JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, nava είπε Αφού μετά απο 2 μέρες καταλήξαμε στα specs είμαστε καλά Καλα μην εισαι τοσο σιγουρος........
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε 850 και τα ρεστα παγωτο........και χρωστας καφε αμα περασω απο τα μερη σου! Με έχετε μπερδέψει 🤣 αναφέρεσαι για αγορά από το ίδιο το site του nava? Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Καλα μην εισαι τοσο σιγουρος........ Μου τελείωσαν τα reactions 🤣
nava Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Πέρα από πλάκα, η κάρτα γραφικών στο παιχνίδι θα ακούγεται, δεν το γλιτώνεις, ο 3600 δεν ξέρω
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Εγω στο ειπα απο προχθες το μαγαζι Γερμανια. Εαν δεν θελεις απο το συγκεκριμενο εδω ειναι ο γερμανικος σκρουτζ Επελεξε https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200412999_-pavilion-tg01-0202ng-hp.html
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, nava είπε Αφού μετά απο 2 μέρες καταλήξαμε στα specs είμαστε καλά Για να είμαστε δίκαιοι το θέμα του θορύβου το γράφω στο πρώτο ποστ 😎 Τα υπόλοιπα χάλασαν επειδή πούλησα την κάρτα 😂
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, nava είπε Πέρα από πλάκα, η κάρτα γραφικών στο παιχνίδι θα ακούγεται, δεν το γλιτώνεις, ο 3600 δεν ξέρω Τωρα πειτε μου κιολας οτι σας ενοχλει και ο θορυβος της καρτας,τοτε γιατι θελετε καρτα οεο;;;;;;;
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Εγω στο ειπα απο προχθες το μαγαζι Γερμανια. Εαν δεν θελεις απο το συγκεκριμενο εδω ειναι ο γερμανικος σκρουτζ Επελεξε https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/200412999_-pavilion-tg01-0202ng-hp.html Και πόσο κάνει να έρθει αυτό? Μεταφορικά? Μόλις τώρα, JDROGAS είπε Τωρα πειτε μου κιολας οτι σας ενοχλει και ο θορυβος της καρτας,τοτε γιατι θελετε καρτα οεο;;;;;;; Το βλέπεις ανάποδα, θέλουμε κάρτα χωρίς θόρυβο
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Και πόσο κάνει να έρθει αυτό? Μεταφορικά? Tα ειπαμε και προχθες........παλι μου φαινεται οτι ψαχνεις δικαιολογια να μην ψωνισεις.........
nava Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Τωρα πειτε μου κιολας οτι σας ενοχλει και ο θορυβος της καρτας,τοτε γιατι θελετε καρτα οεο;;;;;;; Ακουστικά θέλουμε κατά βάθος... 1
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Το βλέπεις ανάποδα, θέλουμε κάρτα χωρίς θόρυβο Kατσε μισο να σου δειξω μια που δεν κανει θορυβο.
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Tα ειπαμε και προχθες........παλι μου φαινεται οτι ψαχνεις δικαιολογια να μην ψωνισεις......... Sorry χάνω και την μπάλα με όλα τα ποστ γιατί είχε βάλει και ο nava , διαβάζω και τόσα άλλα είναι και δύσκολη η ώρα Απλά βολεύει η ελληνική αγορά γιατί μπορείς να βάλεις και κανά 2 δόσεις Ήδη είναι κανά 500αρικο από τα προηγούμενα που θα τα πάρω όταν επιστρέφουν τα προϊόντα πίσω , τελειώνει και ο μήνας οπότε το χιλιάρικο κασέρι δεν είναι διαθέσιμο τώρα για αυτό ρωτάω Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από tsofras
JDROGAS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Εμενα μου βγαζει στο καλαθι 23 μεταφορικα Μια εβδομαδα κανει περιπου με dhl.
nava Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Εμενα μου βγαζει στο καλαθι 23 μεταφορικα Μια εβδομαδα κανει περιπου με dhl. κάπου εκεί κάνει Αθήνα είσαι τσοφρασ?
tsofras Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Εμενα μου βγαζει στο καλαθι 23 μεταφορικα Μια εβδομαδα κανει περιπου με dhl. Thx man Απλά ( μην βαρατε) με 70€ διαφορά φτιάχνεις το build που έβαλα με το 3600 🤣 1 λεπτό πριν, nava είπε κάπου εκεί κάνει Αθήνα είσαι τσοφρασ? Ναι Αθήνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα