Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μετά από την αναζήτηση μου στο skroutz για καινούριο κινητό με το μπάτζετ του τίτλου, κατέληξα σε 3 επιλογές:

Poco X3

Realme 7 Pro

Samsung Galaxy M31

Το κινητό προορίζεται για την κοπέλα μου η οποία εκτός από λίγο ίντερνετ, youtube και τα μέιλ της δεν κάνει άλλη χρήση στο κινητό σε καθημερινή βάση. Το πιο σημαντικό κριτήριο είναι το κινητό να μην κάνει κολλήματα ( τουλάχιστον όχι μεγάλης διάρκειας), και έπειτα η έρχονται η ποιότητα της οθόνης και η ικανότητα της κάμερας. Παρ' όλα αυτά, στην μέση μπαίνει το κριτήριο της εγγύησης όπου δεν έχω ιδέα τι γίνεται με τα σκρουτζομαγαζα σε αυτό το κομμάτι. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας για το ποια από τις επιλογές θεωρείτε καλύτερη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, masterbil είπε

Αν και τώρα θα έχεις πάρει... αλλά Realme 7 pro με τα 1000

Η αλήθεια είναι πως χτες βράδυ έκανα την παραγγελία για το realme, καθώς το βρήκα από σκρουτζομαγαζο με εγγύηση αντιπροσωπείας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν το κοίταξες αλλά σε αυτό το μπάτζετ αξίζει έστω μια ματιά το Huawei nova 5t. Με τον kirin980 που έχει είναι ότι καλύτερο από πλευράς ταχύτητας και επιδοσεωνμπορείς να βρεις σε αυτό το μπάτζετ. Από τις καλύτερες συσκευές αν όχι η καλύτερη σε αυτό το μπάτζετ. 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Δεν ξέρω αν το κοίταξες αλλά σε αυτό το μπάτζετ αξίζει έστω μια ματιά το Huawei nova 5t. Με τον kirin980 που έχει είναι ότι καλύτερο από πλευράς ταχύτητας και επιδοσεωνμπορείς να βρεις σε αυτό το μπάτζετ. Από τις καλύτερες συσκευές αν όχι η καλύτερη σε αυτό το μπάτζετ. 

Αν και η αγορά τώρα έχει γίνει, μετά από μια γρήγορη σύγκριση του Huawei με το realme, παρατηρώ ότι το πρώτο υστερεί του δεύτερου σε αρκετά σημεία:

Ένα χρόνο παλιότερο άρα αναβαθμίσεις μέχρι και φέτος 

2gb λιγότερη ram

Μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος

Η οθόνη είναι IPS

Μικρότερη μπαταρία με πιο αργή ταχεία φόρτιση

Και τέλος δεν έχει 3.5mm jack (αυτό νομίζω θα ήταν deal-breaker με τη μία για την κοπέλα μου)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, darkelf98 είπε

Αν και η αγορά τώρα έχει γίνει, μετά από μια γρήγορη σύγκριση του Huawei με το realme, παρατηρώ ότι το πρώτο υστερεί του δεύτερου σε αρκετά σημεία:

Ένα χρόνο παλιότερο άρα αναβαθμίσεις μέχρι και φέτος 

2gb λιγότερη ram

Μη επεκτάσιμος αποθηκευτικός χώρος

Η οθόνη είναι IPS

Μικρότερη μπαταρία με πιο αργή ταχεία φόρτιση

Και τέλος δεν έχει 3.5mm jack (αυτό νομίζω θα ήταν deal-breaker με τη μία για την κοπέλα μου)

Ναι αλλα έγραφες στο πρώτο ποστ, οτι το σημαντικότερο κριτήριο αγοράς, ήτανε η ταχύτητα της συσκευής και να μην κάνει κολλήματα καθόλου, και  το nova δεν υπήρχε καν στην αρχική σου λίστα στα κινητά που κοιτούσες, πράγμα που είναι απορίας αξιο γιατί το nova με τον kirin980 που φοράει διαλυει το real me σε επιδόσεις και γενικα είναι ότι ταχύτερο μπορείς να πάρεις σήμερα στα 250 ευρω . Επίσης και σε κάμερες υπερτερεί εύκολα του real me. Σε ποιότητα κατασκευής επίσης ειναι ανώτερο, δίνει πολύ πιο premιum αίσθηση  συγκριτικά με το real που εχει πλαστική πλάτη. Τέλος η οθόνη του, αν και ips, επειδή την έχω δει από κοντά, είναι πολύ ποιοτική, όμορφη και φωτεινή, δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο αυτή  του real.Στην μπαταρία, στη sd card και στο jack συμφωνώ εννοείτε. 

Σε αυτή την κατηγορία τιμής κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις, καμία συσκευή δεν είναι πληρης αλλιώς θα ήτανε ναυαρχίδες, οπότε ζυγίζει κάνεις τις προτεραιότητες του και επιλέγει ανάλογα. Αν και αγόρασες κα πλέον δεν έχει νόημα, απλώς αναφέρω τα θετικά του nova γιατι μπορεί να βρεθεί και άλλος στο ίδιο διλλημα και μπορεί να βοηθηθεί στην επιλογή του. 

Και ένα ελληνικό πολύ ωραίο συγκριτικό realme 7pro vs nova 5t

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...