Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Έχεις δοκιμάσει build βασισμένο σε Asrock deskmini barebone? Μαζεμενο, δυνατό (παίρνει και 4ης γενιάς ryzen η 11ης intel, αναλόγως ποιο θα επιλέξεις), για το αθόρυβο τώρα δεν παίρνω και όρκο...

https://www.asrock.com/nettop/index.asp

Αλλιώς σε mac os:

https://www.specialprice.gr/el/apple-mac-mini-m1-8gb-256gb-macos-big-sur-2020

Μωρέ το μόνο που με προβληματίζει στο m1 είναι η ζωή που θα έχει με τα πολλά read writes που του κάνω εγώ και είναι όλα μαζεμένα σκληρός CPU και μνήμη
Οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι το κόστος αντικατάστασης αν τα φτύσει ο σκληρός
Κάνω πολλά builds με Java την ημέρα σε κάτι χιλιάδες αρχεία , επίσης δεν έχει υποστήριξη και στο jdk που δουλεύω.
Το άλλο θα το κοιτάξω thx

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/4/2021 στις 12:55 ΠΜ, tsofras είπε

Μωρέ το μόνο που με προβληματίζει στο m1 είναι η ζωή που θα έχει με τα πολλά read writes που του κάνω εγώ και είναι όλα μαζεμένα σκληρός CPU και μνήμη
Οπότε δεν θέλω να σκέφτομαι το κόστος αντικατάστασης αν τα φτύσει ο σκληρός
Κάνω πολλά builds με Java την ημέρα σε κάτι χιλιάδες αρχεία , επίσης δεν έχει υποστήριξη και στο jdk που δουλεύω.
Το άλλο θα το κοιτάξω thx

Γιατί δεν τα κάνεις αυτά σε έναν εξωτερικό nvme δίσκο ; Για να μην φθείρεις και τον εσωτερικό (αν γίνεται)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

Γιατί δεν τα κάνεις αυτά σε έναν εξωτερικό nvme δίσκο ; Για να μην φθείρεις και τον εσωτερικό (αν γίνεται)

Θα μπορούσε να γίνει και αυτό απλά θα πρέπει να κουβαλάς και δίσκο μαζί όταν πηγαίνεις γραφείο π.χ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/3/2021 στις 7:05 ΜΜ, haHa είπε

Πιστευω οτι θα προχωρησεις σε αγορα ενος ακριβου και αχρειαστου 2ου desktop, το οποιο θα πουλησεις σε ενα μηνα. 

Στις 22/3/2021 στις 11:47 ΜΜ, haHa είπε

Γενικότερα, το να υπαρχουν 2 δυνατα desktop στο ιδιο δωματιο ειναι πολυ σπανιο και ποσω μαλλον για εσενα που σε ενδιαφέρει να εισαι πιο minimal. Εδω προτιμας usb-c οθόνη για να μειωσεις τα καλωδια και θα πας σε 2ο desktop στο ιδιο γραφειο; Θα το διωξεις στο μηνα. 

Οι συμφορουμιτες κανουν προτασεις με γνωμονα τι θα ηθελαν οι ιδιοι ή τελος παντων καποιος που θελει desktop pc για gaming με συγκεκριμένο budget. 

Να πω οτι τα ελεγα; Σιγουρακι ηταν, το είχε κλειδώσει και ο ΟΠΑΠ, δεν επετρεπε αλλα στοιχτηματα! :D

Βεβαια, το βαρεθηκες στην εβδομάδα αντί για μήνα που έλεγα.

Στις 3/4/2021 στις 11:16 ΜΜ, tsofras είπε

Άντε πολύ το κράτησα και αυτό πάμε για άλλα :D

Δεν είμαι πλέον για gaming  τέλος το έχω βαρεθεί !

