Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Εδώ θα συζητάμε ότι σχετικό με την φετινή eurovision. Εχτές δημοσιεύτηκε το τραγούδι που θα στείλουμε. Είναι της ίδιας τραγουδιστριας με το περσινό. Σίγουρα είναι οτι καλύτερο έχουμε στείλει μετά το number one της Παπαριζου. Πολύ ωραίο videoclip. Ακομα δεν έχω ασχοληθεί με τα κομμάτια των υπολοίπων χωρών. Νομίζω ότι εμείς περνάμε από ημιτελικά φέτος. 2
star12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 πολυ ωραιο κομματι και το βιντεοκλιπ ειναι καλο,και η στεφανια συμπαθητικη.Απλα της κυπρου με αρεσε πιο πολυ.και το βλεπω στη πενταδα και οσοι το κατηγορουν ακομα για διαβολικα και τετια να το ψαξουν
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Φετος η κοπελια με το El Diablo θα παει πολυ καλα. Ο συνωμοσιολογος μεσα μου ειναι σιγουρος οτι αφου <<κλεψανε>> την νικη απο την κυπρο με το Fuego τωρα θα το δωσουνε.👽
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Το άκουσα και μόλις τελείωσε το ξέχασα. Συχνο φαινομενο με τα τραγουδια της eurovision.
SabotazNic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Πωωωω αργει. Τουλαχιστον ειναι κατι που μαζευομαστε και το βλεπουμε με σχολιασμους κτλ Ενημερωτικα θα ειναι 18 και 22 Μαιου 2
AtiX Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μόνο εγώ βρίσκω το video clip, φτηνό, ερασιτεχνικό, άσχημο και άσχετο???
gatokoritso Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρω πως θα είναι στη σκηνή αλλά από το κλιπ και μόνο δεν ενθουσιάστηκα. Φέτος παίζει τρελή ποικιλία από τις άλλες χώρες πραγματικά θα είναι δύσκολο να προκριθεί αν δεν το παλέψουν με τη παρουσίαση τουλάχιστον..
maarinos Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Απόψε 22:00 ΕΡΤ1 1ος ημιτελικός Σειρά εμφάνισης playlist με τα τραγούδια του 1ου ημιτελικού 01 Lithuania The Roop "Discoteque" English 02 Slovenia Ana Soklič "Amen" English 03 Russia Manizha "Russian Woman" Russian, English 04 Sweden Tusse "Voices" English 05 Australia[c] Montaigne "Technicolour" English 06 North Macedonia Vasil "Here I Stand" English 07 Ireland Lesley Roy "Maps" English 08 Cyprus Elena Tsagrinou "El diablo" English 09 Norway Tix "Fallen Angel" English 10 Croatia Albina "Tick-Tock" English, Croatian 11 Belgium Hooverphonic "The Wrong Place" English 12 Israel Eden Alene "Set Me Free" English 13 Romania Roxen "Amnesia" English 14 Azerbaijan Efendi "Mata Hari" English 15 Ukraine Go_A "Shum" (Шум) Ukrainian 16 Malta Destiny "Je me casse" English 2ος ημιτελικός Πέμπτη 20/5 22:00 playlist με τα τραγούδια του 2ου ημιτελικού 01 San Marino Senhit[h] "Adrenalina" English 02 Estonia Uku Suviste "The Lucky One" English 03 Czech Republic Benny Cristo "Omaga" English 04 Greece Stefania "Last Dance" English 05 Austria Vincent Bueno "Amen" English 06 Poland Rafał "The Ride" English 07 Moldova Natalia Gordienko "Sugar" English 08 Iceland Daði og Gagnamagnið "10 Years" English 09 Serbia Hurricane "Loco Loco" Serbian 10 Georgia Tornike Kipiani "You" English 11 Albania Anxhela Peristeri "Karma" Albanian 12 Portugal The Black Mamba "Love Is on My Side" English 13 Bulgaria Victoria "Growing Up Is Getting Old" English 14 Finland Blind Channel "Dark Side" English 15 Latvia Samanta Tīna "The Moon Is Rising" English 16 Switzerland Gjon's Tears "Tout l'Univers" French 17 Denmark Fyr og Flamme "Øve os på hinanden" Danish Στο τελικό Σαββάτο 22/5 22:00 περνάνε αυτόματα playlist με τα τραγούδια του τελικού 1st half Spain Blas Cantó "Voy a quedarme" Spanish United Kingdom James Newman "Embers" English 2nd half France Barbara Pravi "Voilà" French Germany Jendrik "I Don't Feel Hate" English Italy Måneskin "Zitti e buoni" Italian 23[56] Netherlands Jeangu Macrooy "Birth of a New Age" English, Sranan Tongo 1
GoMaR Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Στις 13/3/2021 στις 5:40 ΜΜ, AtiX είπε Μόνο εγώ βρίσκω το video clip, φτηνό, ερασιτεχνικό, άσχημο και άσχετο??? Συμφωνω ως προς ερασιτεχνικο. Ειχε προδιαγραφες για πολυ καλυτερο, αλλα φαινεται προχειρη δουλεια δυστηχως. Καλη επιτυχια να εχουμε! 1
AtiX Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, GoMaR είπε Συμφωνω ως προς ερασιτεχνικο. Ειχε προδιαγραφες για πολυ καλυτερο, αλλα φαινεται προχειρη δουλεια δυστηχως. Καλη επιτυχια να εχουμε! Άντε σήμερα Κύπρος και μεθαύριο εμείς, με μια θέση από το 7 ως την 12 θα ήμουν ικανοποιημένος… την Κύπρο την βλέπω λίγο ψηλότερα από εμάς…
katergaris79 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Δημοσ. 18 Μαΐου 2021 Όλοι λένε ότι η Μάλτα θα το σηκώσει. Προσωπικά μου αρέσει πολύ το ιταλικό κομμάτι. 1
maarinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Τα τραγούδια που προκρίθηκαν στον 1ο ημιτελικό (τα μαρκαρισμένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα