Vasilis T 92 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Πρέπει να ενεργοποιήσετε τα windows στης ρυθμίσεις. Μου βγάζει αυτό το μύνημα συνεχώς τι να κάνω??? Έχω Windows 10
jim_p Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Αγοραζεις ενα κλειδι απο το ebay, αν θες να εισαι λιγο νομιμος, ή βρισκεις ενα πιο αξιοπρεπες κρακ απο αυτο που ειχες, αν θες να εισαι παρανομος. 1
micos000 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ή το αγνοείς τελείως (αν δε σε ενοχλεί το υδατογράφημα κάτω δεξιά). Είχα λάπτοπ έτσι για ένα χρόνο περίπου. Οι μόνοι περιορισμοί είναι ότι δεν μπορείς να ορίσεις εικόνα φόντου και να κάνεις αλλαγές στο θέμα εμφάνισης. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από micos000 1
annisgeorgios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Αν τα windows είναι "σπασμένα", άρα στην καρτέλα πληροφορίες γράφει ενεργοποιημένα, το μήνυμα εμφανίζετε μετά από ενημέρωση των windows. Πατάς άκυρο. Θα το κάνει μερικές φορές και μετά εξαφανίζετε. Μου το έκανε στην προηγούμενη ενημέρωση και μου το κάνει και σε αυτή που κατεβάζει τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα