tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μπορώ να πώ αφού 60αρησα στο WoW ότι τελικά μάλλον βαριέμαι να παίζω ή παίζω επειδή βαριέμαι Σαν αγγαρία ένα πράγμα , οπότε @billvwrulez ξανασκέψου το Νιώθω ότι έχω βαρεθεί το gaming τελικώς εδώ και καμία διετία αλλά δεν αφήνω τον εαυτό μου να το χωνέψει για αυτό φτιάχνω συστήματα εδώ και 2 χρόνια , τι φάση και αυτή ..... Ξέρω δεν έχει σχέση με το ποστ απλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας 1 1
nickol-us Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Βοηθάει και η καραντίνα στην κατάσταση την όλη... υπομονή. 1
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 50 λεπτά πριν, nickol-us είπε Βοηθάει και η καραντίνα στην κατάσταση την όλη... υπομονή. Μπα και πριν την καραντίνα είχα αλλάξει 3 , βέβαια λόγω της καραντίνας είπα να φτιάξω και άλλο Έχω μία διαίσθηση ότι θα ανέβει αγγελία σε λίγες ημέρες Και αυτά τα windows τελικά δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα ...
Nik1239 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 55 λεπτά πριν, tsofras είπε Μπα και πριν την καραντίνα είχα αλλάξει 3 , βέβαια λόγω της καραντίνας είπα να φτιάξω και άλλο Έχω μία διαίσθηση ότι θα ανέβει αγγελία σε λίγες ημέρες Και αυτά τα windows τελικά δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα ... Μετάβαση σε apple m1 έχεις σκεφτεί; Ίσως σου ταιριαζει καλύτερα ένα apple pc/laptop
tsofras Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Μετάβαση σε apple m1 έχεις σκεφτεί; Ίσως σου ταιριαζει καλύτερα ένα apple pc/laptop Ναι εδώ και καιρό απλά αφού έφτασα ως εδώ αν διώξω το pc μπορεί να περιμένω την δεύτερη γενιά m1 Απλά θα το έχω ως μηχάνημα για το σπίτι όμως δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη δουλειά γιατί δεν υπάρχει το jdk που χρησιμοποιώ στον m1 1
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Άντε πολύ το κράτησα και αυτό πάμε για άλλα Δεν είμαι πλέον για gaming τέλος το έχω βαρεθεί ! Επίσης windows δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου Και τέλος ωραίο το κουτί αλλά μου έπιασε το μισό γραφείο Θα δώ αν το σπρώξω μήπως πάω σε i7 σειρά 11 itx build
Nik1239 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε πολύ το κράτησα και αυτό πάμε για άλλα Δεν είμαι πλέον για gaming τέλος το έχω βαρεθεί ! Επίσης windows δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου Και τέλος ωραίο το κουτί αλλά μου έπιασε το μισό γραφείο Θα δώ αν το σπρώξω μήπως πάω σε i7 σειρά 11 itx build Να αρχίσουμε να προτείνουμε νέα κομμάτια για sff pc αυτήν την φορά; 😂 Γιατί δεν αφήνεις αυτό που έχεις να πας σε DDR5 όταν βγουν σε κάνα δυο χρόνια;
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Να αρχίσουμε να προτείνουμε νέα κομμάτια για sff pc αυτήν την φορά; 😂 Γιατί δεν αφήνεις αυτό που έχεις να πας σε DDR5 όταν βγουν σε κάνα δυο χρόνια; Όχι εντάξει είμαι με τόσα που έστεισα τα τελευταία 2 χρόνια είμαι οκ, SFF ήταν το προηγούμενο (βλακεία που το πούλησα αυτό , το μόνο που μετάνιωσα απο όσα έδωσα) Μας είπαν ότι θα μας το πάρουν το PC πίσω αφού θα μας δώσουν τα laptop οπότε θα κοιτάξω για σειρά 11 . Ας φύγει πρώτα το άλλο και εδώ είμαστε Πάντως Nik εκτιμώ ότι ενώ αρπαχτήκαμε λίγο στις αρχές τελικά έμεινες και τα λέμε στο post Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από tsofras 1
kostis76 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, tsofras είπε Επίσης windows δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου Και γιατί δεν δοκιμάζεις linux σε αυτό το pc (dual boot με WIN10 για να μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι αν θελήσεις ξανά στο μέλλον...); Πχ ubuntu που μπορεί να έχει ηδη και τους drivers της gpu... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2021 από kostis76
JDROGAS Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, tsofras είπε Άντε πολύ το κράτησα και αυτό πάμε για άλλα Δεν είμαι πλέον για gaming τέλος το έχω βαρεθεί ! Επίσης windows δεν θέλω να ξαναδώ μπροστά μου Και τέλος ωραίο το κουτί αλλά μου έπιασε το μισό γραφείο Θα δώ αν το σπρώξω μήπως πάω σε i7 σειρά 11 itx build Ετσι ετσι!!!! Τρελλανε μας!!!! Φτιαξε μας!!!! Παμε για 50 σελιδες το λιγοτερο 😁
tsofras Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, kostis76 είπε Και γιατί δεν δοκιμάζεις linux σε αυτό το pc (dual boot με WIN10 για να μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι αν θελήσεις ξανά στο μέλλον...); Πχ ubuntu που μπορεί να έχει ηδη και τους drivers της gpu... Ε η λογική για μεγάλο κουτί ανεμιστήρες κτλ ήταν λόγω της κάρτας και του gaming Αν είναι να πάω σε workstation φάση ας το κάνω μικρό και μαζεμένο
JDROGAS Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 Δημοσ. 3 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε η λογική για μεγάλο κουτί ανεμιστήρες κτλ ήταν λόγω της κάρτας και του gaming Αν είναι να πάω σε workstation φάση ας το κάνω μικρό και μαζεμένο Eλα φτιαξε υπογραφη καινουργια 😄
tsofras Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Eλα φτιαξε υπογραφη καινουργια 😄 Το σκέφτηκα αλλά ακόμη το έχω οπότε την αφήνω προς το παρών 😭
kostis76 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 Δημοσ. 4 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν είναι να πάω σε workstation φάση ας το κάνω μικρό και μαζεμένο Έχεις δοκιμάσει build βασισμένο σε Asrock deskmini barebone? Μαζεμενο, δυνατό (παίρνει και 4ης γενιάς ryzen η 11ης intel, αναλόγως ποιο θα επιλέξεις), για το αθόρυβο τώρα δεν παίρνω και όρκο... https://www.asrock.com/nettop/index.asp Αλλιώς σε mac os: https://www.specialprice.gr/el/apple-mac-mini-m1-8gb-256gb-macos-big-sur-2020 Επεξ/σία 4 Απριλίου 2021 από kostis76 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα