JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ναι το έχω στη λίστα αυτό δείχνει καλή περίπτωση και είναι ετοιμοπαράδοτο Δεν ειναι απλα καλη ειναι μαλλον η καλυτερη...... Γιατι 550 ευρω για καρτα με τα υπολοιπα 350 δεν φτιαχνεις pc με 10400
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Δεν ειναι απλα καλη ειναι μαλλον η καλυτερη...... Γιατι 550 ευρω για καρτα με τα υπολοιπα 350 δεν φτιαχνεις pc με 10400 Ναι και μου αρέσει επίσης ότι εκτός απο το τροφοδοτικό που δεν ξέρω τι είναι έχει επώνυμη μητρική σε B460 , επώνυμες μνήμες στα 3200 , samsung evo 500αρη SSD γενικά θεωρώ πολύ τίμια την τιμή του
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nava είπε WoW σε τι ανάλυση παίζεις? Να σου πώ QHD οθόνη έχω τώρα , τόσα χρόνια σε 1080p παίζω και με τα settings στο 7 Λοιπόν λέω να χτυπήσω αυτό απο το you πιστεύω ότι η τιμή του είναι τούμπανο για τα σημερινά δεδομένα , έτοιμοπαράδοτο και στημένο και με δυνατότητα μελλοντική αναβάθμισης στα πάντα Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από tsofras
nava Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 με 1650super λογικά σε 2κ ανάλυση θα είσαι άνετα με full graphics, το 1080 είναι λίγο για wow αν έχεις περίπλοκο interface
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, nava είπε με 1650super λογικά σε 2κ ανάλυση θα είσαι άνετα με full graphics, το 1080 είναι λίγο για wow αν έχεις περίπλοκο interface ε κλασικά custom elvui
JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι και μου αρέσει επίσης ότι εκτός απο το τροφοδοτικό που δεν ξέρω τι είνα https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/trofodotika-ypologisti?ZPSU2_MAXPOWER=10&ZPSU2_ENERGYEF=3 Λεει 650w bronze Η μονη "κακη" περιπτωση ειναι να εχει το force,οτι αλλο και να εχει ειναι οκ. 1
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/anavathmisi/trofodotika-ypologisti?ZPSU2_MAXPOWER=10&ZPSU2_ENERGYEF=3 Λεει 650w bronze Η μονη "κακη" περιπτωση ειναι να εχει το force,οτι αλλο και να εχει ειναι οκ. Το κρατάω 2 χρόνια όσο είναι η εγγύηση και μετά το στέλνω (αν έχω ακόμη το PC 🤣 )
nava Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 σε raids με την απλή oc 1650 έχω 80-100 καρέ, πέφτουν αρκετά σε εξωτερικούς χώρους (μαλλον λόγω μνήμης 4GB). Αν θέλεις το βράδυ που θα μπώ να κρατήσω ένα log να σου γράψω λεπτομέρεις.
JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, tsofras είπε Λοιπόν λέω να χτυπήσω αυτό απο το you πιστεύω ότι η τιμή του είναι τούμπανο για τα σημερινά δεδομένα , έτοιμοπαράδοτο και στημένο και με δυνατότητα μελλοντική αναβάθμισης στα πάντα Το θεμα ειναι οτι ειναι Σαββατο και δεν μπορεις να επικοινωνησεις....... Γιατι την Δευτερα εαν το παρουν χαμπαρι δεν θα υπαρχει.Εκτος και εχουν αρκετα διαθεσιμα (που δεν παιζει τετοια περιπτωση και να εχουν pc δεν θα εχουν τις καρτες) Καντο αγορα απο το σαιτ. Οτι τροφοδοτικο και να εχεις εχει εγγυηση......η στην τελικη με 50 ακομα παιρνεις και βαζεις οποιο θελεις και το πουλας. 1
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, nava είπε σε raids με την απλή oc 1650 έχω 80-100 καρέ, πέφτουν αρκετά σε εξωτερικούς χώρους (μαλλον λόγω μνήμης 4GB). Αν θέλεις το βράδυ που θα μπώ να κρατήσω ένα log να σου γράψω λεπτομέρεις. thx man Και πάνω που πήγα να βάλω την παραγγελία γιατί έχει και γρήγορη παράδοση υποτίθεται , δεν έχει την επιλογή στην παραγγελία πάλι βγάζει μόνο ACS (NOPE)
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Το θεμα ειναι οτι ειναι Σαββατο και δεν μπορεις να επικοινωνησεις....... Γιατι την Δευτερα εαν το παρουν χαμπαρι δεν θα υπαρχει.Εκτος και εχουν αρκετα διαθεσιμα (που δεν παιζει τετοια περιπτωση και να εχουν pc δεν θα εχουν τις καρτες) Καντο αγορα απο το σαιτ. Οτι τροφοδοτικο και να εχεις εχει εγγυηση......η στην τελικη με 50 ακομα παιρνεις και βαζεις οποιο θελεις και το πουλας. Είναι εδώ και 3 ημέρες σίγουρα το PC αυτό , όταν το είδα άρχισα να σκέφτομαι να ακυρώσω αλλά ρε γμτ δεν βγάζει την γρήγορη παράδοση και δεν θέλω πάλι με ACS. Ακόμη δεν έχουν έρθει αυτά που είχα παραγγείλει στις 11 του μήνα
JDROGAS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε thx man Και πάνω που πήγα να βάλω την παραγγελία γιατί έχει και γρήγορη παράδοση υποτίθεται , δεν έχει την επιλογή στην παραγγελία πάλι βγάζει μόνο ACS (NOPE) Εχουν συνεργασια και μαλλον δωρεαν μεταφορικα.......με acs. Εγω εχω παρει πολλες φορες την επομενη παντα τα εχω.
tsofras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Εχουν συνεργασια και μαλλον δωρεαν μεταφορικα.......με acs. Εγω εχω παρει πολλες φορες την επομενη παντα τα εχω. Ναι αλλά δεν μου το βγάζει σαν επιλογή με τα +9,99ε που έχει για την αυθημερόν παράδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα