k30taas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Γεια σας, θα ηθελα καποια βοηθεια αν ξερει κανενας. Εχω τον υπολογιστη σε μια 4k τηλεοραση σε αναλυση 3840x2160 και μολις ανοιγω το photoshop να κανω οτιδηποτε φαινονται ολα παρα πολυ μικρα, δηλαδη στην επιφανεια εργασιας του προγραμματος τα εργαλεια κλπ δεν μπορεις να τα διακρινεις εκτος και αν πας πολυ κοντα στην τηλεοραση η οποια ειναι 55 ιντσων. Υπαρχει καποιος τροπος μεσα στο προγραμμα να μπορουμε να αλλαζουμε την κλιμακα του? μονο οταν παω στις ρυθμισεις οθονης του υπολογιστη και αλλαζω εκει που λεει κλιμακα και διαταξη και το βαλω τερμα δηλαδη 350% μεγαλωνουν λιγο τα εικονιδια στο photoshop αλλα και παλι οχι πολυ. Καποιος αλλος τροπος για το προγραμμα δεν υπαρχει? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια......
niko13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, k30taas είπε Γεια σας, θα ηθελα καποια βοηθεια αν ξερει κανενας. Εχω τον υπολογιστη σε μια 4k τηλεοραση σε αναλυση 3840x2160 και μολις ανοιγω το photoshop να κανω οτιδηποτε φαινονται ολα παρα πολυ μικρα, δηλαδη στην επιφανεια εργασιας του προγραμματος τα εργαλεια κλπ δεν μπορεις να τα διακρινεις εκτος και αν πας πολυ κοντα στην τηλεοραση η οποια ειναι 55 ιντσων. Υπαρχει καποιος τροπος μεσα στο προγραμμα να μπορουμε να αλλαζουμε την κλιμακα του? μονο οταν παω στις ρυθμισεις οθονης του υπολογιστη και αλλαζω εκει που λεει κλιμακα και διαταξη και το βαλω τερμα δηλαδη 350% μεγαλωνουν λιγο τα εικονιδια στο photoshop αλλα και παλι οχι πολυ. Καποιος αλλος τροπος για το προγραμμα δεν υπαρχει? Ευχαριστω για την οποια βοηθεια...... Χωρις να ειμαι κ παλι ειδικος αλλα συνηθισες μη σε ξεβολεψω 😁... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από niko13 3
k30taas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, niko13 είπε Χωρις να ειμαι κ παλι ειδικος αλλα συνηθισες μη σε ξεβολεψω 😁... Παλι με εσωσες ρε Νικολα σε ευχαριστω πολυ ...... πρεπει να κρατησω τα στοιχεια σου για παν ενδεχομενον Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα