Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Kοντευει μεσημερι τι γινεται ακομα δεν εχουμε παραλαβη;;;

Βλέπω ότι άλλαξε η παράδοση με σημερινή ημερομηνία , αν μέχρι τις 16.30 δεν έχει έρθει θα ρίξω αυθημερόν σε cosmodata και θα φάει άκυρο η αντικαταβολή

Ερώτηση επ' ευκαιρίας , τον nvme παίζει ρόλο σε ποιο slot θα τον βάλω? (αν μοιράζεται κανα lane)

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρωτο slot δεν μοιραζεται τιποτα.

The availability of the SATA connectors may be affected by the type of device installed in the M.2 sockets. The M2A_SB connector shares bandwidth with the SATA3 0 connector. Refer to the following table for details

• Thanks 1
Δημοσ.

Εκνευρίζομαι που δεν τα πήρα απο Cosmodata την Παρασκευή

Εκνευρίζομαι που μπαίνεις στο tracking της Speedex και βλέπεις ότι έρχεται για παράδοση απο την Παρασκευή και ακόμη περιμένω

Εκνευρίζομαι που αγόρασα απο Dot Power με 1-3 ημέρες παράδοση , στις 9 ημέρες έκανα άρνηση παραλαβής και 18 ημέρες μετά κάνει βόλτες το δέμα με την ACS , δεν τους έχει πάει πίσω οπότε δεν μου έχουν κάνει επιστροφή των χρημάτων

Δεν είμαι για αναμονές εγώ τελικώς , παραγγελία με αποστολή αυθημερών και αντικαταβολή για όποιον δηλώνει παράδοση σε 3 ημέρες. Την τέταρτη να το βάλει εκεί που ξέρει

Και για να σας προλάβω , ναι ξέρω πως έχει η κατάσταση , ας δηλώσουν 10 ημέρες παράδοση. Τι 3 ημέρες , γελάνε και οι πέτρες

Χρόνο ΡΕΚΟΡ

Μεταμόρφωση - Νέα Σμύρνη - Μεταμόρφωση μόνο 18 ημέρες

acs.png.24f52e11fcaa578b12b1be4a95b89f7d.png

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εκνευρίζομαι που δεν τα πήρα απο Cosmodata την Παρασκευή

Εκνευρίζομαι που μπαίνεις στο tracking της Speedex και βλέπεις ότι έρχεται για παράδοση απο την Παρασκευή και ακόμη περιμένω

Εκνευρίζομαι που αγόρασα απο Dot Power με 1-3 ημέρες παράδοση , στις 9 ημέρες έκανα άρνηση παραλαβής και 18 ημέρες μετά κάνει βόλτες το δέμα με την ACS , δεν τους έχει πάει πίσω οπότε δεν μου έχουν κάνει επιστροφή των χρημάτων

Δεν είμαι για αναμονές εγώ τελικώς , παραγγελία με αποστολή αυθημερών και αντικαταβολή για όποιον δηλώνει παράδοση σε 3 ημέρες. Την τέταρτη να το βάλει εκεί που ξέρει

Και για να σας προλάβω , ναι ξέρω πως έχει η κατάσταση , ας δηλώσουν 10 ημέρες παράδοση. Τι 3 ημέρες , γελάνε και οι πέτρες

Χρόνο ΡΕΚΟΡ

Μεταμόρφωση - Νέα Σμύρνη - Μεταμόρφωση μόνο 18 ημέρες

acs.png.24f52e11fcaa578b12b1be4a95b89f7d.png

Γιατί δεν πας να παραλάβεις με click away από το κατάστημα; Να μην μπλέξεις με μεταφορικές κλπ;

Δημοσ.

Βγαίνω κάθε 5 λεπτά στο μπαλκόνι λες και θα έρθει η γκόμενα :D

Θα την αφήσω αν δεν έρθει σήμερα θα έρθει αύριο , δεν με συμφέρει απο cosmodata μαζί με την παράδοση αυθημερόν θα μου πάει 20+ επάνω , κρίμα για μία ημέρα.

Την Παρασκευή θα άξιζε να τα δώσω τώρα όχι

1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Γιατί δεν πας να παραλάβεις με click away από το κατάστημα; Να μην μπλέξεις με μεταφορικές κλπ;

Γιατί λειτουργεί το click away στην Αθήνα ? Απο πότε αφού το έχουν κλείσει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βγαίνω κάθε 5 λεπτά στο μπαλκόνι λες και θα έρθει η γκόμενα :D

Θα την αφήσω αν δεν έρθει σήμερα θα έρθει αύριο , δεν με συμφέρει απο cosmodata μαζί με την παράδοση αυθημερόν θα μου πάει 20+ επάνω , κρίμα για μία ημέρα.

Την Παρασκευή θα άξιζε να τα δώσω τώρα όχι

Γιατί λειτουργεί το click away στην Αθήνα ? Απο πότε αφού το έχουν κλείσει

Α δεν ξέρω ρωτάω μήπως λειτουργεί 

Να σου γίνει μάθημα 

Άλλη φορά θα παραγγέλνεις το ίδιο πράγμα από 3 καταστήματα και θα παραλαμβάνεις οποίο σου έρθει πρώτο 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Α δεν ξέρω ρωτάω μήπως λειτουργεί 

Να σου γίνει μάθημα 

Άλλη φορά θα παραγγέλνεις το ίδιο πράγμα από 3 καταστήματα και θα παραλαμβάνεις οποίο σου έρθει πρώτο 😂

Δεν περίμενα ότι θα έρθει η κάρτα γραφικών καν και μου ήρθε σε 3 ημέρες και με έπιασε απροετοίμαστο :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Δεν περίμενα ότι θα έρθει η κάρτα γραφικών καν και μου ήρθε σε 3 ημέρες και με έπιασε απροετοίμαστο :D

Ε ρε φίλε τι σου κάνουν 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κουβά μας βλέπω και σήμερα :D

Άντε επιτέλους , έχω να πάω για την γυμναστική μου θα στήσω αν προλάβω σήμερα αλλιώς αύριο

IMG20210329174013.jpg.38cd89b247678657485f09e41979f264.jpg

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ok δεν άντεχα ήθελα να δω αν μπουταρει τουλάχιστον, κομπλέ μπήκαν και τα Windows με κλειδακι 3.17€

1_IMG20210329182358.jpg.b8747ef14c95798077a9868c117578ce.jpg1_IMG20210329183024.jpg.de5d88955d165aebafe18a7133ddc96d.jpg

Αν βγάλεις ή βάψεις την καρτουλα που έχεις βάλει κάτω κάτω θα είναι πανέμορφο 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι και να την βάψει βρε Νικ, ανοδιωμένη είναι κρίμα να την χαλάσει, άσχετα αν δεν ταιριάζει. By the way τι είναι, κάρτα ήχου; Καλορίζικο κι απο μένα... τι κρίμα που δε θα βλέπω νεες αναρτήσεις στο νήμα, είχα αρχίσει να συνηθίζω :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Οχι και να την βάψει βρε Νικ, ανοδιωμένη είναι κρίμα να την χαλάσει, άσχετα αν δεν ταιριάζει. By the way τι είναι, κάρτα ήχου; Καλορίζικο κι απο μένα... τι κρίμα που δε θα βλέπω νεες αναρτήσεις στο νήμα, είχα αρχίσει να συνηθίζω :P

Είμαι λίγο ψυχαναγκαστικος βλέπω εντελώς μαύρο built be quiet  και πετάγεται ένα κόκκινο πραγματακι εκεί κάτω και νιώθω πως πρέπει να φύγει 😂

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν βγάλεις ή βάψεις την καρτουλα που έχεις βάλει κάτω κάτω θα είναι πανέμορφο 

7 λεπτά πριν, nickol-us είπε

tp link wifi + bluetooth απο την δουλειά οπότε την έβαλα στο pc μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...