Vegeta688 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Hello, eimai o developer tou game, pos vlepete to game mas, sas aresei?
MikeAgelias Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Καλησπέρα. Προσθέτω και εγώ τις δικές μου Spoiler
gianisf Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Βρήκα αυτό το λινκ για οποιον ενδιαφέρετε εχει αρκετές τάπες https://colnect.com/el/kids_meal_toys/list/country/573-Ευρωπαϊκή_Ένωση_ΕΕ/group/49771-Smiths/series/369461-Hercules_-_Chipitales 2
rosses62 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 5:48 ΜΜ, Vegeta688 είπε Hello, eimai o developer tou game, pos vlepete to game mas, sas aresei? Καλημέρα! Ο γιος μου έχει τρελαθεί,έχω μια απορία όμως γιατί σε κάποιες ταπες ενώ σκαναρουμε γράφει κάτι βρέθηκε αλλά δεν μας το βγάζει ποτέ
kleftakos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/4/2021 στις 5:48 ΜΜ, Vegeta688 είπε Hello, eimai o developer tou game, pos vlepete to game mas, sas aresei? Καλημέρα! Είναι πάρα πολύ καλό! Κάποιο μικρό feedback. - Υπάρχει ένας Ηρακλής με τόξο, πράσινος (δε θυμάμαι όνομα) που όταν τον σκανάρεις, δεν περνάει μέσα στο παιχνίδι, γιατί νομίζω δεν υπάρχει και σαν χαρακτήρας στη λίστα. Οπότε και να περνάει, δε τον βλέπουμε. - Επίσης, όταν ξεκλειδώνεις τα μωβ επίπεδα στο βορρά, εμφανίζονται όλα με ένα αστέρι. Σα να τα έχεις παίξει και ξεκλειδώσει όλα και όχι χωρίς αστέρι όπως εμφανίζονται τα υπόλοιπα. - Τέλος, η Ήρα κάποιες φορές δε προλαβαίνει να παίξει τη σειρά της. Δηλαδή, αν δε πατήσεις αμέσως την επίθεση, μπορεί να την κάνει skip το παιχνίδι και να πάει στον επόμενο χαρακτήρα. Το ίδιο παθαίνουμε και με τον Δία κάποιες φορές. Δε ξέρω αν είναι by design αυτό. Αυτά τα λίγα, από ότι βλέπεις το έχουμε κάψει το παιχνίδι, ελπίζω να μπορούν κάποια από αυτά να διορθωθούν και να μην γράφω τσάμπα!
songless_bird Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Εγω μια χαρα τον εχω περασει τον πρασινο Ηρακλη με το τοξο. Ειναι ο Δρυιδης Ηρακλης
jpil Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγορά μεταλλικών ταπών chipicao, αν κάποιος έχει και θέλει να τις πουλήσει ας μου στείλει ένα πμ. Υπάρχουν τάπες και για ανταλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα