damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Χαίρετε. Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως €6.000, σε μέγεθος Hyundai i20 ή ελάχιστα μεγαλύτερο. Έχω δει πολλά στο car.gr αλλά δεν ξέρω τι μάρκα να εμπιστευτώ. Κοιτούσα για Toyota αλλά στα χρήματα αυτά δεν έβρισκα τίποτα πέραν από Aygo, που είναι πολύ μικρό. Είδα κάμποσα Peugeot 207 & 308 που μου άρεσαν εξωτερικά. Επίσης αρκετά Seat Ibiza που επιαζαν σε αυτή την τιμή. Έχετε να μου προτείνετε καμία μάρκα έως αυτά τα λεφτά που να είναι αξιόπιστη κυρίως; Δεν με ενδιαφέρει η ιπποδύναμη, απλά να είναι οικονομικό και να με πηγαίνει από το Α στο Β μέρος ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 18 λεπτά πριν, damoclesword είπε . Έχω δει πολλά στο car.gr αλλά δεν ξέρω τι μάρκα να εμπιστευτώ. Καμμία και όλες. Δεν υπάρχουν αξιόπιστες ή μη αξιόπιστες μάρκες.Θα ακουσεις εδω μεσα φυσικά μπαρούφες τύπου "μόνο ιαπωνικό",αν θελεις να τα πιστέψεις δικαίωμα σου. Υπαρχουν μόνο μοντέλα κάθε εταιρείας,σε άλλες λίγα σε άλλες πιο πολλά, συγκεκριμένων χρονολογιων που έβγαζαν συχνά κάποια προβλήματα σε αρκετούς,σε άλλους πάλι τα ίδια μοντέλα δεν τα έβγαζαν. Διάλεξε ποια σου αρέσουν εσένα εμφανισιακά εξωτερικά και εσωτερικά,πάνε να τα δεις με έναν που γνωρίζει τι να προσέξει σε ένα μεταχειρισμένο.
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, jmmys είπε Καμμία και όλες. Δεν υπάρχουν αξιόπιστες ή μη αξιόπιστες μάρκες.Θα ακουσεις εδω μεσα φυσικά μπαρούφες τύπου "μόνο ιαπωνικό",αν θελεις να τα πιστέψεις δικαίωμα σου. Υπαρχουν μόνο μοντέλα κάθε εταιρείας,σε άλλες λίγα σε άλλες πιο πολλά, συγκεκριμένων χρονολογιων που έβγαζαν συχνά κάποια προβλήματα σε αρκετούς,σε άλλους πάλι τα ίδια μοντέλα δεν τα έβγαζαν. Διάλεξε ποια σου αρέσουν εσένα εμφανισιακά εξωτερικά και εσωτερικά,πάνε να τα δεις με έναν που γνωρίζει τι να προσέξει σε ένα μεταχειρισμένο. Πιστεύεις; Δεν υπάρχουν δλδ μάρκες εξ ορισμού αναξιόπιστες όπως πχ Fiat; Είμαι πραγματικά άσχετος με το θέμα αμάξι, ειλικρινά δεν γνωρίζω. Και για αυτό θα ήθελα να αποφύγω τουλάχιστον ορισμένα ζημιάρικα μοντέλα. Όσον αφορά την εμφάνιση, οκ είναι πολλά που μου αρέσουν αλλά δεν έχω κάποιο άτομο που να μπορεί να με βοηθήσει στο τεχνικό κομμάτι (να τσεκαρει αν έχει σκουριές, τρακαρίσματα κτλ). Λες αν πάω σε κανέναν συνεργειά και του προτείνω να με βοηθήσει, έναντι αμοιβής φυσικά,να το κάνει;
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 21 λεπτά πριν, damoclesword είπε Δεν υπάρχουν δλδ μάρκες εξ ορισμού αναξιόπιστες όπως πχ Fiat; καμία σχέση , ένα θέμα βγάζουν συνήθως και έχει σχέση με το τιμόνι . Τα μοτερ σκυλιά πάντως, ειδικά το 1.2 αναξιόπιστη βγήκε μια σειρά απο yiaris και το aygo που ανέφερες (ανακατσκευή μοτερ) Το i20 είναι καλή επιλογή πάντως , παίρνει και υγραέριο για οικονομία . Βασικά ΔΕΝ θα πάρεις απο μάντρα και αν βρεις κάτι στην περιοχή σου απο ιδιώτη πρώτο χέρι με ιστορικό σερβις και σε καλύπτει θα πάτε σε συνεργείο που θα πληρώσεις για έλεγχο
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, korakios είπε καμία σχέση , ένα θέμα βγάζουν συνήθως και έχει σχέση με το τιμόνι . Τα μοτερ σκυλιά πάντως, ειδικά το 1.2 αναξιόπιστη βγήκε μια σειρά απο yiaris και το aygo που ανέφερες (ανακατσκευή μοτερ) Το i20 είναι καλή επιλογή πάντως , παίρνει και υγραέριο για οικονομία . Βασικά ΔΕΝ θα πάρεις απο μάντρα και αν βρεις κάτι στην περιοχή σου απο ιδιώτη πρώτο χέρι με ιστορικό σερβις και σε καλύπτει θα πάτε σε συνεργείο που θα πληρώσεις για έλεγχο Στην περιοχή μου έχω βρει στα χρήματα που διαθέτω ένα Hyundai i20, ένα Peugeot 207, ένα 308 κι ένα Ibiza. Όλα πάνω-κάτω με τα ίδια χλμ, μοντέλα 2011-12. Έχεις καμιά άποψη να μου προτείνεις μεταξύ αυτών; Κοιτάζω από μάντρες κυρίως λόγω διευκόλυνσης πληρωμών με δόσεις ή γραμμάτεια, αλλιώς οι ιδιώτες τα δίνουν πιο φτηνά...
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, damoclesword είπε Στην περιοχή μου έχω βρει στα χρήματα που διαθέτω ένα Hyundai i20, ένα Peugeot 207, ένα 308 κι ένα Ibiza. Όλα πάνω-κάτω με τα ίδια χλμ, μοντέλα 2011-12. Έχεις καμιά άποψη να μου προτείνεις μεταξύ αυτών; Κοιτάζω από μάντρες κυρίως λόγω διευκόλυνσης πληρωμών με δόσεις ή γραμμάτια, αλλιώς οι ιδιώτες τα δίνουν πιο φτηνά... πιο ακριβά θες να πεις, απο μαντρά δε θα έπαιρνα ποτέ όμως . Σε βλέπω με τρακαρισμένο εισαγωγής με γυρισμένα χιλιόμετρα , αλλά με όλα τα χαρτιά...Αν τώρα ζορίζεσαι τι να πω , καλή τύχη . απο αυτά ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση , αν είναι στα ίδια θα πήγαινα σε i20 και θα του έβαζα υγραέριο
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε πιο ακριβά θες να πεις, απο μαντρά δε θα έπαιρνα ποτέ όμως . Σε βλέπω με τρακαρισμένο εισαγωγής με γυρισμένα χιλιόμετρα , αλλά με όλα τα χαρτιά...Αν τώρα ζορίζεσαι τι να πω , καλή τύχη . απο αυτά ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση , αν είναι στα ίδια θα πήγαινα σε i20 και θα του έβαζα υγραέριο Σ ευχαριστώ. Ναι η αλήθεια είναι ζορίζομαι οικονομικά, δεν τα έχω ζεστά να τα δώσω. Αν το έπαιρνα από μάντρα και το έδειχνα σε μάστορα, δεν θα μπορούσε να διαπιστώσει αν είχε γυρισμένα χλμ ή κάποιο σοβαρό τράκο πιστεύεις;
korakios Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, damoclesword είπε Σ ευχαριστώ. Ναι η αλήθεια είναι ζορίζομαι οικονομικά, δεν τα έχω ζεστά να τα δώσω. Αν το έπαιρνα από μάντρα και το έδειχνα σε μάστορα, δεν θα μπορούσε να διαπιστώσει αν είχε γυρισμένα χλμ ή κάποιο σοβαρό τράκο πιστεύεις; τα χιλιόμετρα όχι , δε θα μπορεί , αλλά αν έχει τετραπλάσια θα το καταλάβει για τρακάρισμα ναι , φαίνεται μέχρι και στις βαφές είναι πιο απλό . Αλλά δε νομίζω να αφήσει ο μαντράς να το κουνήσεις
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, damoclesword είπε Χαίρετε. Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο έως €6.000, σε μέγεθος Hyundai i20 ή ελάχιστα μεγαλύτερο. Έχω δει πολλά στο car.gr αλλά δεν ξέρω τι μάρκα να εμπιστευτώ. Κοιτούσα για Toyota αλλά στα χρήματα αυτά δεν έβρισκα τίποτα πέραν από Aygo, που είναι πολύ μικρό. Είδα κάμποσα Peugeot 207 & 308 που μου άρεσαν εξωτερικά. Επίσης αρκετά Seat Ibiza που επιαζαν σε αυτή την τιμή. Έχετε να μου προτείνετε καμία μάρκα έως αυτά τα λεφτά που να είναι αξιόπιστη κυρίως; Δεν με ενδιαφέρει η ιπποδύναμη, απλά να είναι οικονομικό και να με πηγαίνει από το Α στο Β μέρος ευχαριστώ! Εδω δεν παιζει παραγοντας μονο η επιλογη του αυτοκινητου αλλα που θα το πηγαινεις για service οπως και αν εχεις τη διαθεση να παιρνεις εσυ τα ανταλλακτικα!!! Πρεπει να βρεις αμαξι με πληθώρα ανταλλακτικα σε after market και μετα μηχανικο με καλες τιμες στην εργασια!!! Αυτο που σου λεω ειναι σημαντικο κομματι γιατι η κατηγορια που κοιτας σε αυτα τα χρηματα ειναι στο σημειο που θ αρχιζει να ζηταει λιγο-πολυ αναλογα βεβαια την συντηρηση και τα χλμ του καθε μεταχειρισμενου..! 2
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε τα χιλιόμετρα όχι , δε θα μπορεί , αλλά αν έχει τετραπλάσια θα το καταλάβει για τρακάρισμα ναι , φαίνεται μέχρι και στις βαφές είναι πιο απλό . Αλλά δε νομίζω να αφήσει ο μαντράς να το κουνήσεις Χμμμμ, μάλιστα. Είναι λίγο λαχείο δηλαδή η μάντρα. Βλέπω όμως πως δίνουν κάτι εγγυήσεις 5-6 χρόνια μερικές. Αυτό δεν με καλύπτει, με την έννοια ότι αποδεικνύουν πως δεν σου πουλάνε μούφα;
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, damoclesword είπε Χμμμμ, μάλιστα. Είναι λίγο λαχείο δηλαδή η μάντρα. Βλέπω όμως πως δίνουν κάτι εγγυήσεις 5-6 χρόνια μερικές. Αυτό δεν με καλύπτει, με την έννοια ότι αποδεικνύουν πως δεν σου πουλάνε μούφα; Αμα συνοδευεται απο αναλυτικο service για ολα τα χρονια του.. και το τσεκαρει και μηχανικος οτι αυτα που γραφει ισχυουν τοτε δεν εχεις να φοβηθεις για κατι!
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Αμα συνοδευεται απο αναλυτικο service για ολα τα χρονια του.. και το τσεκαρει και μηχανικος οτι αυτα που γραφει ισχυουν τοτε δεν εχεις να φοβηθεις για κατι! Ευχαριστώ! Από τα μοντέλα που προανέφερα, θα είχες κάποιο να προτείνεις ως προτιμότερο; (Φυσικά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις/άλλα μοντέλα, αν είναι στα ίδια λεφτά)
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, damoclesword είπε Χμμμμ, μάλιστα. Είναι λίγο λαχείο δηλαδή η μάντρα. Βλέπω όμως πως δίνουν κάτι εγγυήσεις 5-6 χρόνια μερικές. Αυτό δεν με καλύπτει, με την έννοια ότι αποδεικνύουν πως δεν σου πουλάνε μούφα; Το να δεις μια ημερομηνια και μια σφραγιδα στο βιβλιο δεν λεει κατι.. Εκτος αν πηγαινε αντιπροσωπεια και εχουν αυτοι αναλυτικα οτι service του εχουν κανει!!! Στο λεω γιατι οσα μεταχειρισμενα εχω δει απο εμπορους παντα υπαρχει ελλιπης ενημερωση σε ημερομηνιες και service! 7 λεπτά πριν, damoclesword είπε Ευχαριστώ! Από τα μοντέλα που προανέφερα, θα είχες κάποιο να προτείνεις ως προτιμότερο; (Φυσικά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις/άλλα μοντέλα, αν είναι στα ίδια λεφτά) Εμενα μου αρεσει και αυτο εδω αν ειναι σε καλη μηχανικη κατασταση και οχι πανω απο 5500ε μαζι με την μεταβιβαση! ΥΓ. Σκατα εισαγωγης πρεπει να ειναι!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36208705-hyundai-i-20 Ωραιο χρωμα,καλη εκδοση με τον μπλε φωτισμο στο καντραν(οχι ο κοκκινος). Επισης φαινεται αρκετα καθαρο για τα χρονια του!!! Καδενατο απροβληματισμο μοτερ και νευρικο! Καταναλωση νορμαλ και με οικονομικη οδηγηση δεν θα σε απογοητευσει!!! Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από PLACEBO_89 1
damoclesword Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Το να δεις μια ημερομηνια και μια σφραγιδα στο βιβλιο δεν λεει κατι.. Εκτος αν πηγαινε αντιπροσωπεια και εχουν αυτοι αναλυτικα οτι service του εχουν κανει!!! Στο λεω γιατι οσα μεταχειρισμενα εχω δει απο εμπορους παντα υπαρχει ελλιπης ενημερωση σε ημερομηνιες και service! Εμενα μου αρεσει και αυτο εδω αν ειναι σε καλη μηχανικη κατασταση και οχι πανω απο 5500ε μαζι με την μεταβιβαση! ΥΓ. Σκατα εισαγωγης πρεπει να ειναι!!! https://www.car.gr/classifieds/cars/view/36208705-hyundai-i-20 Κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτό! Κάτι άλλο μια που ανέφερες για εισαγωγής: μου είπε ένας γνωστός να κοιτάξω κ σε ένα γερμανικό site το mobile.de για να εισάγω από εκεί, επειδή θα βρω σε πολυ καλύτερες τιμές. Είναι safe να κάνω κάτι τέτοιο λες;
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, damoclesword είπε Κι εμένα μου άρεσε πολύ αυτό! Κάτι άλλο μια που ανέφερες για εισαγωγής: μου είπε ένας γνωστός να κοιτάξω κ σε ένα γερμανικό site το mobile.de για να εισάγω από εκεί, επειδή θα βρω σε πολυ καλύτερες τιμές. Είναι safe να κάνω κάτι τέτοιο λες; Πως θα δεις την πραγματικη κατασταση??? Απο τις φωτο δεν παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα