SpirosLouis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα φόρουμ, Στα τέλη Ιανουρίου, έδωσα το κινητό μου πίσω στη Media Markt γιατί δεν δούλευαν καλά (μια δούλευαν μια όχι) τα πλαϊνά κουμπάκια. (δεν είχαμε ακόμα lockdown - το πήγα εκεί το κινητό) Μετά από 2 εβδομάδες με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι είχε πάρει νερό - και ότι δεν ήταν μέσα στην εγγύηση από ότι είπε η Xiaomi. Εν τω μεταξύ είχαμε μπει σε lockdown και από τότε δεν με έχουνε ξαναπάρει τηλέφωνο. Έχω καλέσει αρκετές φορές και κάφε φορά μου λένε ότι θα με πάρουν από το κατάστημα αλλά ποτέ δεν με παίρνουν. Εν τω μεταξύ έχω χάσει σχεδόν το 10% της εγγύησης καθότι το έχουν σχεδόν 2 μήνες! Τι μπορώ να κάνω; Δεν μου δίνουν καμία εξήγηση!
filip123go Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Αν είχε πάρει νερό, την εγγύηση την έχεις χάσει έτσι κ αλλιώς. Μια καταγγελία στο ΙΝΚΑ με cc τη Media Mark θα λύσει άμεσα το πρόβλημα σου. 1
eko13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δοκιμασε να μιλησεις με το καταστημα που το πηγες... Επισης γραψε τους στην κεντρικη σελιδα στο facebook, επειδη το βλεπει κοσμος δινουν σημασια... Παντως αν φαινεται οτι εχει παρει νερο μαλλον ξεχνας οποιαδηποτε εγγυηση...
SpirosLouis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολύ θέλω να δω πως γίνεται να έχει πάρει νερό - όταν η οθόνη - τα ηχεία - το μικρόφωνο κτλ κτλ δεν έχουν κανένα πρόβλημα παρά το κουμπιά. Περιμένω να το αποδείξουν! Πήρα στο μαγαζί αλλά όλες οι γραμμές καταλήγουν στο βασικό τηλεφωνικό τους κέντρο. Θα δοκιμάσω να στείλω εμαιλ στο [email protected] με CC [email protected] Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από SpirosLouis
filip123go Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, SpirosLouis είπε Πολύ θέλω να δω πως γίνεται να έχει πάρει νερό - όταν η οθόνη - τα ηχεία - το μικρόφωνο κτλ κτλ δεν έχουν κανένα πρόβλημα παρά το κουμπιά. Περιμένω να το αποδείξουν! Πήρα στο μαγαζί αλλά όλες οι γραμμές καταλήγουν στο βασικό τηλεφωνικό τους κέντρο. Κατά πάσα πιθανότητα έχουν αλλάξει χρώμα τα sensors που έχει μέσα. Δεν είναι ανάγκη να το βουτήξεις στην μπανιέρα για να γίνει αυτό. Και μια βροχερή μέρα να το ξεχάσεις έξω (κάτω από υπόστεγο) οι sensors μπορεί να αλλάξουν χρώμα. Το πρόβλημά σου μπορεί να είναι άσχετο με το νερό απλά αν έχουν άλλο χρώμα δεν ξέρω τι μπορείς να κάνεις...
SpirosLouis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Έκανα μια καταγγελία μέσω εμαιλ, το έστειλα και στο [email protected] και στο [email protected], πήρα και τηλέφωνο την Media Markt να τους ενημερώσω σχετικά... Δεν ξέρω αν είναι και αξιόποινη πράξη η συγκεκριμένη περίπτωση. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από SpirosLouis
UncleKim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Και εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την επιστροφή ενός αφυγραντήρα. Είναι θέμα φόρτου και διαδικασίας. Δουλεύουν παντελώς λάθος. Τώρα με το lockdown βραχυκύκλωσαν τελείως που πρέπει να επιστρέψουν συσκευές από το service, κάτι που είναι εκτός της στανταρ διαδικασίας τους. Υπομονή και πολλά τηλέφωνα, και θα σου επιστρέψουν το κινητό. Καλά έκανες και έστειλες email. Μονο να βοηθήσει μπορεί.
SpirosLouis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, UncleKim είπε Και εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ με την επιστροφή ενός αφυγραντήρα. Είναι θέμα φόρτου και διαδικασίας. Δουλεύουν παντελώς λάθος. Τώρα με το lockdown βραχυκύκλωσαν τελείως που πρέπει να επιστρέψουν συσκευές από το service, κάτι που είναι εκτός της στανταρ διαδικασίας τους. Υπομονή και πολλά τηλέφωνα, και θα σου επιστρέψουν το κινητό. Καλά έκανες και έστειλες email. Μονο να βοηθήσει μπορεί. Μου προκαλεί μεγάλο πρόβλημα να μην έχω καλή συσκευή κινητού - για πολλούς λόγους (όχι για να βλέπω μόνο βίντεο στο youtube - φτιάχνω και εφαρμογές για κινητά). Εν τω μεταξύ δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα για φόρτο εργασίας - γενικά δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα και στο κάτω κάτω είναι δικό τους πρόβλημα, δεν νομίζω το κατάστημα Αγ. Παρασκευής να έχει τόοοσα πολλά να στείλει και να επισκευάσει..απλά είναι λούφιδες εγώ πιστευώ
UncleKim Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, SpirosLouis είπε Μου προκαλεί μεγάλο πρόβλημα να μην έχω καλή συσκευή κινητού - για πολλούς λόγους (όχι για να βλέπω μόνο βίντεο στο youtube - φτιάχνω και εφαρμογές για κινητά). Εν τω μεταξύ δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα για φόρτο εργασίας - γενικά δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα και στο κάτω κάτω είναι δικό τους πρόβλημα, δεν νομίζω το κατάστημα Αγ. Παρασκευής να έχει τόοοσα πολλά να στείλει και να επισκευάσει..απλά είναι λούφιδες εγώ πιστευώ Απλά είναι ad-hoc διαδικασία, και δεν τηρούνται χρονοδιαγράμματα κτλ. Και τώρα που έχουν μπλέξει τα service (MM-Public) γίνεται χαμούλης
SpirosLouis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Το email έπιασε! Μετά από λίγες κι' όλας ώρες μου τηλεφώνησαν για να μου πουν συγγνώμη και να μου πουν ότι θα μου το στείλουν. Βέβαια μέχρι να έρθει, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα! (μου είπαν πως θα μου έστελναν και τον κωδικό αποστολής του κινητού σε εμαιλ - αλλά μέχρι τώρα τίποτα) Έχουν το κινητό και κάθεται από τις 8 Φεβρουαρίου!!!! Αν είναι δυνατόν!
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Στις 11/3/2021 στις 7:00 ΜΜ, SpirosLouis είπε Το email έπιασε! Μετά από λίγες κι' όλας ώρες μου τηλεφώνησαν για να μου πουν συγγνώμη και να μου πουν ότι θα μου το στείλουν. Βέβαια μέχρι να έρθει, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα! (μου είπαν πως θα μου έστελναν και τον κωδικό αποστολής του κινητού σε εμαιλ - αλλά μέχρι τώρα τίποτα) Έχουν το κινητό και κάθεται από τις 8 Φεβρουαρίου!!!! Αν είναι δυνατόν! Κάτσε, σου άνοιξαν το κινητό, δεν το επισκεύασαν και στο στέλνουν πίσω; Χωρίς να σου πουν πως κατάλαβαν ότι πήρε νερό; Αυτή η πιπίλα με το "πήρε νερό" είναι ξεκάθαρο dodge ευθύνης, δεν μπορεί να άλλαξε χρώμα σένσορας υγρασίας που συνήθως είναι δίπλα σε τρύπες και όχι σε κουμπιά, σε κινητό που είναι κλεισμένο με κόλλα αδιαβροχοποίησης. Ακόμα και IP rating να μην έχει, τα περισσότερα καινούργια κινητά, έχουν κολλημένο το πίσω μέρος στο πλαίσιο.
eko13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Τα περισσοτερα κινητα πλεον εχουν αισθητηρες υγρασιας (σαν αυτοκολητακια) που οταν παρουν υγρασια αλλαζουν χρωμα, για αυτο λενε αμεσως για υγρασια. Φταις- δεν φταις πρεπει να αποδειξεις μετα οτι δεν εισαι ελεφαντας, αυτοι θεωρητικα ειναι καλλυμενοι...
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Στις 31/3/2021 στις 7:33 ΜΜ, AllNatural είπε Τελικα στο στειλαν? Με την απορία θα μείνουμε 😆
SpirosLouis Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε Με την απορία θα μείνουμε 😆 Στις 31/3/2021 στις 7:33 ΜΜ, AllNatural είπε Τελικα στο στειλαν? χεχε ναι το έστειλαν αμέσως με ACS. (δεν είχα δει τα μηνύματά σας) Έχω κάνει παραγγελία από το εξωτερικό τα πλήκτρα για το εσωτερικό αλλά με την φαλκονέρα που κόλλησε στο στενό, μάλλον θα αργήσει λίγο. Την παλεύω προς το παρόν με κουμπιά software και δακτυλικό αποτύπωμα. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2021 από SpirosLouis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα