Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, doll είπε

Αξίζει να πάρουμε μόνο το TV Access?

Δυστυχώς, δεν αξίζει. Μόνο το pro προσφέρει live streaming αγώνων.

Το απλό TV Access έχει μονο επαναλήψεις/replays αγώνων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, doll είπε

Αξίζει να πάρουμε μόνο το TV Access?

Δεν θα μπορείς να δεις Live με την απλη συνδρομή.

Δημοσ.

Στα 25ε που έπαιξε πέρυσι, ήταν μια πολύ τίμια προσφορά καθώς εβγαινε 1.κάτι ευρώ ανά αγώνα.

Στα 37 που είναι το φετινό, δυσκολεύομαι και εγώ να το πάρω, που είναι οι μόνοι αγώνες που παρακολουθώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, majnun είπε

Στα 25ε που έπαιξε πέρυσι, ήταν μια πολύ τίμια προσφορά καθώς εβγαινε 1.κάτι ευρώ ανά αγώνα.

Στα 37 που είναι το φετινό, δυσκολεύομαι και εγώ να το πάρω, που είναι οι μόνοι αγώνες που παρακολουθώ.

Φέτος όμως είναι full το καλεντάρι (εκτός απροόπτου). πέρυσι ήταν πετσοκομμένο. Αν σου αρέσει το σπορ και το παρακολουθείς γιατί να το σκέφτεσαι για 12ε παραπάνω, εγω πάντως τώρα βλέπω τα δοκιμαστικά και το απολαμβάνω, απο το να ακούω τους άσχετους της ΕΡΤ μαζί με την Πόπη που παραδοξος ξέρει παραπάνω από τους αλλους δυο.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 2
Δημοσ.

Αρκετό από το υλικό παρόλα αυτά, το διοχεύτευε αργότερα στο κανάλι της στο Youtube, η ίδια η Formula1.

Οπότε βλέπω μικρότερη, πραγματική αξία.

Από 25 σε 37 είναι 50% αύξηση τιμής. Το ποσό και πάλι δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλά καταναλωτικά είναι λάθος.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, majnun είπε

Αρκετό από το υλικό παρόλα αυτά, το διοχεύτευε αργότερα στο κανάλι της στο Youtube, η ίδια η Formula1.

Οπότε βλέπω μικρότερη, πραγματική αξία.

Από 25 σε 37 είναι 50% αύξηση τιμής. Το ποσό και πάλι δεν είναι τίποτα φοβερό, αλλά καταναλωτικά είναι λάθος.

Δεν νομιζω οτι ανεβαζε ποτε ολοκληρους αγωνες στο ΥΤ, ουτε φυσικα ειχε live streaming δωρεαν εκτος πλατφορμας.

Κατι "ντοκυμαντερακια", βιντεακια 10-20 λεπτων που ειχε φτιαξει, ναι, τα ειχε βαλει και στο ΥΤ, αλλα νομιζω οτι η συνδρομη εχει βασικο αν οχι μοναδικο σκοπο να μπορεις να βλεπεις τους αγωνες και γενικα ολες τις live μεταδοσεις.

3 ώρες πριν, majnun είπε

Εγω οπως πολλοι το ειχαμε παρει καπου στα 15 ευρω πριν 2 χρονια. Ενταξει, εδωσα 15 ευρω για να εχω την εμπειρια της χρησιμοποιησης του. Μονο γι αυτο μπορω να πω οτι αξιζε το ποσο. Δεν ειχα καλη ροη εικονας ομως και ηταν προβληματικη για μενα και η αναλυση που ανεβοκατεβαινε και το frame rate ηταν προφανως πολυ κατωτερο απο της ΕΡΤ. Τωρα, αν εχει βελτιωθει φετος, ειναι ενα καλο ερωτημα και αν ειναι πραγματι οκ τα πραγματα μπορει να το σκεφτομουν, ισως βεβαια οχι στα 37, αλλα πιο κατω.

Αν δεν κανω λαθος, καθε χρονο μετα τις 20-21 Μαρτη το βαζουν για καποιες μερες προσφορα 50% ή δεν ειναι παντα ετσι;

Δημοσ.

Νομιζω οτι στις δυο πρωτες χρονιές, είχαν πρώτα τα -50% και μετά τα -25%.

Και εγώ περιμένω, μήπως το βελτιώσουν ως προσφορά.

ΥΓ: Σίγουρα οι μεταδόσεις ήταν πολύ καλύτερες το 2020 από το 2019, από τεχνικής απόψεως.

Δημοσ.

Να επισημάνω εδώ το εξής, αναφορικά πάντα με αυτή την προσφορά, που αρκετοί δικαίως δεν θεωρούν value for money.

Όσοι δεν θέλουν να δεσμευτούν με ετήσιο συμβόλαιο f1tv pro, μπορούν να αγοράσουν τα αντίστοιχα μηνιαία πακέτα αρκετές φορές γλυτώνοντας χρήματα, αφού φέτος υπάρχουν 3 αλλά και 4 αγώνες ανά μήνα στη σεζόν... Οπότε με 6 ευρώ μπορείτε να δείτε πολλούς αγώνες. 

Χαρακτηριστικά, για τους 4 αγώνες ανά μήνα να έχετε κατά νου τις εξής ημερομηνίες ενεργοποίησης του πακέτου:

1)  4 Ιουνίου - 4 Ιουλίου
Αζερμπαϊτζάν
Καναδά
Γαλλία
Αυστρία

2) 10 Σεπτεμβρίου - 10 Οκτωβρίου
Ιταλία
Ρωσία
Σιγκαπούρη
Ιαπωνία

3) 24 Σεπτεμβρίου - 24 Οκτωβρίου
Ρωσία
Σιγκαπούρη
Ιαπωνία
Αμερική

4) 8 Οκτωβρίου - 8 Νοεμβρίου
Ιαπωνία
Αμερική
Μεξικό
Βραζιλία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...