Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με ποια κάμερα και μικρόφωνο για skype, zoom.

Το μικρόφωνο θα ήθελα να είχε κουμπί για mute, unmute μέχρι 70ε και κάμερα μέχρι 50ε αντε 60ε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου προσωπικά χρησιμοποιώ την κάμερα του κινητού μέσω του DroidCam application οπότε γλύτωσα χρήμα και πιθανά "τυχαία" ανοίγματα... Λειτουργεί ρολόι!!!

Επιπλέον έφτιαξα με κάψα μικρόφωνο που είναι καμπάνα.

Επεξ/σία από Nik10
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Nik10 είπε

Επιπλέον έφτιαξα με κάψα μικρόφωνο που είναι καμπάνα.

Μερακλής. :) 
Δώσε αν θελεις λίγα specs και αν πηρες caps από εδώ η απεξω;
Θελω να φτιάξω ενα μικρόφωνο για μεγάλο χώρο (κοντα στα 50 τμ εμβαδον ανοιχτός χωρις εμποδια) που να ανταποκρίνεται σε φωνητικες εντολες για συνδεση με ενα IoT controller που εχω. 

Δημοσ.

Φίλε μου μια απλή κάψα μικροφώνου έχει 1 ευρώ. https://venieris.com/ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ/Ηλεκτρονικά-Είδη/List/0/ProductID/32783

Το γραφείο μου είναι 15τμ. Από κει και πέρα λίγο diy, καλώδια, μονο φισάκι και η ανάλογη ενίσχυση από το panel των windows. Υπερπληρεί τις απαιτήσεις για συνομιλίες. Το έχω στο 1 μέτρο περίπου. Φυσικά υπάρχουν και πολύ καλύτερες. Δεν μπορώ να σου πω αν κάνει ακριβώς για αυτό που θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2021 στις 10:50 ΠΜ, tzitzikas2 είπε

Μπρο εγώ για την κόρη μου για τηλεκπαίδευση είχα πάρει την παρακάτω σε crazys πάλι στα 18€ το φθινόπωρο. Μια χαρά είναι. Τώρα την έχει 14€. https://www.e-shop.gr/srihome-sh001-web-camera-1080p-p-PER.575420

Το μικρόφωνο ειναι οκ? Λενε στις αξιολογησεις ότι δεν ειναι καλο, αποσυνδεεται κτλ

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, penny_gr είπε

Το μικρόφωνο ειναι οκ? Λενε στις αξιολογησεις ότι δεν ειναι καλο, αποσυνδεεται κτλ

εγώ δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με windows 10 home 64bit, εδώ και μήνες που το έχω. Σε usb 2 το έχω και ο υπολογιστής είναι παλιός (Q6600). Και εγώ είχα διαβάσει  τέτοιες κριτικές για προβλήματα στην σύνδεση και αποσυνδέσεις. Με άλλους που έχω μιλήσει με skype κτλ, μου έχουν πει οτι έχει καλή εικόνα σχετικά και ήχο. Δεν μου ανέφεραν κάποιο πρόβλημα. Τότε δεν είχα και πολλές επιλογές σε τιμή ~20Ε. Δεν ήθελα να δώσω και 50Ε. Εγώ για 14Ε θα το τολμούσα. Βέβαια δική σου απόφαση, δεν θέλω να σε επηρεάσω και να έχεις προβλήματα μετά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...