Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φέτος λένε έκαναν αναβάθμιση με καλύτερη ποιότητα και 1080p με 50fps.

Έχει live stream όλους τους αγώνες και όλα τα seessions  με επιλογές ήχου σε διάφορες γλώσσες ΟΧΙ όμως Ελληνικά.( Εγώ προτιμώ τον αγγλικό ήχο που είναι από την μετάδοση του sky που πιστεύω είναι και η καλύτερη) Έχει επίσης και πολύ υλικό από παλαιότερους αγώνες. Καλή σεζόν!

Άγνωστο το πότε λήγει

"Head to F1 TV to subscribe now and for a limited period enjoy 25% off a one-year subscription with the code F1TV25"

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, johnnyf95 είπε

Αν είναι να γλιτώσω την Ποπη , το ψήνω 

Γι αυτον τον λογο δοκιμασα την συνδρομη πρωτη φορα (και τελευταια μεχρι τωρα) προπερσι, που εβγαινε και σε πολυ καλη τιμη, ηταν ευκαιρια. Αλλα ηταν πολυ κακη η ποιοτητα εικονας της μεταδοσης. Απογοητευση. Ο σχολιασμος, πολυ καλος, αλλα αν δεν εχεις καλη εικονα τι να το κανεις...

Εντωμεταξυ, ισως επειδη ειχε τα χαλια της η Ferrari περσι, ηταν "μια χαρα" η Ποπη, δεν με ενοχλουσε. Ισως εκανε και αυτη μια προσπαθεια να ειναι λιιιγο ουδετερη; Ισως απλα δεν την αφησαν οι συνθηκες αποδοσης της ομαδας να βγαζει αυτο που εβγαζε 1-2 χρονια πριν; Δεν ξερω, απλα δεν με ενοχλησε περυσι. Οποτε προσωπικα μαλλον θα μεινω με την δημοσια τηλεοραση (για την F1 εννοω, μην παρεξηγηθω).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavlaras13 είπε

Φέτος λένε έκαναν αναβάθμιση με καλύτερη ποιότητα και 1080p με 50fps.

Έχει live stream όλους τους αγώνες και όλα τα seessions  με επιλογές ήχου σε διάφορες γλώσσες ΟΧΙ όμως Ελληνικά.( Εγώ προτιμώ τον αγγλικό ήχο που είναι από την μετάδοση του sky που πιστεύω είναι και η καλύτερη) Έχει επίσης και πολύ υλικό από παλαιότερους αγώνες. Καλή σεζόν!

Άγνωστο το πότε λήγει

"Head to F1 TV to subscribe now and for a limited period enjoy 25% off a one-year subscription with the code F1TV25"

** Offer valid on web until 14 March.

Σύμφωνα με τα ψιλά γράμματα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FrankyGR είπε

Εγώ που έχω active μέχρι 21/3 δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά😲😲

Κανε άλλο λογαριασμό, η δες αν εχει ακύρωση της υπάρχουσας συνδρομής και κανε καινούρια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _eLpiS_ είπε

το 1080p 50fps ξερουμε αν ειναι σιγουρο;

https://www.formula1.com/en/latest/article.revamped-f1-tv-service-announced-for-2021-season-and-launches-in-three-new.gnmATn163HYW6oMYMMkRH.html

Improvements to the F1 TV service include:

• Enhanced technology: The new version focuses on performance and quality; users will now be able to enjoy streaming video at 1080p at 50fps for the first time – ideal for watching fast moving action.

• Cast to TVs: – Users will be able to cast F1 TV using Chromecast and AirPlay (iOS) - enjoying live and on-demand F1 content on their TV.

• Improved user experience:

• Improved player controls – Users now have full control over the live stream; play, pause or rewind to watch that overtake again, across every channel, including On-board Cameras.

• Improved channel switching – An improved interface allows users to easily switch between F1 TV’s multiple additional streams: Pit Lane Channel, Data Channel, Driver Tracker and On-board Cameras.

• Improved user interface – A new, modern interface will allow users to easily browse and search F1 TV’s archive content, as well as F1’s exclusive series and documentaries.

• Like 1
Δημοσ.

Είχα πάρει πέρσι αλλά δε το χρησιμοποίησα για Live, τελικά δε μπορώ να δω F1 χωρίς Πόπη :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω με την ερτ, σιγα μην πληρωσω κιολας(ασχετα αν το κανω εμμεσα στην ερτ) για να βλεπω τους περιπατους του χαμιλτον λολ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, FrankyGR είπε

Εγώ που έχω active μέχρι 21/3 δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά😲😲

Μπορείς κανονικά να κάνεις δεύτερο subscription στο ίδιο account και να ακυρώσεις το πρώτο (να μην ανανεωθεί).

Το έκανα πριν λίγο με επιτυχία σε παλιό λογαριασμό με ενεργό F1 TV έως 20/03.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...