anavgous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα το H267A από την Vodafone και σκαλίζοντας τις οδηγίες για την διασύνδεση που δίνουν, είδα ότι για τη χρήση του δε χρησιμοποιείται η πιο παραδοσιακή διασύνδεση με τους splitters, όπως η ίδια δίνει ας πούμε με το H300S και είναι αυτή που έχω συναντήσει και σε άλλες συνδέσεις, αλλά μία που συναντάω πρώτη φορά και θα τη χαρακτήριζα σειριακή. Δίνω και την εικόνα που έχει και στο manual. Γνωρίζει κάποιος γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από anavgous
NikosKallithea Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δεν καταλαβα τι λες. Η συνδεση στο voip, δεν εχει ουτε σπλιτερ, ουτε φίλτρα, και η συσκευή κουμπώνει κατευθείαν επανω στον ρουτερ.
SaFiS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μάλλον εννοεί την "μπακαλίστικη" επιστροφή σήματος με το Splitter που έχουν οι οδηγίες των άλλων CPEs, η οποία όπως γνωρίζουμε, πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί...
anavgous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SaFiS είπε Μάλλον εννοεί την "μπακαλίστικη" επιστροφή σήματος με το Splitter που έχουν οι οδηγίες των άλλων CPEs, η οποία όπως γνωρίζουμε, πιο πολλά προβλήματα δημιουργεί... Αυτό ακριβώς εννοώ, παραθέτω και την εικόνα που δίνει η vodafone για το H300S. Σε όποια σύνδεση Voip έχω κοιτάξει, τέτοια συνδεσιμότητα έχω δει, με τον splitter πάνω στον πρώτο splitter και επιστροφή στο modem/router από εκεί. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από anavgous
DanielRGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 @anavgous Δυστυχως αυτη η μπακαλιστικη συνδεσμολογια με τις επιστροφες μεσω σπλιττερ εχει δειξει οτι δημιουργει προβληματα. Το καλυτερο και πιο αξιοπιστο ειναι να ακολουθησεις τη συνδεσμολογια που σου δινει το h267a, απευθειας καλωδιο απο το πριζακι εως το μοντεμ χωρις ενδιαμεσα σπλιττερ ή αλλου ειδους συσκευες. Σε γενικες γραμμες, το h267a ειναι καλυτερο απο το h300s, εισαι τυχερος που το πηρες. Αν ψαξεις λιγο στο google θα βρεις και κωδικους root αν θες να εχεις περισσοτερες επιλογες στο μενου.
anavgous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 @DanielRGr Επειδή έχει τύχει να χρειαστεί να βγάλω άκρη με τέτοιες συνδεσμολογίες (σε στήσιμο δικτύου με τηλεφωνικό κέντρο και 3 γραμμές) νομίζω γενικά ότι αυτή η συνδεσμολογία με τα splitter είναι καθαρά "μόντα" για να δουλέψει η σύνδεση ίσα ίσα. Στις πιο "περίπλοκες" συνθήκες κι εμένα μου είχε βγάλει πολλά θέματα αυτή η διαμόρφωση και λύθηκε 3 τεχνικούς και 2 εταιρίες μετά. Υποθέτω ότι έχει να κάνει με κάποια διαφορετικά κυκλώματα στην πλακέτα του modem η διαφορετική συνδεσιμότητα, αν μου δοθεί η ευκαιρία θα το τσεκάρω κιόλας. Πολύ χρήσιμη θα ήταν και κάποια συμβουλή περί σύνδεσης συσκευής fax πάνω σε αυτή τη γραμμή.. Γίνεται κανονικά όπως στις pstn συνδέσεις, με splitter και καλώδια σε τηλέφωνο και fax?
afm Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσωπικά χρησιμοποιώ το πολυμηχάνημα hp deskjet ink andvantage 4615 σαν fax με σύνδεση στο phone1 του router και λειτουργεί άψογα. Δεν βλέπω γιατί να μην λειτουργήσει ένα απλό fax με αυτή την συνδεσμολογία. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από afm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα