Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να προσθέσω ότι κοιτάω και τις αγγελίες και στα μεταχειρισμένα , ούτε εκεί δεν βρίσκω κάτι , βασικά είναι ακριβότερα απο καινούρια όλα τα gaming pc χωρίς κάρτα γραφικών ή με κάρτες που έχουν πιάσει αράχνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Δεν στέλνει Ελλάδα αυτός

Βασικά το θέμα μου είναι (που πρέπει να το ξεπεράσω) ότι ας πούμε πριν ένα χρόνο με 1000ε είχα φτιάξει σύστημα με amd 3600 + 2060 και ποιοτικά όλα τα υπόλοιπα parts , και τώρα με τα ίδια λεφτά φτιάχνεις αρκετά υποδεέστερο σύστημα

Δεν διαφωνώ αλλά μετά μπαίνω και φτιάχνω αντίστοιχες συνθέσεις στα ίδια λεφτά με parts που τα έχω επιλέξει εγώ και με 1660S αντί της 1650

Αλλά όπως είπα και επάνω μάλλον είναι δικό μου το πρόβλημα γιατί μου κάθονται άσχημα τα 1000ε απλά για να παίζω MMOs

Πρέπει να το πάρω απόφαση :D

Δεν χρειάζεται να δώσεις 1000 για ΜΜΟ...

https://www.cosmodata.gr/product/342311/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Το έχω δεί απο εχθές αυτό απλά έχει απλή 1660 και με AMD Motherboard με A520 chipset, AM4 socket

Επεξ/σία από tsofras
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Δεν χρειάζεται να δώσεις 1000 για ΜΜΟ...

https://www.cosmodata.gr/product/342311/

Τον είχα τον 3400G μία χαρά επεξεργαστής αλλά και αυτό πάει 800ε (όσο έφτιαξα δλδ το PC της υπογραφής - που τελικά ακύρωσα- και με 1650 με GDDR6 , m/b με WiFi και 650W gold τροφοδοτικό) , αυτό είναι με 310W και δεν θα παίρνει άλλο αφού είναι το SFF

Edit: Στα 739 βέβαια δεν είναι κακή επιλογή στην κατάσταση που είμαστε

4 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Kαι ναι!!!!

Μολις γιναμε hot!!!🤣

965418081_Screenshot_2021-03-20.png.69f20d32d9437fd7c5ccd1515086b524.png

ατιμούλη 🤣

Έλα πάμε πρέπει να παραγγείλω σήμερα και μέχρι Παρασκευή να το έχω (αλλιώς θα φάει ακύρωση)

Είτε έτοιμο είτε απο κατάστημα που το φτιάχνει , βαριέμαι να ασχοληθώ και δεν θέλω εκπλήξεις αν δεν δουλεύει κάτι

Άντε να το ανοίξω να βάλω την Pure Rock 2 ( αλλιώς θα την στείλω και αυτή)

Είναι και αυτό που μου απάντησαν ότι είναι με Β460 μητρική

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i5-10400-16gb-gtx-1660s-fd

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τον είχα τον 3400G μία χαρά επεξεργαστής αλλά και αυτό πάει 800ε (όσο έφτιαξα δλδ το PC της υπογραφής - που τελικά ακύρωσα- και με 1650 με GDDR6 , m/b με WiFi και 650W gold τροφοδοτικό) , αυτό είναι με 310W και δεν θα παίρνει άλλο αφού είναι το SFF

ατιμούλη 🤣

https://www.you.gr/ypologistes-perifereiaka/desktops/ola-ta-desktops/desktop-pc-q-star-intel-i5-10400-16gb-gtx-1660s-fd

Απλά δεν ξέρω από θόρυβο τι λέει...

Επεξ/σία από kostis76
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Ακριβώς το ίδιο έβαλα και εγώ απο πάνω

Ψύκτρα έχω να την αλλάξω (αν το κουτί έχει πρόσβαση σε backplate μητρικής) , τώρα στην χειρότερη βάζεις με 15ε και 3 Arctic ανεμιστήρες για τον θόρυβο

Και θεωρώ καλή την τιμή του , με ακριβώς ίδια parts στο mSystems βγαίνει λίγο πιο ακριβό

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Με την παράνοια των τιμών στις κάρτες γραφικών και τους AMD 5000 αν θέλεις να χτίσεις σοβαρό σύστημα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. Διασφορετικά κάνεις ότι κι εγώ και ελπίζεις ή πας σε έτοιμο αν έχεις κάτι να το κάνεις μετά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nava είπε

Με την παράνοια των τιμών στις κάρτες γραφικών και τους AMD 5000 αν θέλεις να χτίσεις σοβαρό σύστημα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά. Διασφορετικά κάνεις ότι κι εγώ και ελπίζεις ή πας σε έτοιμο αν έχεις κάτι να το κάνεις μετά.

Μωρέ για να καταλαβαίνετε και εσείς γιατί ζορίζομαι , είμαι και άνθρωπος που μπορεί να βαρεθώ σε 2 μήνες και να πω να το πουλήσω. Οπότε προσπαθώ να μην κάνω μεγάλο άνοιγμα , παράλληλα έχω και τα χούγια μου που δεν θέλω να κάνει φασαρία κτλ

Μου αρέσουν όμως αυτά τα SFF έτοιμα κουτάκια

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Καλή φάση αυτό έχει και WiFi αλλά 180W τροφοδοτικό ? WTF ? αλλάζει ?

όχι, δεν είναι καν ΑΤΧ, δίνει μόνο 1 12v στην μητρική και αυτή δίνει όλες τις τάσεις. Δεν θέλεις παραπάνω όμως, είναι υπολογισμένο και με τρελό efficiency (όλα τα ΗΡ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...