aces Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) dante μηπως να εβλεπες κ απο ευρωπαικο Amazon Γερμανιας ή καποιο ευρωπαικο αμαζον μιας και απο κωτσοβολο & BG εχεις φαει ηττες μηπως εχει τπτ σε προσφορά για λαπτοπ. Εχει εμφανώς καλυτερες τιμες απο Ελλαδα η Γερμανία. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από aces
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Ευχαριστω οπως και να εχει παιδια για τη βοηθεια. Και εγω πιστευω πως τα χρηματα θα τα παρω πισω καθως εχω βαλει αποδειξεις για τα ελαττωματα,αποδειξη απο το ταχυδρομειο,φωτο απο το κουτι με διευθυνση κτλ καθως και του περιεχομενου ενω και ολη τη συνομιλια που εχω κανει στο ticket του banggood. Kατα πασα πιθανοτητα απλα θα μπω μεσα 14Ε γιατι εκανα και στο Paypal αιτηση για τα μεταφορικα αλλα καλυπτουν μεχρι τα 30. Οταν τα παρω,θα το ξαναπαραγγειλω απο aliexpress... 1 λεπτό πριν, aces είπε dante δεν κοιτας τπτ απο ευρωπαικο Amazon Γερμανιας ή καποιο ευρωπαικο αμαζον μιας και απο κωτσοβολο & BG εχεις φαει ηττες μηπως εχει τπτ σε προσφορά για λαπτοπ. Εχει εμφανώς καλυτερες τιμες απο Ελλαδα η Γερμανία. Το συγκεκριμενο Ευρωπη το εχουν 460E.Ειναι μεγαλη διαφορα και αν ειναι να δωσω τοσα ,ε θα παω να παρω ενα επωνυμο με λιγα ακομα παραπανω. Aliexpress παιζει στα 340Ε.Θα δω μπας και βρω κανα κουπονι και εκει...
SabotazNic Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Dantε είπε 3)Καλα προφανως.Εδω και Ελλαδα τα ιδια κανουν οταν ειναι να επιστρεψουν χρηματα.Κωτσοβολος εκανε ενα μηνα να μου επιστρεψει λεφτα απο DOA προιον και φαγανε καταγγελια. Αντιστοιχη εμπειρια με e-shop. 3 εβδομαδες και με το που ανεφερα τις λεξεις καταγγελια και ΠτΚ (Τριτη μεσημερι), μου ηρθε ως δια μαγειας sms (την Τριτη απογευμα) οτι αναμενουν αντικατασταση και οτι προχωρησε το RMA. Βεβαια, αν δεν δω εξελιξη και την Δευτερα (η μητρικη φαινεται 2-3 εργασιμες στο site και η Δευτερα θα ειναι η 3η εργασιμη), θα την στειλω την καταγγελια οπως και να εχει Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από SabotazNic
valkon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Καλό χρυσό το banggood, αλλά πάνω από 150€ για προϊόν δεν τους δίνω. Αυτό το άγχος ούτε στον εχθρό μου. 1
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Dantε είπε Εν τω μεταξυ ειπα να παρω ενα επωνυμο αλλα εκτος οτι θελω 600Ε για κατι αντιστοιχο απο γνωστη εταιρεια,ολα εχουν ανεμιστηρες και λενε τα χειροτερα για θερμανση και θορυβο ενω αυτο ουτε ζεσταινοταν ,ουτε εκανε θορυβο.Και τωρα κοιταζω οταν παρω τα χρηματα πισω,να το παραγγειλω απο aliexpress που εχει το επισημο καταστημα της Bmax.Τωρα αν στελνουν και αυτοι ελαττωματικα,τι να πω... Είσαι λίγο μαζοχιστής ή είναι η ιδέα μου;;;
Dantε Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Είσαι λίγο μαζοχιστής ή είναι η ιδέα μου;;; Ισως λιγακι 😂
Dantε Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Το Paypal μου εδωσε τα 30 ευρω για τα μεταφορικα.Στο Banggood εχει δωσει περιθωριο μεχρι 6 Απριλιου και φυσικα θα το πανε μεχρι τοτε απο οτι βλεπω. Το θεμα ειναι,βλεπω πως το paypal αφηνει για το ιδιο αντικειμενο να κανεις μεχρι 3 αιτησεις για αποζημιωση μεταφορικων για το ιδιο αντικειμενο.Τι φαση?Μπορω δηλαδη να ξαναζητησω 30αρι?Προφανως οχι,αλλα δεδομενου οτι σιγα μη τα τσεκαρουν χειροκινητα,τι γινεται αν ζητησω εκ νεου?Πιο πολυ για να καλυχω τη διαφορα σε σχεση με τα 44 που εχω δωσει.
Dantε Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Εκλεισε σημερα το dispute προφανως υπερ μου και εγινε αποζημιωση του ποσου. Τωρα θα δω μπας και καταφερω και παρω τα υπολοιπα 14Ε απο τα μεταφορικα...
theodora_g Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια μια ερωτηση ηθελα να κανω στης 11 ιουνιου εστειλα refund για μια παραδοση απο ενα κινεζομαγαζο που δεν μου ηρθε ποτε.Εστειλα στοιχεια και print screen της συναλλαγη τα στοιχεια του πωλητη εστειλα εγραψα και ενα κειμενο ποτε εγινε η παραγγελια και ακομα τιποτα για επιστροφη . Τι γινεται ποτε θα παρω τα χρηματα μου? Συνεχεια οταν περνανε η 5 μερες εκει που λεει ελενχουμε τα στοιχεια η ημερομηνια αλλαζει οπως και εκει που λεει για την επιλυση του θεματος μου ... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2021 από theodora_g
TheoAlex50 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2021 https://secure.livechatinc.com/licence/7243681/v2/open_chat.cgi?groups=3 Εδώ είναι το live chat support του baggood. Μπες να τους το αναφέρεις να δεις αν θα σου δώσουν ως λύση ένα re-shippment, αλλιώς θα σου δώσουν refund. Δεν νομίζω να σου πουν όχι. Ότι έχω αντιμετωπίσει πάντα έχω βρει λύση μέσω του τσατ.
gpan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα μία βοήθεια. Ένας φίλος μου είχε παραγγείλει από Κίνα ένα Teclast F7 Plus 3 laptop 8 8GB / 256GB / N4120 laptop με 230 Ευρώ. Στις 12 Οκτωβρίου 2022 παρέλαβε το laptop, αυτό άνοιξε μία φορά κ μετά δεν ξανάναψε ποτέ. Την ίδια μέρα που παρέλαβε το laptop από τον courier, ανοίξαμε ticket στο ΒG, αποστείλαμε φωτό κ video και μας είχαν γραμμένους, επομένως αναγκαστήκαμε να ανοίξουμε dispute στο paypal μετά από 2 βδομάδες αφού δεν είχαμε λάβει καμία απάντηση. Με τα πολλά μας ζητούν τώρα από BG να γυρίσουμε το laptop πίσω στην Κίνα (το οποίο παρεπιμπτόντως είχε έρθει από Τσεχία), αλλά λόγω της μπαταρίας λιθίου δεν είναι δυνατή η αποστολή με standard air mail όπως είχαν προτείνει (απαγορεύεται λόγω της μπαταρίας η αποστολή του) κ δεν το αναλαμβάνει ο ΕΛΤΑ). Ο μοναδικός τρόπος αποστολής που ρωτήσαμε είναι μέσω ακριβού courier πχ DHL αλλά το κόστος αποστολής είναι πάνω από 160 Ε χωρίς ΦΠΑ. Από paypal μας είχαν αναφέρει ότι θα πρέπει να επωμιστούμε εμείς το κόστος κ εφόσον δεν καταφέραμε να τους αναγράψουμε tracking number έκλεισαν το dispute κ αυτοί. Τώρα έχουμε να κάνουμε πάλι απευθείας με BG κ αυτοί αναφέρουν να δώσουν refund 50-70 EUR χωρίς να το γυρίσουμε πίσω, αλλά ο φίλος μου θέλει να αποζημειωθεί το συνολικό ποσό αφού δεν ήταν δική του ευθύνη που το laptop ήρθε ελαττωματικό. Δλδ θα πληρώσει κόστος μεταφορικών που πλησιάζει την τιμή που αγόρασε το laptop; Στο BG συνεχίζουν κ στέλνουν τα ίδια κ τα ίδια.. Κάποια συμβουλή; Eυχαριστώ θερμά!
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Πριν 1-2 χρονια ειχα στειλει με ΕΛΤΑ λαπτοπ πισω Κινα με κοστος καπου 35Ε. Τους ειχα πει και για τη μπαταρια και δεν ειχαν θεμα. Στειλτο το με ΕΛΤΑ ,μη πειτε για μπαταρια ,δωστε το tracking και αφηστε τους Κινεζους να κουρευονται. Εφοσον παντως εκλεισε το dispute στο Paypal δυστυχως ειστε στο ελεος του BG. Μονη λυση η αμφισβητηση συναλλαγης απο τραπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα