Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostis76 είπε

Η υπογραφη ενημερωνεται προτου παραλαβεις! 🤣

Πάντα 🤣

Έστειλα email να δω τι γίνεται με την κάρτα , για να δούμε

Μόλις απάντησαν ότι προχωράει κανονικά και η παράδοση θα γίνει σε 1 - 3 ημέρες

Πάω βουρ για μητρική λοιπόν :D

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν να προχωρήσω με τα παρακάτω ?

finalBuild.png.9fbc4b1df77298c299e1745d9a2bbde2.png

Επειδή ξεφεύγω λίγο σε budget βλέπω γιατί με αυτά και με αυτά πάει περίπου στα 1400ε , και προβληματίζομαι που διαβάζω και σε άλλα post για τις νέες γενιές , ddr5 κτλ

Μήπως να πήγαινα σε μία φθηνότερη επιλογή που βρίσκω και εδω μέσα σε 2600 - B450 με κόστος κοντά στα 200+ που θα με βγάλουν σίγουρα κανα χρόνο και εφόσον αγόρασα όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά parts σε κανα χρόνο αν θέλω να αλλάξω μόνο cpu-m/b-ram ?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Λοιπόν θα πάω σε 10400F με μία απλή Β460 για να μείνει το κόστος γύρω στα 200ε .

Σε κάνα χρόνο κάνω μετάβαση σε νέα πλατφόρμα αν δώ ότι μένω με το PC γιατί ξέφυγα

Λοιπόν με

10600K - Z490 - 1TB Nvme το σύνολο ήταν (με ετοιμοπαράδοτα πάντα) 1471.39ε

10400F - B460 - 500GB Nvme το σύνολο είναι  (με ετοιμοπαράδοτα πάντα) 1191.9ε

Οπότε η διαφορά είναι στα 280ε , θεώρησα καλύτερη επιλογή να τα γλυτώσω τώρα και στο μέλλον αν θέλω να κάνω μετάβαση τα δίνω τότε

Μου βγήκε 140 ακριβότερο απο το πρώτο build που είχα κάνει με την απλή 1650 και φθηνό κουτί - psu

Οπότε τελική παραγγελία με όλα τα κομμάτια και σύνολο 1191ε  / 997ε χωρίς τα περιφερειακά που δεν τα υπολογίζαμε τόσο καιρό . Οπότε ακριβώς στο budget των 1000ε (και δεν χρεώθηκα τίποτα σε δόσεις γιατί με τα άλλα θα έπρεπε να βάλω και καμία δόση) είναι :

CPU : Intel Core I5-10400F Box

Cooler: Be Quiet! Pure Rock 2

M/B: Gigabyte B460M DS3H V2

RAM: G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz

GPU: Zotac GTX1080 8GB

CASE: Be quiet! PC Case Pure Base 500DX - Black

PSU: Be Quiet Pure Power 11 80+ Gold 700W CM

SSD: Kingston A2000 SSD 500GB M.2 NVMe

MOUSE: Razer Naga Trinity

Keyboard: HyperX Alloy Origins Core RGB Aqua Switches

• Like 2
Δημοσ.

Ρε κράζαταν εμενα που στη τελική πήγα σε ένα pc που μέσα από την κουβέντα Έφτιαξα ένα καλο pc και μπαίνω εδώ με 28 σελίδες για να δω ένα 10400 cpu με Β460 μητρική !!!

χαχαχαχαχαχαχ αχα

ΥΓ. Πλάκα κάνω !! 

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Λοιπόν θα πάω σε 10400F με μία απλή Β460 για να μείνει το κόστος γύρω στα 200ε .

Σε κάνα χρόνο κάνω μετάβαση σε νέα πλατφόρμα αν δώ ότι μένω με το PC γιατί ξέφυγα

Λοιπόν με

10600K - Z490 - 1TB Nvme το σύνολο ήταν (με ετοιμοπαράδοτα πάντα) 1471.39ε

10400F - B460 - 500GB Nvme το σύνολο είναι  (με ετοιμοπαράδοτα πάντα) 1191.9ε

Οπότε η διαφορά είναι στα 280ε , θεώρησα καλύτερη επιλογή να τα γλυτώσω τώρα και στο μέλλον αν θέλω να κάνω μετάβαση τα δίνω τότε

Μου βγήκε 140 ακριβότερο απο το πρώτο build που είχα κάνει με την απλή 1650 και φθηνό κουτί - psu

Οπότε τελική παραγγελία με όλα τα κομμάτια και σύνολο 1191ε  / 997ε χωρίς τα περιφερειακά που δεν τα υπολογίζαμε τόσο καιρό . Οπότε ακριβώς στο budget των 1000ε (και δεν χρεώθηκα τίποτα σε δόσεις γιατί με τα άλλα θα έπρεπε να βάλω και καμία δόση) είναι :

CPU : Intel Core I5-10400F Box

Cooler: Be Quiet! Pure Rock 2

M/B: Gigabyte B460M DS3H V2

RAM: G.Skill RipjawsV 16GB(2x8GB) DDR4 3200MHz

GPU: Zotac GTX1080 8GB

CASE: Be quiet! PC Case Pure Base 500DX - Black

PSU: Be Quiet Pure Power 11 80+ Gold 700W CM

SSD: Kingston A2000 SSD 500GB M.2 NVMe

MOUSE: Razer Naga Trinity

Keyboard: HyperX Alloy Origins Core RGB Aqua Switches

Πάντως φιλικά για ένα χιλιάρικο δε τρελαίνομαι .... για μένα ανέβασε λίγο το μπατζετ να πας σε κάτι καλυτερο

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, billvwrulez είπε

Ρε κράζαταν εμενα που στη τελική πήγα σε ένα pc που μέσα από την κουβέντα Έφτιαξα ένα καλο pc και μπαίνω εδώ με 28 σελίδες για να δω ένα 10400 cpu με Β460 μητρική !!!

χαχαχαχαχαχαχ αχα

ΥΓ. Πλάκα κάνω !! 

Πάντως φιλικά για ένα χιλιάρικο δε τρελαίνομαι .... για μένα ανέβασε λίγο το μπατζετ να πας σε κάτι καλυτερο

Έχει και 1080 όμως μέσα 😎

Και η προοπτική είναι να πάω σε alder lake και ddr5 οπότε είπα να πάω φθηνά για να έχω μικρή χασουρα και μία χαρά θα κάνω την δουλειά μου για αυτό που θέλω

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tsofras είπε

Και η προοπτική είναι να πάω σε alder lake και ddr5 οπότε είπα να πάω φθηνά για να έχω μικρή χασουρα και μία χαρά θα κάνω την δουλειά μου για αυτό που θέλω

Μεχρι να αλλαξεις ξανα γνωμη.....η να τα πουλησεις......😁

• Like 2
Δημοσ.

Update

Μόλις παρέλαβα κουτί και κάρτα γραφικών :D

Μπαμ μπαμ αποστολή αν το ήξερα θα αγόραζα και τα άλλα απο εκεί γιατί είχε καλές τιμές αλλά δεν είχε αντικαταβολή και φοβήθηκα μήπως φάω άκυρο απο την κάρτα

Το κουτί είναι πανέμορφο , άντε τόσα χρόνια ήθελα ένα BeQuiet! build

IMG20210326130752.jpg.922b9e9842ff3cf707f36cee9676e9d0.jpg

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με έχει πιάσει τώρα να παραγγείλω τα υπόλοιπα απο cosmodata για να τα έχω σήμερα , αλλά απο την μία βγαίνουν 50ε παραπάνω απο την άλλη λυπάμαι να κρεμάσω τα μικρότερα μαγαζιά που έχουν αποστείλει ήδη

Οπότε θα περιμένω :)

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kapws είπε

ε μην το κάνεις.. είναι κρίμας κι άδικος :D

cpu , nvme έχουν φύγει και οι κακομοίριδες τα έστειλαν στις 25 κιόλας οπότε δεν τους χιονίζω

Το Kavantza που πήρα το τροφοδοτικό και ακόμη δεν το έχει στείλει ενώ ήταν ετοιμοπαράδοτο και στέλνει και με ACS αν δεν έχει φύγει μέχρι μεσημέρι θα το ακυρώσω γιατί με ACS θα μου έρθει σε 10 ημέρες

2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Την 1080 πως που γιατί την βρήκες;;

Κατα λάθος απο εκεί που αγόρασα το κουτί λέω ας δω τι κάρτες έχει και είδα μία 1650 στα 400 και την 1080 στα 399.01

Αφού νόμιζα ότι είναι λάθος και πήρα τηλέφωνο και μου λένε ναι είναι μία διαθέσιμη σε αυτή την τιμή κανονικά με εγγύηση

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κατα λάθος απο εκεί που αγόρασα το κουτί λέω ας δω τι κάρτες έχει και είδα μία 1650 στα 400 και την 1080 στα 399.01

Αφού νόμιζα ότι είναι λάθος και πήρα τηλέφωνο και μου λένε ναι είναι μία διαθέσιμη σε αυτή την τιμή κανονικά με εγγύηση

Από πιο μαγαζί τα πήρες; 

Επίσης πόσο τυχερός παίζει να είσαι και βρήκες ΜΙΑ 1080 καινούργια με εγγύηση από μαγαζί

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Από πιο μαγαζί τα πήρες; 

Επίσης πόσο τυχερός παίζει να είσαι και βρήκες ΜΙΑ 1080 καινούργια με εγγύηση από μαγαζί

Απο active.gr

Ξέρω γω ρε μαν , με λυπήθηκε ο Θεούλης για να μην εκραγεί ο εγκέφαλος μου και μαζί και ο δικός σας ?

Χαλάλι οι ακυρώσεις που έκανα τόσο καιρό. Είχα φάει την ξενέρα με τις κάρτες και είχα απηυδήσει

Αφού όταν την είδα δεν το πίστευα , μέχρι να κλείσω την παραγγελία είχαν ιδρώσει τα χέρια μου και με είχε πιάσει ταχυπαλμία :D (οκ δεν την έχω και τόσο ανάγκη απλά μου φάνηκε εξωπραγματικό )

Όταν ήμουν έτοιμος να δώσω περίπου 350+ για μία απλή 1650 Super και με 50ε επάνω βρήκα αυτή που είναι 50+% επάνω σε επιδόσεις και βλέποντας τις τιμές και εδώ αλλά και παντού για 1660 , 580 κτλ. λέω λάθος θα έχουν κάνει.

Για αυτό περίμενα ότι θα μου ρίξουν άκυρο , ξαναπήρα την επόμενη ημέρα και μου λένε προχωράει κανονικά.

Πάλι δεν το πίστευα , λέω θα δεί κάποιος την τιμή απο εκεί και θα πεί λάθος είναι ακυρώστε το , αλλά τελικά μου ήρθε

Ειλικρινά αν δεν την πετύχαινα δεν νομίζω ότι θα έφτιαχνα σύστημα

Παίζει και μία στις αγγελίες στα 450ε που παίζει να είναι ίδια φάση (για όποιον ενδιαφέρεται , ναι είναι 50ε επάνω αλλά και πάλι σε αυτά τα λεφτά πιστεύω είναι η καλύτερη περίπτωση λόγω εγγύησης αλλά και κάρτας)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Cpu + nvme μάλλον είναι στον δρόμο για σήμερα

Τροφοδοτικό το ακύρωσα δεν είχε φύγει καν θα το τσιμπήσω απο cosmodata , τελικά τσίμπησα και την μητρική στην ίδια τιμή γιατί θα έφευγε Δευτέρα απο το άλλο μαγαζί

Οπότε αν έρθει η cpu στήνω σήμερα (κλασικά βράδυ)

Πω πω με έπιασε πονοκέφαλος από την έκσταση :D 

Επεξ/σία από tsofras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...