Επίσης windows δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου

Και τέλος ωραίο το κουτί αλλά μου έπιασε το μισό γραφείο :)

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Να πω οτι τα ελεγα; Σιγουρακι ηταν, το είχε κλειδώσει και ο ΟΠΑΠ, δεν επετρεπε αλλα στοιχτηματα! :D

Βεβαια, το βαρεθηκες στην εβδομάδα αντί για μήνα που έλεγα.

Ε και εγώ το ήξερα από την αρχή και δεν μου έδινα πάνω από εβδομάδα 😂

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έτσι για το χαβαλέ , το PC έφυγε εχθές , η κάρτα μπήκε αγγελία , η οθόνη έφυγε και αυτή και πήρα μία Dell P2720DC και σώθηκα πολύ ευχαριστημένος.

Την ώρα που έβγαζα την κάρτα γραφικών για να δώσω το PC είπα απο μέσα μου , βαρέθηκα το κατσαβίδιασμα μετά απο τόσα χρόνια :D

Είτε θα κάτσω στα αυγά μου με το laptop που θα μου δώσει η δουλειά είτε θα πάω να πάρω ένα macbook M1

Δεν με βλέπω να ξαναμπλέκω με άλλο build (μεγάλη μπουκιά φάε βέβαια αλλά 5 builds σε 2 χρόνια δείχνουν ότι τελικώς για hobby τα φτιάχνω :D )

thx παίδες για την παρέα του τελευταίου μήνα

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έτσι για το χαβαλέ , το PC έφυγε εχθές , η κάρτα μπήκε αγγελία , η οθόνη έφυγε και αυτή και πήρα μία Dell P2720DC και σώθηκα πολύ ευχαριστημένος.

Την ώρα που έβγαζα την κάρτα γραφικών για να δώσω το PC είπα απο μέσα μου , βαρέθηκα το κατσαβίδιασμα μετά απο τόσα χρόνια :D

Είτε θα κάτσω στα αυγά μου με το laptop που θα μου δώσει η δουλειά είτε θα πάω να πάρω ένα macbook M1

Δεν με βλέπω να ξαναμπλέκω με άλλο build (μεγάλη μπουκιά φάε βέβαια αλλά 5 builds σε 2 χρόνια δείχνουν ότι τελικώς για hobby τα φτιάχνω :D )

Αν μετράει η γνώμη μου ψηφίζω M1

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν μετράει η γνώμη μου ψηφίζω M1

Θα σκάσω αν δεν το πάρω καιρό το κοιτάω , απλά ξέρω ότι θα έχω κάποια θέματα με την δουλειά για αυτό δεν έχω κάνει ακόμη κίνηση.

Έτσι για να κάνω και έναν απολογισμό της τελευταίας διετίας

Case : Midi , Full , SFF

CPU: Intel 10400F, 10500 / Amd : 2600 , 2700X, 3400G , 3600

M/B : B460 , Z490 , B450 , X470

RAM : 8GB - 32GB 3000Mhz - 4000Mhz , bDie , LED

SSD: Απλοί , nvme 256GB - 1TB

GPU : 1650 , RX570, RX580,1660S,2060,1080

Mouse : 3 x Razer Naga Trinity ( :D ναι σε κάθε αγορά σχεδόν και ποντίκι για το WoW )

Οθόνες : 24" - 32"

Συστήματα αθόρυβα ,με θόρυβο, μικρά, μεγάλα , με LED χωρίς LED

Εντάξει πιστεύω πέρασα αρκετά

* Τελικά είναι 6 τα builds

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε αφού πήρες οθόνη:

https://stechi.gr/index.php?route=product/product&product_id=1431057

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, kostis76 είπε

16 ώρες πριν, tsofras είπε

Και αυτό το σκέφτομαι σε 16αρι να το βάλω πίσω απο την οθόνη.

Θα δείξει

Δινεις 250€ παραπανω και παιρνεις το air που εχει πολυ μικρη διαφορα στις επιδοσεις και εχεις κατι που μπορεις να το χρησιμοποιησεις κι αλλου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...