)

Υ.Γ. Για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση, η οθόνη που θέλω να καταστρέψω είναι δικιά μου και ο λόγος είναι ότι θέλω να πάρω καινούρια αλλά αυτό δεν γίνεται αν δεν χαλάσει η παλιά! Καταραμένοι γονείς!

Υ.Γ. Νο2: Να σας πω ότι η εν λόγω οθόνη είναι γαϊδούρι, καθώς έπειτα από 8 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα! (Είναι και no name!) Οπότε βάλτε τα δυνατά σας!

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

poly aplo :) anevazeis to refresh rate ths o8onhs apo ayto pou yposthrizei o kataskeyasths oti antexei se max :)

8a pari ligo xrono alla 8a kaei sigoura!

Δημοσ.

Φαίνεται πως οι καταστροφείς του Insomnia ανέλαβαν δράση πριν έρθω εγώ! Καλά φοβερό thread! Θα δοκιμάσω τις λύσεις που προτείνονται και βλέπουμε!

Και κάτι άλλο. Για να με καταλάβετε, αυτή η οθόνη μοιάζει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ με τη δική μου:

m1.jpg

Η μόνη διαφορά που εντόπισα είναι ότι οι ρίγες στο πλάι σε μένα είναι λίγο πιο ψηλά. Κατά τα άλλα είναι ΟΛΟΙΔΙΑ!

Δημοσ.

giati de dokimazeis kai c ti lisi tou tipou tis fotografias :P

Pantos mia erotisi : afou den exei kanena prob kai einai gaidouri..giati na tin allakseis? den einai kalitera na to sizitiseis mazi tous prota? Sto leo gia na min mplekseis xeirotera kai telikos meineis xoris othoni entelos :P (tin exo patisei me paromoio tropo.)

Δημοσ.

hello m8...

Min agxonesai pano apo ola.... prospathise me kapoion tropo na anebaseis tin tasi genika tou pc sou den kses kamia fora....An kaei olo to pc mporei na sou paroun dio pc o enas gia na exeis kai o allos gia psixiki odini.... kai mia othoni fisika mazi me tis alles dio pou tha exeis giati i proti pou eixes kaike....

Have a nice time and keep trying.... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

GIA_Blackmore, έχω εξασφαλιστεί. Αν χαλάσει η οθόνη θα μου την αλλάξουν σίγουρα. Γι'αυτό προσπαθώ!

Japan, θα προτιμούσα μία πρόταση που να μην περιλαμβάνει άνοιγμα της οθόνης, ωστόσο αν έχουν αποτύχει όλα τ'άλλα θα το δοκιμάσω και αυτό. Σ'ευχαριστώ!

recycle, όλα αυτά πριν ή αφού μου πάρουν ένα laptop των 5000€; :D :D

Όπως και να'χει, σας ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις σας! :)

Δημοσ.

Bale enan filo sou na diarhksei to spiti kai feugontas na parei mono thn othonh mazi tou!!!

Yg:meta poula thn krata ta lefta kai pare kai thn allh ohtonh!!!

Yg 2:8 xronwn othonh!!!pwwwwwwwww!!!

Δημοσ.

pare ena Woofer kai valto dipla stin othoni me to magniti tou sigoura kati tha kataferis. An oxi kerase thn kanena potiraki nero, OXI alkol giati mporei na ksana doulepsi. An den piasi oute afto tote sou protino na alaksis thesi tou Pc sto domatio sou (opou ton exeis) stin metafora ginontai kai "atiximata" kali tixi :) :) :)

Δημοσ.
An den piasi oute afto tote sou protino na alaksis thesi tou Pc sto domatio sou (opou ton exeis) stin metafora ginontai kai "atiximata" kali tixi :) :) :)

Μπορείς να πείς στους γονείς σου ότι πραγματοποιείς ένα επιστημονικό πείραμα. Μελέτη ελεύθερης πτώσης της οθόνης από το μπαλκόνι. :lol:

Δημοσ.
Μπορείς να πείς στους γονείς σου ότι πραγματοποιείς ένα επιστημονικό πείραμα. Μελέτη ελεύθερης πτώσης της οθόνης από το μπαλκόνι.

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Δημοσ.

Μάζεψε χρήματα παλικάρι να πάρεις καινούρια αν θες άλλη.

Κάνοντας κάτι τέτοιο είναι σαν να τους λες κατάμουτρα:

"Είσαστε μ@λ@κες που με εμπιστεύεστε."

Απορώ ποιόν θα κοροϊδέψεις κάνοντας κάτι τέτοιο, εσένα ή αυτούς;

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...