Προς το περιεχόμενο

piaggio medley s 125 vs kymco people gti 125 cbs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εχω γυρω στα 15 χρονια διπλωμα μοτοποδηλατου κ το τελευταιο μου σκουτερ ειναι ενα liberty 50 διχρονο ελευθερο (στην ουσια 80ρι )

Μετα κ απο τις τελευταιες ανακοινωσεις κ ψηφιση του νομου περι δυνατοτητας οδηγησης μεχρι κ 125 κ αφου εχω κ χρονια διπλωμα αυτοκινητου εχω αποφασισει κ εχω καταληξει στα δυο σκουτερ medley s 125 κ people gti 125

Τα κριτηρια μου ειναι να εχουν οσο πιο πολυ επιπεδο πατωμα,μεγαλους τροχους,να ειναι πολυ γρηγορα κ να ειναι αξιοπιστα

Βαση της ερευνας αγορας μου το kymco ειναι το πιο γρηγορο με εντελως επιπεδο πατωμα αλλα λιγο πιο βαρυ απο το medley
To medley το θεωρω πιο ομορφο ,ειναι πιο ελαφρυ ,λιγο πιο αδυναμο σε επιδοσεις κ χωρις εντελως επιπεδο πατωμα (αντισταθμιζετε οτι εχει τεραστιο χωρο κατω απο τη σελα)

Ποια η γνωμη σας γενικα
Θα εκτιμουσα καποιες επιπλεον αποψεις κ γνωμες

Δημοσ.

Όταν λες πολύ γρήγορο τι εννοείς; 125 είναι, γύρω στα 100 με το ζόρι θα πηγαίνουν. Όταν βγάλεις το δίπλωμα, πήγαινε κάνε ένα τεστ ντραϊβ και στα 2 και πάρε οποίο σου αρέσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, jimzak είπε

Όταν λες πολύ γρήγορο τι εννοείς; 125 είναι, γύρω στα 100 με το ζόρι θα πηγαίνουν. Όταν βγάλεις το δίπλωμα, πήγαινε κάνε ένα τεστ ντραϊβ και στα 2 και πάρε οποίο σου αρέσει.

Ναι ενοειτε απλα ακομα κ σε απολυτους αριθμους θελω η αναβαθμιση σε ρεπριζ τελικες κλπ να ναι οσο πιο μεγαλη γινετε

σε youtube εχω δει κονταρισιες τιμες για kymco 124 κ medley 110 τελικες

Γι αυτο διαλεξα αυτα τα 2 που ειναι τα πιο γρηγορα...πανε πανω απο 100

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Σε αυτά τα κυβικά , παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τα κιλά του αναβάτη, η κόντρα του αέρα, η κλίση του οδοστρώματος κτλ. 

Εμένα προσωπικά η γνώμη μου είναι να πας να τα οδηγήσεις και τα δύο να έχεις μια άποψη. Από αξιοπιστία τώρα, πέρα από την εγγύηση, μικρά μοτερακια είναι χωρίς πολύπλοκα πράματα, εννοώ και κάτι να σου βγάλει θα έχουν πολύ φθηνές επισκευές.Την kymco πάντως γενικά την θεωρώ πιο αξιόπιστη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Aν μπορείς οικονομικά ,πήγαινε σε 300ρι.

Κερδίζεις σε χώρους,άνεση,ιπποδύναμη,χρόνο βάζοντας κάτι παραπάνω.

Αν το θες ΚΑΙ για εκτός πόλης τότε το 300ρι minimum.

Απο οικονομικά έχει της sym,kymco κ μετά πας σε Ιάπωνα.

Για το 125 το medley που το οδήγησα ενα καλοκαίρι σε νησί ,την δουλειά σου την κάνεις εντός πόλης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ggiorgos7 είπε

Aν μπορείς οικονομικά ,πήγαινε σε 300ρι.

Κερδίζεις σε χώρους,άνεση,ιπποδύναμη,χρόνο βάζοντας κάτι παραπάνω.

Αν το θες ΚΑΙ για εκτός πόλης τότε το 300ρι minimum.

Απο οικονομικά έχει της sym,kymco κ μετά πας σε Ιάπωνα.

Για το 125 το medley που το οδήγησα ενα καλοκαίρι σε νησί ,την δουλειά σου την κάνεις εντός πόλης.

Αν κατάλαβα καλά θέλει 125, λόγω του συμψηφισμού που έγινε με το δίπλωμα αυτοκινήτου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως....Δεν σκεφτομαι πανω απο 125...

Ευχαριστω παντως Ggiorgos7

Επεξ/σία από pigos23
  • Moderators
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Ακριβως....Δεν σκεφτομαι πανω απο 125...

Ευχαριστω παντως Ggiorgos7

Καθιστε να ψηφιστει αρχικα , και μαλλον θα ειναι για νεα διπλωματα γιατι εγινε αναφορα για 3 υποχρεωτικα μαθηματα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Καθιστε να ψηφιστει αρχικα , και μαλλον θα ειναι για νεα διπλωματα γιατι εγινε αναφορα για 3 υποχρεωτικα μαθηματα

Ψηφίστηκε, οι μόνες προϋποθέσεις είναι να είσαι κάτοχος διπλώματος αυτοκινήτου για πάνω από 6 έτη και να είσαι και πάνω από 27 ετών.

Δημοσ.

Έχω το 150 το medley αλλά δεν το χρησιμοποιώ πολύ, το έχω ένα χρόνο και ζήτημα να έχω κάνει 1000 χλμ με την καραντίνα.... Γρήγορο δεν το λες, πιάνει στο κοντέρ 120 αλλά δεν πας ευχάριστα πάνω από τα 100, παρά την extra ψηλή ζελατίνα. Για φόρτωμα δεν βολεύει το πάτωμα αλλά εξαρτάται και τι κουβαλάς, έχει και έναν γάντζο για σακούλες κτλ κτλ. Κάτω από τη σέλα δεν χωράνε 2 full face, ένα χωράει και το δεύτερο πρέπει να είναι μικρότερο.

Γενικά έχει καλό ξεκίνημα και μέχρι τα 60-70 πάει καλά, από εκεί και πάνω θέλει λίγο υπομονή. Από αξιοπιστία δεν ξέρω, μεταχειρισμένο το πήρα και τώρα έχει κάτι παραπάνω από 10κ χλμ, ως τώρα δεν είχε κάποιο θέμα. Αν πας προς εκεί, δες να έχει τέσσερα χρόνια εγγύηση, κανονικά έχει δύο και παίρνεις επέκταση αλλά δύο με 130 ευρώ νομίζω. Ο λόγος που πήγα εκεί ήταν το abs μπρος πίσω, το symphony που κοιτούσα τότε είχε μόνο μπροστά. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια
Μετα απο καμποσο tour σε εκθεσεις αυτη την περιοδο αλαξαν καπως τα πραγματα στο κεφαλι μου γιατι αλλιως ειναι να δεις κατι απο κοντα ή κ να το οδηγησεις κ αλλιως να το βλεπεις απο ιντερνετ μονο
Αναθεωρησα επισης λιγο τις αποψεις μου για το επιπεδο πατωμα μιας κ αν εχει καλους χωρους ενα scooter κατω απο τη σελα μου αρκει μαζι με ενα box πισω
Οποτε τα δεδομενα εχουν ως εξης....
Το piaggio medley παραμενει η απολυτα λογικη επιλογη σε μενα κ βαση οικονομικων...
Απο κει κ περα ομως....

Μηπως να κοιταζα που μου αρεσει μεταχειρισμενο forza 125 με 7k-9k χλμ ;;;
Ή να κανω λιγο ακομα υπομονη κ να προσπαθησω οικονομικα για καινουρια forza 125 ή peugeot pulsion που μου αρεσουν πολυ κ με κοστος 4100 ευρο
(εχω ηδη βρει αγοραστη για το liberty 50 ρι μου)
Το kymco ποια δεν το κοιταζω...Δεν εχει abs κ το βρηκα κ βαρυ....
Πηγα κ στη sym αλλα δεν μ αρεσε ...
Οποτε το διλλημα ειναι medley new ή forza used στα ιδια λεφτα ? Ή υπομονη να μαζεψω χρηματα για τα ποιο ακριβα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 31/3/2021 στις 9:53 ΜΜ, pigos23 είπε

Καλησπερα παιδια
Μετα απο καμποσο tour σε εκθεσεις αυτη την περιοδο αλαξαν καπως τα πραγματα στο κεφαλι μου γιατι αλλιως ειναι να δεις κατι απο κοντα ή κ να το οδηγησεις κ αλλιως να το βλεπεις απο ιντερνετ μονο
Αναθεωρησα επισης λιγο τις αποψεις μου για το επιπεδο πατωμα μιας κ αν εχει καλους χωρους ενα scooter κατω απο τη σελα μου αρκει μαζι με ενα box πισω
Οποτε τα δεδομενα εχουν ως εξης....
Το piaggio medley παραμενει η απολυτα λογικη επιλογη σε μενα κ βαση οικονομικων...
Απο κει κ περα ομως....

Μηπως να κοιταζα που μου αρεσει μεταχειρισμενο forza 125 με 7k-9k χλμ ;;;
Ή να κανω λιγο ακομα υπομονη κ να προσπαθησω οικονομικα για καινουρια forza 125 ή peugeot pulsion που μου αρεσουν πολυ κ με κοστος 4100 ευρο
(εχω ηδη βρει αγοραστη για το liberty 50 ρι μου)
Το kymco ποια δεν το κοιταζω...Δεν εχει abs κ το βρηκα κ βαρυ....
Πηγα κ στη sym αλλα δεν μ αρεσε ...
Οποτε το διλλημα ειναι medley new ή forza used στα ιδια λεφτα ? Ή υπομονη να μαζεψω χρηματα για τα ποιο ακριβα

medley new!!  😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...