MelAvr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σε όλους 😊 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάνεις ιδέα για το Internet στη Wind και γενικά αν είναι οκ ώς εταιρεία; Αυτή τη στιγμή έχω ένα πακέτο της Cosmote το θέμα είναι ότι από τα 24mbps πιάνω το πολύ 11mbps ζήτησα από τη Cosmote να αλλάξω σε 50mbps γραμμή αλλά μου είπαν ότι η περιοχή μου δεν το υποστηρίζει. Απ'όσες εταιρείες μίλησα μόνο η Wind υποστηρίζει 100mbps γραμμή. Απλά επειδή δεν ήμουν ποτέ στη Wind δεν έχω ιδέα αν είναι καλή εταιρεία. Ευχαριστώ πολύ 😊
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Απίθανο να δίνει μόνο η Wind VDSL.. Καλύτερα μείνει εκεί που είσαι.. Γενικότερα έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου ώστε να περάσουν οπτικές ίνες μέχρι τα ΚΑΦΑΟ?
DanielRGr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 hours ago, Kozanitis1 said: Απίθανο να δίνει μόνο η Wind VDSL.. Καλύτερα μείνει εκεί που είσαι.. Γενικότερα έχουν γίνει έργα στην περιοχή σου ώστε να περάσουν οπτικές ίνες μέχρι τα ΚΑΦΑΟ? Μπορει να ειναι περιοχη που εχει ευθυνη η Wind, δεν ειναι τοσο απιθανο. Θα συμφωνησω ομως με τον @NikosKallithea, το πιο πιθανο ειναι να σε κοροιδευουν, τουλαχιστον ετσι εχουμε καταλαβει σε αυτο το φορουμ αφου υπαρχουν πολλοι που ανεφεραν οτι η Wind τους εταξε VDSL ή ταχυτητες μεγαλυτερες απο τους αλλους κτλπ και εν τελει πιανανε τα ιδια αν οχι χειροτερα.
Kozanitis1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Καλά θα ήταν πρώτα να έβρισε σε ποιο ΚΑΦΑΟ είναι συνδεδεμένος, αν έχει αναβαθμιστεί ή έχει βάλει νέο κάποιος εναλλακτικός (πχ Wind), ώστε να καταλάβει αν του λένε παραμύθια.. Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπεται φίλε μου @MelAvr?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα