JDROGAS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Cpu + nvme μάλλον είναι στον δρόμο για σήμερα Τροφοδοτικό το ακύρωσα δεν είχε φύγει καν θα το τσιμπήσω απο cosmodata Περιμένω ενημέρωση για την μητρική μήπως και στήσω Σ/Κ για να δούμε Kαλα βρε ολη την ημερα ακυρωνεις-δινεις παραγγελιες;;;;🤣 Πως περιμενεις να στησεις σ/κ αφου ειναι παρασκευη απογευμα θα μας τρελλανεις 🤪
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Kαλα βρε ολη την ημερα ακυρωνεις-δινεις παραγγελιες;;;;🤣 Πως περιμενεις να στησεις σ/κ αφου ειναι παρασκευη απογευμα θα μας τρελλανεις 🤪 Τι να κάνω και εγώ δουλειά να υπάρχει Αν ισχύει απο την speedex ότι είναι στον δρόμο cpu + nvme τότε μένει τροφοδοτικό + μητρική Τα έβαλα cosmodata με αυθημερόν παράδοση με ένα 10αρικο να παέι να μαμηθεί Άρα αν δεν με κρεμάσει η Speedex θα στήσω , γιατί επεξεργαστή και σκληρό τα είχα πάρει απο askadam που ήδη τους ακύρωσα τον 10600k οπότε δεν ήθελα να τους χιονίσω πάλι . Τα άλλα 2 δεν είχαν φύγει και ήταν αντικαταβολή οπότε τα ακύρωσα εύκολα ( που κανονικά έπρεπε να έχουν φύγει πριν 2 ημέρες αλλά οκ ) Ένα κρίσιμο 10λεπτο έμεινε :S
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Βέγγος η cosmodata , αλλά δεν βλέπω να έχω τον επεξεργαστή σήμερα 1 1
tsofras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2021 Είμαι στο τσακ να βάλω την 1080 με το τροφοδοτικό έξω απο το κουτί στο Dell
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Και το είπα εχθές @JDROGAS να πάρω και τα υπόλοιπα απο cosmodata και θα τα είχα εχθές αλλά με έπιασε το αίσθημα και είπα μην κρεμάσω το μαγαζί. Όχι τίποτα άλλο ήθελα να το στήσω να το έχω έτοιμο και για δουλειά την Δευτέρα με τα VM's μου κτλ Ελπίζω να έρθει σήμερα 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δεν το βλέπω για σήμερα , τσάμπα το hype τελικώς 1
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, kostis76 είπε Περιμένω φωτό μόλις ξεκινήσεις... 😉 εννοείται απλά φάγαμε φόλα για το Σ/Κ Αν υπήρχε κοντά μου 10400 απο αγγελία θα είχα πάει να τον πάρω Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από tsofras
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ ξεκίνησα πάντως και χωρίς επεξεργαστή 😂 Έβαλα black plate ψυκτρας, μνήμες , μητρική στο κουτί Πάω για CPU τώρα όταν έρθει ο επεξεργαστής να είναι έτοιμο τουλάχιστον Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από tsofras 1 1
Nik1239 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, tsofras είπε εννοείται απλά φάγαμε φόλα για το Σ/Κ Αν υπήρχε κοντά μου 10400 απο αγγελία θα είχα πάει να τον πάρω Εμα μωρέ 😂 49 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ ξεκίνησα πάντως και χωρίς επεξεργαστή 😂 Έβαλα black plate ψυκτρας, μνήμες , μητρική στο κουτί Πάω για CPU τώρα όταν έρθει ο επεξεργαστής να είναι έτοιμο τουλάχιστον Τι ψηκτρα θα βάλεις;
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Εμα μωρέ 😂 Τι ψηκτρα θα βάλεις; BeQuiet pure Rock 2 Τελείωσα για σήμερα απλά δεν έβαλα την κάρτα για να έχω χώρο Οκ έκανα ότι μπορούσα από cable management θα μπορούσα και καλύτερα αλλά Κλάιν 2
Nik1239 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε BeQuiet pure Rock 2 Τελείωσα για σήμερα απλά δεν έβαλα την κάρτα για να έχω χώρο Οκ έκανα ότι μπορούσα από cable management θα μπορούσα και καλύτερα αλλά Κλάιν Έχεις δει το κουτί μου ; Έτοιμο prebuilt από eshop;;; Δες θες να το δεις πως ήταν από πίσω όταν το άνοιξα από περιέργεια
tsofras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Έχεις δει το κουτί μου ; Έτοιμο prebuilt από eshop;;; Δες θες να το δεις πως ήταν από πίσω όταν το άνοιξα από περιέργεια όταν συζήταγα για prebuild ήμουν περίεργος πως θα ήταν , εν έχεις εύκολο φωτό ανέβασε να την δούμε Κατα τα άλλα το κουτί πολύ ποιοτικό και πολύ εύκολο στο build μπορείς να βγάλεις καλώδια απο όλες τις πλευρές , περισσότερο με παίδεψε να γυρίσω την τροφοδοσία της cpu επειδή την έβγαλα απο πάνω και τα pins του power επειδή με φακό δεν έβλεπα καλά και η βλακεία το manual δεν τα έγραφε οπότε το βρήκα στο net Στο επόμενο build με το καλό θα αξιοποιήσω και το rgb connection Οπότε μένει να κουμπώσω CPU , nvme και να ελπίζω ότι θα παίξει (ειδικά η κάρτα γραφικών)
Nik1239 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, tsofras είπε όταν συζήταγα για prebuild ήμουν περίεργος πως θα ήταν , εν έχεις εύκολο φωτό ανέβασε να την δούμε Κατα τα άλλα το κουτί πολύ ποιοτικό και πολύ εύκολο στο build μπορείς να βγάλεις καλώδια απο όλες τις πλευρές , περισσότερο με παίδεψε να γυρίσω την τροφοδοσία της cpu επειδή την έβγαλα απο πάνω και τα pins του power επειδή με φακό δεν έβλεπα καλά και η βλακεία το manual δεν τα έγραφε οπότε το βρήκα στο net Στο επόμενο build με το καλό θα αξιοποιήσω και το rgb connection Οπότε μένει να κουμπώσω CPU , nvme και να ελπίζω ότι θα παίξει (ειδικά η κάρτα γραφικών) Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες μιας και το άλλαξα το τροφοδοτικό που είχε με ένα λίγο καλύτερο (innovator->cougar) πάντως ήταν γεμάτο ανταπτορες για τα δύο φανακια , κανένα δεν είχαν βάλει στην μητρική , κάτι καλώδια σατα τα είχαν πιάσει όλα μαζί με ένα δερμάτινο στην μέση του κουτιού ανάμεσα στην μητρική και το dvdrw Άλλαξα τροφοδοτικό άλλαξα και λίγο την εξωτερική εμφάνιση και τα άφησα έτσι διότι του κουτί είναι άθλιο και δεν μπορώ να κάνω σωστό και καλό cable management μιας και πρέπει να συνδέσω 2-3 ανταπτορες για να δουλεύουν τα φανακια 😂 Σκέφτομαι να αλλάξω το κουτί (innovator ajaz κάτι τέτοιο ) σε ένα be quiet αν όχι αυτό που πήρες και εσύ στο άλλο χωρίς το mesh μπροστά αλλά δεν ξέρω 1
JDROGAS Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Kοντευει μεσημερι τι γινεται ακομα δεν εχουμε παραλαβη;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα