Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μωρέ για να πώ και την ιστορία , πριν κανα μήνα με έπιασε να παίξω WoW ( και πριν ένα 6μηνο τα ίδια έφτιαξα build με 1000ε και το πούλησα σε ούτε μήνα) , οπότε είπα δεν την πατάω θα πάρω μεταχειρισμένο

Έτυχε και βρήκα απο εδω μέσα με 3600 + RX570 4GB στα 570ε , ε λέω ας το πάρω θα φύγει αν αλλάξω γνώμη

Το πήρα αγόρασα WoW expansion + συνδρομή , μπήκα έπαιξα κανα 3ωρο , βαρέθηκα

Refund το wow , refund την συνδρομή και μετά απο 2 ημέρες πούλησα και το PC ακριβώς όσο το αγόρασα

Τώρα με έχει πιάσει πάλι αλλά με φοβάμαι λίγο για αυτό είμαι διστακτικός

συμφωνώ αυτό έγραψα απο πάνω , τι να κάνουμε ρε παιδιά είμαι και 1 χρόνο και δουλεύω απο το σπίτι και έχω τρελαθεί λίγο για αυτό κάνω 2ες σκέψεις πάλι και ακόμη και τα 770ε τα σκέφτομαι

Απλά είμαι και άνθρωπος που αν δεν το πάρω θα σκάσω , άσχετα αν το πάρω και το δώσω την ίδια μέρα

Αποφάσισε τι θα κάνεις πρώτα και μετά ξαναελα 

Αλλιώς πάρε έναν ryzen 9 5950x , rtx 3090, 128gb ram , 2 tb nvme gen 4 , psu 1500w , mobo 250€ να έχεις ότι πιο desktop high end κυκλοφορεί να ησυχάσεις , θα έχεις και ότι καλύτερο κυκλοφορεί να φλεξαρεις στους συναδέλφους σου 😂

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nava είπε

Τελικά μάλλον δεν θέλεις βοήθεια για pc build, θέλεις βοήθεια για το ποιό game να παίξεις :)

ξέρω γώ μπορεί και αυτό , είμαι ζεστός για WoW τώρα , δεν είχα ψυχολογία την προηγούμενη φορά

Έκανε και σαν σκούπα το pc που είχα πάρει και έφυγε στο μπαμ

Πφφφ πάω για περπάτημα να ξελαμπικάρω

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

ξέρω γώ μπορεί και αυτό , είμαι ζεστός για WoW τώρα , δεν είχα ψυχολογία την προηγούμενη φορά

Έκανε και σαν σκούπα το pc που είχα πάρει και έφυγε στο μπαμ

Πφφφ πάω για περπάτημα να ξελαμπικάρω

Βλέπω να ανοίγει θέμα 

Τι παπούτσια να πάρω για τρέξιμο μέχρι 700€;;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Βλέπω να ανοίγει θέμα 

Τι παπούτσια να πάρω για τρέξιμο μέχρι 700€;;

O priest healer στο WoW holy ή disc? 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, nava είπε

O priest healer στο WoW holy ή disc? 

Σε εμένα πήγαινε η ερώτηση ?

Θα κάνω mix & match απο Σκρούτζ και εδω μέσα και θα δώ τι θα κάνω με την κάρτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρω τελειως λαθος να παρεις αλλο ενα desktop pc που πιανει χωρο, καλωδια κλπ και να πληρωσεις καρτα γραφικων που ειναι 200€ πανω απο οτι ηταν πριν 6 μηνες.

Επισης, ειναι λιγο ατοπο διαφοροι να λενε οχι σε laptop, "γιατι δεν ειναι vfm" και ταυτοχρονα να προτεινουν καρτες γραφικων που ειναι 200+€ σε σχεση με πριν 6 μηνες.

Η καλυτερη λυση ειναι να παρεις ενα laptop με nvidia gtx 1650. Ξεκινουν απο ~750€ (προτιμοτερη ειναι αυτη η προταση στα 800€ με 1650 Τi και 512GB NVMe ssd)με 6πυρηνο επεξεργαστη, αντι να δωσεις 350€ μονο για την καρτα γραφικων gtx 1650. Γνωριζω οτι η gtx 1650 που ειναι στο λαπτοπ ειναι πιο αργη απο αυτη του desktop, αλλα οι διαφορες δεν ειναι μεγαλες και μιλαμε ουσιαστικα για λαπτοπ με χαμηλοτερη τιμη απο αλλο 6πυρηνο desktop με gtx 1650.

Και εδω ειναι το αξιοπεριεργο: αυτην την στιγμη λογω της ανοδου των τιμων των desktop gpu, παιρνεις σχεδον καλυτερες επιδοσεις για τα ιδια χρηματα σε λαπτοπ απο οτι σε desktop! Ή τελος παντων, πολυ παρομοιες, ενω στο παρελθον χρειαζοταν σχεδον διπλα χρηαμτα σε laptop για να παρεις επιδοσεις desktop.

Διαλεγοντας λαπτοπ εχεις και το πλεονεκτημα της φορητοτητας και διαφορετικης χρησης, ενω πραγματικα το 2ο desktop δεν προσφερει τιποτα, παρα μονο εξτρα καλωδια, λιγοτερο χωρο και μπελαδες.

Δεν πιστευω παντως οτι θα ακολουθησεις την παραπανω προταση. Πιστευω οτι θα προχωρησεις σε αγορα ενος ακριβου και αχρειαστου 2ου desktop, το οποιο θα πουλησεις σε ενα μηνα. Αληθεια, ποσα build εχεις κανει τον τελευταιο χρονο; :D

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, haHa είπε

Επισης, ειναι λιγο ατοπο διαφοροι να λενε οχι σε laptop, "γιατι δεν ειναι vfm" και ταυτοχρονα να προτεινουν καρτες γραφικων που ειναι 200+€ σε σχεση με πριν 6 μηνες.

δεν έχουν καμία σχέση οι επιδόσεις desktop με laptop σε gaming. Και αν θέλεις νορμάλ διαστάσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία κλπ πάλι θα γεμίσεις καλώδια, Συν το συνεχές throttling, ανεμιστήρες στο φουλ κλπ.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nava είπε

δεν έχουν καμία σχέση οι επιδόσεις desktop με laptop σε gaming. Και αν θέλεις νορμάλ διαστάσεις μόνιτορ, πληκτρολόγιο, ποντίκι, ηχεία κλπ πάλι θα γεμίσεις καλώδια, Συν το συνεχές throttling, ανεμιστήρες στο φουλ κλπ.  

Μαλλον δεν καταλαβες καν τι εγραψα.

Ποιο ειναι το φθηνοτερο desktop build (με wifi, camera, μικροφωνο κλπ μεσα) που μπορεις να εχεις τις επιδοσεις που σου προσφερει  αυτο το λαπτοπ:
https://www.skroutz.gr/s/27762556/Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15ARH05-Ryzen-5-4600H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS.html

Γνωριζουμε οτι η mobile 1650 Ti δεν εχει ιδιες επιδοσεις με την desktop, αλλα προσπαθησε σε παρακαλω να φτιαξεις ενα desktop που να εχει παρομοιες επιδοσεις(με την mobile 1650 Ti που εχει επιδοσεις περιπου desktop 1650) με αυτο το λαπτοπ και τοτε θα εχεις παρει την απαντηση σου.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haHa είπε

Ποιο ειναι το φθηνοτερο desktop build (με wifi, camera, μικροφωνο κλπ μεσα) που μπορεις να εχεις τις επιδοσεις που σου προσφερει  αυτο το λαπτοπ:
https://www.skroutz.gr/s/27762556/Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15ARH05-Ryzen-5-4600H-8GB-512GB-GeForce-GTX-1650-Ti-FHD-No-OS.html

Γνωριζουμε οτι η mobile 1650 Ti δεν εχει ιδιες επιδοσεις με την desktop, αλλα προσπαθησε σε παρακαλω να φτιαξεις ενα desktop που να εχει παρομοιες επιδοσεις(με την mobile 1650 Ti που εχει επιδοσεις περιπου desktop 1650) με αυτο το λαπτοπ και τοτε θα εχεις παρει την απαντηση σου.

Eνταξει του προταθηκαν παρα πολλα ακομα και ετοιμα συστηματα branded αξιολογα........απλα ειναι αναποφασιστος για τους δικους του λογους.

Οπως αυτα πχ.

https://www.skroutz.gr/s/27518594/HP-Pavilion-Gaming-TG01-0025nw-Ryzen-5-3500-16GB-512GB-GeForce-GTX-1660-W10-Home.html

https://www.computeruniverse.net/de/lenovo-ideacentre-g5-14imb05-tower-pc-mit-windows-10

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200412999_-pavilion-tg01-0202ng-hp.html

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, haHa είπε

Προσπαθώ να σου πω ότι άλλες ανάγκες καλύπτει το laptop και άλλες το desktop, δεν είναι συγκρίσιμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, haHa είπε

Δεν πιστευω παντως οτι θα ακολουθησεις την παραπανω προταση. Πιστευω οτι θα προχωρησεις σε αγορα ενος ακριβου και αχρειαστου 2ου desktop, το οποιο θα πουλησεις σε ενα μηνα. Αληθεια, ποσα build εχεις κανει τον τελευταιο χρονο; :D

Αν δείς λίγες σελίδες πιο πίσω γράφω ακριβώς για τον ίδιο ενδοιασμό που έχω και σκεφτόμουν αντίστοιχα και laptop με την λογική ότι

1) έχω ήδη desktop οπότε να βάλω και άλλο στο γραφείο ? Απο την άλλη βέβαια θα πάρω και laptop οπότε είτε θα έχω 2 laptop είτε 2 desktop και δεν ξέρω αν θα μου το πάρουν πίσω

2) αν τυχών βαρεθώ το gaming θα έχω ένα laptop για όλες τις άλλες χρήσεις και βολεύει και για τα παιδιά που δεν έχουν μεγάλα γραφεία για τηλεκπαιδεύσεις , μαθήματα κτλ

3) Και το τελευταίο και πιο σημαντικό που με κάνει να κάνω και πίσω και να το ξανασκέφτομαι είναι ότι θα μπορώ να πάω και σε άλλο μέρος του σπιτιού να αράξω και να φύγω απο το γραφείο που κάθομαι μέσα όλη μέρα

Τώρα τα builds του τελευταίου χρόνου νομίζω είναι 3 και 1 το μεταχειρισμένο :D

Αλλά ναι συμφωνώ με τις τιμές του τώρα αν βάλεις και κάμερες / μικρόφωνα και γενικά όλα μαζεμένα το laptop αξίζει περισσότερο

Απλά δεν έχει αναβαθμίσεις και αντοχή στο χρόνο όπως ένα desktop

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Για παράδειγμα το HP pc που είχα στείλει στον φίλο εδώ με την 1650s και 10400f στα 630€ με μια webcam 50€ και ένα μόνιτορ των 100€ είναι φθηνότερο και πολύ καλύτερο για gaming

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eνταξει του προταθηκαν παρα πολλα ακομα και ετοιμα συστηματα branded αξιολογα........απλα ειναι αναποφασιστος για τους δικους του λογους.

Οπως αυτα πχ.

https://www.skroutz.gr/s/27518594/HP-Pavilion-Gaming-TG01-0025nw-Ryzen-5-3500-16GB-512GB-GeForce-GTX-1660-W10-Home.html

https://www.computeruniverse.net/de/lenovo-ideacentre-g5-14imb05-tower-pc-mit-windows-10

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200412999_-pavilion-tg01-0202ng-hp.html

2 λεπτά πριν, nava είπε

Για παράδειγμα το HP pc που είχα στείλει στον φίλο εδώ με την 1650s και 10400f στα 630€ με μια webcam 50€ και ένα μόνιτορ των 100€ είναι φθηνότερο και πολύ καλύτερο για gaming

Θα συμφωνήσω σε αυτά όντως καλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nava είπε

Για αυτο σου λεω, μπορεις να βρεις ενα build απο Ελλαδα με παρομοιες επιδοσεις με το λαπτοπ για να δουμε την διαφορα κοστους; 

Πιστεύω οτι θα επιβεβαιωσει το point που δεν καταλαβες.

2 ώρες πριν, haHa είπε

Και εδω ειναι το αξιοπεριεργο: αυτην την στιγμη λογω της ανοδου των τιμων των desktop gpu, παιρνεις σχεδον καλυτερες επιδοσεις για τα ιδια χρηματα σε λαπτοπ απο οτι σε desktop! Ή τελος παντων, πολυ παρομοιες, ενω στο παρελθον χρειαζοταν σχεδον διπλα χρηαμτα σε laptop για να παρεις επιδοσεις desktop.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, haHa είπε

Για αυτο σου λεω, μπορεις να βρεις ενα build με παρομοιες επιδοσεις για να δουμε το κοστος; 

μωρέ βγαίνουν και εγώ έβγαλα απο 800ε και κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...