Carebear Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Ο ssd που εχω τα windows φουλαρει μονος του. Χωρις να μεταφερω τιποτα ή να κατεβασω τιποτα. Και αμα διαγραψω κατι για να κανω χωρο, μεσα σε μερικα δευτερολεπτα γεμιζει παλι φουλ. Δεν εδωσα σημασια γιατι δεν μου επηρεασε την αποδοση, αλλα τωρα αρχισε να μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για ελειψη χωρου και μου σπαει τα νευρα. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει, και πως να το φτιαξω; Ευχαριστω. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Carebear
TEOKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, Carebear είπε Καλησπερα. Ο ssd που εχω τα windows φουλαρει μονος του. Χωρις να μεταφερω τιποτα ή να κατεβασω τιποτα. Και αμα διαγραψω κατι για να κανω χωρο, μεσα σε μερικα δευτερολεπτα γεμιζει παλι φουλ. Δεν εδωσα σημασια γιατι δεν μου επηρεασε την αποδοση, αλλα τωρα αρχισε να μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για ελειψη χωρου και μου σπαει τα νευρα. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει, και πως να το φτιαξω; Ευχαριστω. https://www.easeus.com/partition-manager-software/how-to-fix-ssd-full-for-no-reason.html 1
BadBoy Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Φυσικά και επηρεάζεται η απόδοση. Υπάρχει πτώση από το 70% και πέφτει δραματικά εάν ο δίσκος είναι γεμάτος. Για τι μεγέθους δίσκο μιλάμε;
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 14 λεπτά πριν, Carebear είπε Ο ssd που εχω τα windows φουλαρει μονος του. Πόσα GB είναι; Έχετε πολλά προγράμματα; (Μήπως κατεβάσατε κάποιο σπασμένο πρόγραμμα;) 1
exypnakias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Πολλές φορές όταν ανοίγω το PC έχει πολύ λίγο χώρο, ενώ όταν το κλείνω και ξανά ανοίγω, έχει 10gb λιγότερα. Επίσης, η εκκαθάριση δίσκου των windows είναι ασφαλής; Γιατί εμένα πχ μου βγάζει 30.5gb (?!?!?!?!?!?!) temporary files. Είναι λογικό να έχει τόσα πολλά προσωρινά αρχεία; 1
Carebear Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TEOKOS είπε https://www.easeus.com/partition-manager-software/how-to-fix-ssd-full-for-no-reason.html κατεβαζω το launcher/downloader του, και οταν παταω να το κατεβασει λεει "download failed. please check your internet connection". δεν εχω κανενα προβλημα με το ιντερνετ, χαζομαρες λεει. 3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Πόσα GB είναι; Έχετε πολλά προγράμματα; (Μήπως κατεβάσατε κάποιο σπασμένο πρόγραμμα;) Ειναι 250 GB. Εχει καμια 15-20 προγραμματα. Καποια στιγμη μεστο χρονο σιγουρα θα κατεβασα κατι σπασμενο. Αλλα δεν θυμαμαι στα σιγουρα. 23 λεπτά πριν, Carebear είπε κατεβαζω το launcher/downloader του, και οταν παταω να το κατεβασει λεει "download failed. please check your internet connection". δεν εχω κανενα προβλημα με το ιντερνετ, χαζομαρες λεει. ok, το καταφερα να κατεβει. εκανα καποια πραγματα που προτεινε. μεχρι στιγμης, ολα καλα. ελπιζω να μην ξαναφουλαρει οπως πριν απο το τιποτα. Ευχαριστω πολυ!! 23 λεπτά πριν, Carebear είπε Ειναι 250 GB. Εχει καμια 15-20 προγραμματα. Καποια στιγμη μεστο χρονο σιγουρα θα κατεβασα κατι σπασμενο. Αλλα δεν θυμαμαι στα σιγουρα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Carebear
Crybal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Καποια στιγμή που θα ειναι full ξανα,εγκατεστησε και τρεξε αυτο https://www.mindgems.com/products/Folder-Size/Folder-Size.html Μεσα απο αυτο δες ποιος φακελος μεγαλώνει και βρες τα αρχεια που το κανουν.
AggelosSrc5 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Στις 11/3/2021 στις 5:31 ΜΜ, Carebear είπε Καλησπερα. Ο ssd που εχω τα windows φουλαρει μονος του. Χωρις να μεταφερω τιποτα ή να κατεβασω τιποτα. Και αμα διαγραψω κατι για να κανω χωρο, μεσα σε μερικα δευτερολεπτα γεμιζει παλι φουλ. Δεν εδωσα σημασια γιατι δεν μου επηρεασε την αποδοση, αλλα τωρα αρχισε να μου βγαζει συνεχεια μηνυμα για ελειψη χωρου και μου σπαει τα νευρα. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει, και πως να το φτιαξω; Ευχαριστω. Δεν ξέρω αν παίζεις παιχνίδια, αν παίζεις τότε μάλλον φταίει ο AppData που είναι φάκελος που αποθηκεύονται μερικά πράγματα εφαρμογών, αλλά κυρίως τα παιχνίδια πιάνουν χώρο. Καλού κακού κατέβασε το treesize καθώς είναι εφαρμογή που αναλύει τι πιάνει χώρο και που.
SabotazNic Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Στις 11/3/2021 στις 6:02 ΜΜ, exypnakias είπε Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Πολλές φορές όταν ανοίγω το PC έχει πολύ λίγο χώρο, ενώ όταν το κλείνω και ξανά ανοίγω, έχει 10gb λιγότερα. Επίσης, η εκκαθάριση δίσκου των windows είναι ασφαλής; Γιατί εμένα πχ μου βγάζει 30.5gb (?!?!?!?!?!?!) temporary files. Είναι λογικό να έχει τόσα πολλά προσωρινά αρχεία; Τα προσωρινα αρχεια μπορει να ειναι πολλα gb λογω windows update κτλ. Απλα τα διαγραφεις καθε χ μηνες.
neo80 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Για να εξοικονομήσεις επιπλέον χώρο κάνεις τα εξής. Κατεβάζεις και εκτελείς το wise disk cleaner. Απενεργοποιείς αν δεν χρησιμοποιείς το hibernate δίνοντας την παρακάτω εντολή στο (command) cmd σαν διαχειριστής. hibernate -h off αλλά και δίνεις την παρακάτω εντολή στο cmd σαν διαχειριστής, που σου εξοικονομεί ακόμη περισσότερο χώρο. Dism.exe /online /Cleanup-Image /StartComponentCleanup /ResetBase Επιπλέον ρίξε μια ματιά εδώ αν θες να εξοικονομήσεις και άλλο χώρο.
giorgos608 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από giorgos608
exypnakias Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, SabotazNic είπε Τα προσωρινα αρχεια μπορει να ειναι πολλα gb λογω windows update κτλ. Απλα τα διαγραφεις καθε χ μηνες. Άρα είναι ασφαλές το built-in disk cleanup; Δε θα χω θέμα;
SabotazNic Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, exypnakias είπε Άρα είναι ασφαλές το built-in disk cleanup; Δε θα χω θέμα; Το ιδιο κανει με το να πας απο μονος σου στο C:\Windows\Temp και σβησεις τα αρχεια
BadBoy Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 Δημοσ. 6 Απριλίου 2021 17 ώρες πριν, SabotazNic είπε Το ιδιο κανει με το να πας απο μονος σου στο C:\Windows\Temp και σβησεις τα αρχεια Ούτε κατά διάνοια;
RTW4ever Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Δημοσ. 7 Απριλίου 2021 Στις 5/4/2021 στις 7:28 ΜΜ, exypnakias είπε Άρα είναι ασφαλές το built-in disk cleanup; Δε θα χω θέμα; Ασφαλέστατο. Τι το λιβανίζεις τόσο πολύ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα