Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Aρχισαμε! 😁

Let's party men! 🥳

Έδωσα και το χρωστούμενο like

Είπαμε κάνω τραμπάλα στο VFM αλλά θέλω και το βρωμόκουτο της be quite

• Like 1
  • Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Είπαμε κάνω τραμπάλα στο VFM αλλά θέλω και το βρωμόκουτο της be quite

Mη βιαζεσαι εχουμε ολοκληρη εβδομαδα μπροστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

με 350 αγοράζω την 1650S που είναι περίπου 50% καλύτερη στο gaming

Την 1650 την χρυσοπληρωνεις τώρα, επιπλέον η quadro δεν χάνει την αξία της και είναι πιο "κρύα"- δεν κάνει θόρυβο εύκολα... Το 50% καλύτερη από που συμπεραινει;;;

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1650-SUPER-vs-Quadro-P2200/4167vs4133

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ.
Στις 10/3/2021 στις 11:30 ΜΜ, tsofras είπε

Καλησπέρα στην παρέα για άλλη μία φορά σε αυτή το τοπικ

Το λοιπόν δεν συμπληρώνω την φόρμα γιατί οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες αυτή τη φορά και ξέρω τι ακριβώς θέλω

Δυνατό μηχάνημα για προγραμματισμό , δουλειές γραφείου έχω από την δουλειά ένα Dell με i7 και 32GB RAM

Το μόνο θέμα είναι ότι λόγω τροφοδοτικού δεν παίρνει κάρτα με τροφοδοσία και επειδή είναι της δουλειάς δεν θέλω να το πειράξω

Στο ζουμί αφού έχω και xbox θέλω ένα φθηνό PC για WoW και strategy games

Καρτουλα θα μπει μία 1650 γιατί οι τιμές για τις υπόλοιπες είναι τραγικές και μάλλον δεν μου χρειάζονται

Άσε που έχω και ιστορικό να τα φτιάχνω και να τα πουλάω οπότε δεν θέλω άλλη μεγάλη χασουρα

Λέω  να κινηθώ σε i3  10100 (όχι f για να έχει και on board graphics , στην κατάσταση που είμαστε αν πάθει κάτι η κάρτα να δουλεύει το μηχάνημα)

Οπότε θέλω γνώμη για set , μνήμη να πάω για 16?

Μητρική που να αξίζει και κάποιο VFM κουτί, τροφοδοτικο

RGB δεν με απασχολούν , μαζεμένο να είναι αλλά έχω θέμα με τον θόρυβο οπότε θέλω αθόρυβο κουτί , ανεμιστήρες κτλ

Αυτά περιμένω τις προτάσεις σας και ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Budget δεν γράφω γιατί είπα όσο ποιο VFM  μπορεί να βγει ας πούμε μέχρι 600€ ( χωρίς την κάρτα προφανώς)

Ξεχάσα η καρτουλα είναι αυτή

https://www.skroutz.gr/s/24874626/MSI-GeForce-GTX-1650-4GB-D6-Ventus-XS-OCV1-V809-3609R.html

Επίσης τώρα που το ξανασκεφτομαι παίζει να την βγάλω καθαρή μόνο με τροφοδοτικό?

Το pc είναι ένα Dell Optiplex 7040 i7 6700 και αναμένω νέο σε λίγο καιρό

Επειδη δεν επαιζα και γω σχεδον τιποτα απο παιχνιδια, ειδα σε κοντινο προσωπο emulator απο switch. Επαιξα συγκεκριμενα το zelda breath of the wild και το links awakening HD. 

Μπορει να σου ακουγεται χαζη σαν ιδεα, αλλα εγω στη θεση σου θα κοιτουσα μια συνθεση που να μπορει να παιξει 2-3 επιλεγμενα παιχνιδια απο switch απροβληματιστα (τα συγκεκριμενα 2 καθως και το mario odyssey, mario kart 8, ισως και αλλα). 

Ειναι κριμα να μην εχεια αυτη τη δυνατοτητα, πραγματικα τα 2 ζελντα ειναι επη. 

Σορρυ αν θεωρηθει off topic. 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Την 1650 την χρυσοπληρωνεις τώρα, επιπλέον η quadro δεν χάνει την αξία της και είναι πιο "κρύα"- δεν κάνει θόρυβο εύκολα... Το 50% καλύτερη από που συμπεραινει;;;

https://www.videocardbenchmark.net/compare/GeForce-GTX-1650-SUPER-vs-Quadro-P2200/4167vs4133

sorry με την P2000 έκανα την σύγκριση

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-Quadro-P2000-vs-Nvidia-GTX-1650S-Super/m257811vs4058

Δημοσ.

Επισης υπαρχει στο πατρικο μου, pc 3ετιας, παροπλισμενο με 1060, i5 και ssd, αν θελεις μπορω να ρωτησω αναλυτικα στις επομενες ημερες. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xgol είπε

Επισης υπαρχει στο πατρικο μου, pc 3ετιας, παροπλισμενο με 1060, i5 και ssd, αν θελεις μπορω να ρωτησω αναλυτικα στις επομενες ημερες. 

thx man κοιτάω για τελευταία sockets

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

2) 930ε

• 1x Corsair Carbide SPEC-05 Windowed Mid-Tower Case
  • 1x Asus Prime B460-Plus
  • 1x Intel Core i5-10400F
  • 1x G.Skill 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 18-18-38  (Kit of 2) Black
  • 1x Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF Gaming OC 6GB
  • 1x Corsair TX-M Series TX550M 550W Gold Rated Power Supply
  • 1x Kingston 500GB A2000 NVMe M.2 PCI-Express SSD
  • 2x Arctic Cooling Fan F12 PWM PST 120x120x25mm (Rev. 2.0)

Aυτη η συνθεση εχει 100 ευρω λιγοτερα απο την απο πανω με τα 1030 εχει καλυτερο τροφοδοτικο,εχει διπλασιας χωρητικοτητας δισκο.

Κανω λαθος;

Aπλα δεν εχεις wifi,δεν εχει μητρικη με wifi,απο ποιo καταστημα ειναι;mystems;

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Aυτη η συνθεση εχει 100 ευρω λιγοτερα απο την απο πανω με τα 1030 εχει καλυτερο τροφοδοτικο,εχει διπλασιας χωρητικοτητας δισκο.

Κανω λαθος;

ναι όσα βάζω είναι απο mSystems δεν βγαίνει αλλιώς με κάρτα , μου έχει γίνει το κεφάλι νταούλι , ότι γλυτώνεις απο άλλα καταστήματα θα τα βάλεις στην κάρτα στο τέλος και θα βγεί και ακριβότερο με 1660S

Με 1650S μπορεί στα ίδια να φτιάξεις λίγο καλύτερο σύστημα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Κανω λαθος;

+1, αυτη προτεινα και εγω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Κανω λαθος;

σωστά μείωσα κόστος σε κουτί και τροφοδοτικό , έβαλα 2 ανεμιστήρες για την φασαρία και nvme αντί για απλό SSD

1 λεπτό πριν, kostis76 είπε

+1, αυτη προτεινα και εγω 

Αν βγάλουμε και τα 30 της συναρμολόγησης πάει ακριβώς 900ε ή στα 930 με τον 10400

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Έχω ήδη αυτή που έχει και μπλέ δόντι

https://www.msystems.gr/wireless-network-cards/tp-link-wireless-pci-express-adapter-archer-tx3000e-ax3000-dual-band-wi-fi-6-v1-0-archer-tx3000e

Απλά το έχω στο μηχάνημα της δουλειάς και αν την βγάλω θα πρέπει να βάλω κάποια άλλη (έχω βέβαια και ένα usb wifi αλλά δεν είναι και πολύ σταθερό , και όταν πέφτει μου κόβει το VPN)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Παρε αλλη μια λοιπον η παρε μια μητρικη με wifi.

Δεν εχω καταλαβει που κολλας.

Μητρική με WiFi για Intel έχει μόνο z490 στα 230ε η φθηνότερη ή στα 140 σε B550 αλλά πάς σε 3600 που τον έχει 202ε

Τεσπα εντάξει παίδες σας ευχαριστώ πολύ μην σας ζαλίζω άλλο , το build λίγο πολύ το έχουμε βρεί

Το θέμα είναι αν αξίζει η διαφορά των 120ε για να πάω σε 3600+b550 wifi+ καλύτερο κουτί - θόρυβο ή το build που είπαμε πιο πάνω

Περιμένω απάντηση απο mSystems για αν γίνεται παράδοση πιο γρήγορα γιατί μου είπαν συναρμολόγηση 3 εργάσιμες ημέρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...