Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

μωρέ βγαίνουν και εγώ έβγαλα απο 800ε και κάτι

Ακριβώς, φθανει σχεδόν τα ιδια χρηματα για παρομοιες επιδοσεις και αυτό είναι το αξιοπεριεργο. 

Στο παρελθον, ηθελες πολυ παραπανω χρηματα για λαπτοπ με παρομοιες επιδοσεις με desktop. 

• Like 1
  • Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι διαθετιμενος αν ο @tsofras κλειδωσει το topic να του στειλω ενα ετοιμο συστημα με καρτα γραφικων της επιλογης του! Δεν αγοραζεις αυτοκινητο εδω!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

ειμαι διαθετιμενος αν ο @tsofras κλειδωσει το topic να του στειλω ενα ετοιμο συστημα με καρτα γραφικων της επιλογης του! Δεν αγοραζεις αυτοκινητο εδω!!

πώς?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

τσαμπα! 😛. το μονο που εχεις να κανεις ειναι, να μην ανοιγεις 20σελιδα topics

Στείλε εσύ και θα το κλειδώσω :D

Λες και γράφω  στο τετράδιο σου και σου γεμίζω τις σελίδες 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 minutes ago, tsofras said:

Στείλε εσύ και θα το κλειδώσω :D

Λες και γράφω  στο τετράδιο σου και σου γεμίζω τις σελίδες 🤣

Spoiler

Θα ηθελα να μου στείλεις ένα pm άμα θες για το πως διάλεξες το Leon 

Επεξ/σία από Megatontnt
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Για αυτο σου λεω, μπορεις να βρεις ενα build απο Ελλαδα με παρομοιες επιδοσεις με το λαπτοπ για να δουμε την διαφορα κοστους; 

Πιστεύω οτι θα επιβεβαιωσει το point που δεν καταλαβες.

Βάλε και ένα 25ρι ακόμα για μεταφορικά και το παίρνεις από Γερμανια, σε μια εβδομάδα (λιγότερο για Αθήνα) είναι εκεί.

Το ότι έχουν πέσει οι τιμές στα laptop, για τις επιδόσεις που προσφέρουν, δεν λέει κάτι. Εκτός αν θέλεις να πάρεις laptop. Αλλά laptop για καθημερινό gaming?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nava είπε

Βάλε και ένα 25ρι ακόμα για μεταφορικά και το παίρνεις από Γερμανια, σε μια εβδομάδα (λιγότερο για Αθήνα) είναι εκεί.

Το ότι έχουν πέσει οι τιμές στα laptop, για τις επιδόσεις που προσφέρουν, δεν λέει κάτι. Εκτός αν θέλεις να πάρεις laptop. Αλλά laptop για καθημερινό gaming?

Καλά για τα games που συζητάω εγώ τι πρόβλημα θα έχει το laptop ? Μιλάμε για συνδεδεμένο σε οθόνη και καμία ώρα το πολύ την ημέρα

Με εξαίρεση καμία Κυριακή που να κάτσω max κανα τρίωρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μικρή ανάλυση για WoW (εμένα δεν μου φτάνει HD, το 1080, με 1200 κάθετα είμαι οκ), θέλεις ποντίκι και ιδανικά και πληκτρολόγιο. Από θερμοκρασίες και throttling άστο, ο δε θόρυβος ακόμα χειρότερα.

Για ένα εξάμηνο σε laptop έπαιζα, δεν είχα θέμα επιδόσεων με μια μικρή μείωση στα γραφικά, αλλά τελικά παράτησα το WoW, δεν παλευόταν και αρχισα Civ6 

Επεξ/σία από nava
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nava είπε

Μικρή ανάλυση για WoW (εμένα δεν μου φτάνει HD, το 1080, με 1200 κάθετα είμαι οκ), θέλεις ποντίκι και ιδανικά και πληκτρολόγιο. Από θερμοκρασίες και throttling άστο, ο δε θόρυβος ακόμα χειρότερα.

Αυτον τον θόρυβο φοβάμαι και εγώ

Ποντίκι εννοείται μόνο με Razer Naga παίζω εδώ και χρόνια , προφανώς μιλάμε ότι θα τα έχω επάνω όταν είναι στην οθόνη

Εσύ μιλάς για όταν παίζω εκτός γραφείου ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν χωρά στο laptop

wow interface.jpg

Χρησιμοποιώ το healium για healing οπότε είναι tragic με 1080 στο κάθετο. κάνε τα και σε 15 ή 17 ίντσες, μινιατουρες

14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αυτον τον θόρυβο φοβάμαι και εγώ

Ποντίκι εννοείται μόνο με Razer Naga παίζω εδώ και χρόνια , προφανώς μιλάμε ότι θα τα έχω επάνω όταν είναι στην οθόνη

Εσύ μιλάς για όταν παίζω εκτός γραφείου ε?

Γενικά μιλάω, δεν μπορώ να συστήσω laptop για gaming. 

Επεξ/σία από nava
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...