Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 508
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nava είπε

Βάλε μια τέτοια στο SFF

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6782240_-gtx1650-o4g-lp-brk-4gb-asus.html

δεν θέλει τροφοδοσία έξτρα, αλλά... 400 σχεδόν, με ακόμα 250 παίρνεις τον ΗΡ με καλύτερη κάρτα (1650Super)

Ε ναι δεν κάνω επένδυση για να βάλω κάρτα χωρίς extra τροφοδοσία , αν μου ζητήσουν το μηχάνημα πίσω απο τη δουλειά θα μου μείνει κάρτα που θα την έχω υπερ-πληρώσει

Δημοσ.

Νομίζω το PCI-e δίνει μέχρι 100w ισχύ χωρίς έξτρα τροφοδοσίες κλπ, αν δεν μπλέξεις με Overclocking κλπ δεν χρειάζεται έξτρα.   

Απλά είναι πεταμένα χρήματα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nava είπε

Νομίζω το PCI-e δίνει μέχρι 100w ισχύ χωρίς έξτρα τροφοδοσίες κλπ, αν δεν μπλέξεις με Overclocking κλπ δεν χρειάζεται έξτρα.   

Απλά είναι πεταμένα χρήματα

Για ποια καρτα λες εσυ ? μια 1650super ας πουμε που θελει extra τροφοδοσια δεν θα παιξει μονο απο pcie , σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

to link που σου έστειλα ειναι για 1650 απλή, δεν θέλει το τσιπ έξτρα τροφοδοσία, είναι 75w μαμά 

The GPU is operating at a frequency of 1485 MHz, which can be boosted up to 1665 MHz, memory is running at 2001 MHz (8 Gbps effective). Being a dual-slot card, the NVIDIA GeForce GTX 1650 does not require any additional power connector, its power draw is rated at 75 W maximum.

H 1650 super θέλει

Being a dual-slot card, the NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER draws power from 1x 6-pin power connector, with power draw rated at 100 W maximum. Display outputs include: 1x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort. GeForce GTX 1650 SUPER is connected to the rest of the system using a PCI-Express 3.0 x16 interface. The card's dimensions are 229 mm x 111 mm x 35 mm, and it features a dual-slot cooling solution. Its price at launch was 159 US Dollars.

Επεξ/σία από nava
  • Thanks 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, nava είπε

to link που σου έστειλα ειναι για 1650 απλή, δεν θέλει το τσιπ έξτρα τροφοδοσία, είναι 75w μαμά 

The GPU is operating at a frequency of 1485 MHz, which can be boosted up to 1665 MHz, memory is running at 2001 MHz (8 Gbps effective). Being a dual-slot card, the NVIDIA GeForce GTX 1650 does not require any additional power connector, its power draw is rated at 75 W maximum.

H 1650 super θέλει

Being a dual-slot card, the NVIDIA GeForce GTX 1650 SUPER draws power from 1x 6-pin power connector, with power draw rated at 100 W maximum. Display outputs include: 1x DVI, 1x HDMI, 1x DisplayPort. GeForce GTX 1650 SUPER is connected to the rest of the system using a PCI-Express 3.0 x16 interface. The card's dimensions are 229 mm x 111 mm x 35 mm, and it features a dual-slot cooling solution. Its price at launch was 159 US Dollars.

Ε αυτό λέω θέλω το λιγότερο 1650super

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για ποια καρτα λες εσυ ? μια 1650super ας πουμε που θελει extra τροφοδοσια δεν θα παιξει μονο απο pcie , σωστα?

Με μια 1050ti lp παίζεις άνετα ΜΜΟ και μπαίνει χωρίς πολλα-πολλα (και μετά την πουλάς εξίσου άνετα...) 

https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1163103

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1050-Ti-Notebook.168400.0.html

Επεξ/σία από kostis76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, kostis76 είπε

Με μια 1050ti lp παίζεις άνετα ΜΜΟ και μπαίνει χωρίς πολλα-πολλα (και μετά την πουλάς εξίσου άνετα...) 

https://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1163103

https://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-1050-Ti-Notebook.168400.0.html

έχω βάλει στο μάτι και το νέο mmorpg της amazon οπότε θέλω μία καλύτερη κάρτα απο 1050

Ωραία πάει το PC απο το you.gr μόλις έγινε μη διαθέσιμο

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Τον Μάιο του 2020 ήθελα μια κάρτα για encoding  στο youtube, η 1050 ήταν η μικρότερη nvidia με hardware encoding. Τότε έκανε 150€ και τα λυπήθηκα, δεν την πήρα, μερικούς μήνες πριν (πριν τον κωρονοιό) έκανε 80. Σήμερα 200+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, nava είπε

Τον Μάιο του 2020 ήθελα μια κάρτα για encoding  στο youtube, η 1050 ήταν η μικρότερη nvidia με hardware encoding. Τότε έκανε 150€ και τα λυπήθηκα, δεν την πήρα, μερικούς μήνες πριν (πριν τον κωρονοιό) έκανε 80. Σήμερα 200+

Κοίτα να δείς μέσα σε όλο το build κοιτάω να νιώσω όσο λιγότερο μπορώ ότι μου πιάνουν τον ποπό.

Η 1660S είχε μέσο όρο γύρω στα 270ε , τώρα την έχει 318ε και αν βάλεις διαφορά απο άλλα καταστήματα μείων την συναρμολόγηση η κάρτα βγαίνει περίπου στα 360ε

ΟΚ είναι 90ε επάνω απο την μέση τιμή που είχε αλλά τουλάχιστον δεν την πληρώνω 500ε+ που την έχουν οι υπόλοιποι επειδή το mSystems μπορεί να έχει 10ε ή 20ε παραπάνω τιμή σε κάποια κομμάτια .

Οπότε για αυτό και ψάχνομαι και μάλλον θα στήσω απο εκεί το PC γιατί τουλάχιστον θα βάλω και το κουτί που θέλω να μην έχω θέμα με θόρυβο , γιατί προτιμώ να τα αγοράσω με μικρό καπέλο απο εκεί και +90ε την κάρτα , παρά να τα γλιτώσω απο αλλού και να πληρώσω την κάρτα +300ε απο την τιμή που είχε.

Τώρα για 1050ti συγνώμη αλλά πάνω απο 50ε δεν θα έδινα γιατί τόσο έπαιζαν μεταχειρισμένες

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Τώρα για 1050ti συγνώμη αλλά πάνω απο 50ε δεν θα έδινα γιατί τόσο έπαιζαν μεταχειρισμένες

καινούργια ήθελα για το τιμολόγιο, οπότε μέχρι 80 :)

Από την άλλη μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση μετά τον covid και αποκατασταθεί η τροφοδοσία της αγοράς θα γεμίσει η πιάτσα από μεταχειρισμένες mining κάρτες με ανάλογες τιμές. Η λογική λέει ότι οι miners θα πάνε σε πιο energy efficient κάρτες. Για μένα μέχρι τότε μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν έστειλα email να μου απαντήσουν πότε θα γίνει η παραλαβή και πως να βάλω τον 10400 γιατί δεν τον έχει ο Builder

Οπότε είμαστε περίπου 1000ε με τα παρακάτω

• 1x Be Quiet! Pure Base 500DX ARGB Windowed Mid-Tower Case Tempered Glass - Black
  • 1x Asus Prime B460-Plus
  • 1x Intel Core i5-10400
  • 1x G.Skill 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 18-18-38  (Kit of 2) Black
  • 1x Asus GeForce GTX 1660 SUPER TUF Gaming OC 6GB
  • 1x Be Quiet! Pure Power 11 CM Gold Rated 600W Semi Modular Power Supply
  • 1x Kingston 480GB SSDNow A400 2.5 SATA III
Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsofras είπε

1x G.Skill 16GB Ripjaws V DDR4 3200MHz Non-ECC CL16 18-18-38  (Kit of 2) Black

2666 θα δουλέψουν με 460 μητρική

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nava είπε

2666 θα δουλέψουν με 460 μητρική

Ναι το ξέρω αλλά δεν έχει κιτ για 2666 και αν πάρω μονές θα μου βγούν και 10ε παραπάνω

Επίσης αν μου έρθει μετά απο κάποιο καιρό να πάω σε σειρά 11 , αλλάζω μόνο cpu+m/b και κρατάω τις μνήμες

Επεξ/σία από tsofras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...