lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα! Τη βοήθεια σας γιατί έχω ψάξει όλη την Ελλάδα! Ψάχνω για τον πατέρα μου τα πίσω φανάρια, και αριστερά και δεξιά, από nissan almera 2005 N16. Έχω πάρει τηλέφωνο τους πάντες και δεν τα έχει κανείς. Η αντιπροσωπεία λέει ότι δεν τα βγάζουν πλέον. Imitation επίσης δεν υπάρχουν. Έχω βρεί μόνο 2-3 πωλητές στο car που τα έχουν 190 ευρώ το κάθε φανάρι! Η τιμή είναι τεράστια και για τα 2 φανάρια και δεν προτίθεται να πληρώσει ο άνθρωπος τόσα λεφτά! Η επίσημη αντιπροσωπεία για ποιον λόγο δεν τα βγάζει πλέον? Δεν σου δίνει εγγύηση για το αυτοκίνητο που επέλεξες να αγοράσεις από την εταιρεία τους? Έχει κανείς καμία ιδέα? Μπορώ να τα βρω κάπου, κάπως? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από lyda94 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Εγγύηση για πόσα χρόνια να σου δίνει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εγγύηση για πόσα χρόνια να σου δίνει; δεν εννοω εγγυηση, όπως θα σου δώσει εγγύηση η εταιρεια για ενα κινητο. για ενα αυτοκινητο που εχει πωληθει κατα χιλιαδες στην Ελλάδα και υπαρχει στο δρομο ακομα (και θα συνεχισει να υπαρχει), δεν θα έπρεπε η αντιπροσωπεια να βγαζει ανταλλακτικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, lyda94 είπε δεν εννοω εγγυηση, όπως θα σου δώσει εγγύηση η εταιρεια για ενα κινητο. για ενα αυτοκινητο που εχει πωληθει κατα χιλιαδες στην Ελλάδα και υπαρχει στο δρομο ακομα (και θα συνεχισει να υπαρχει), δεν θα έπρεπε η αντιπροσωπεια να βγαζει ανταλλακτικα? Απο ότι φαίνεται όχι. Για κοίτα https://www.google.com/search?rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALeKk00bORiUghrTd0uSCneUpgzgl7ftWw%3A1615365861810&ei=5YZIYPqEMa3GxgOXlqCoBQ&q=nissan+almera+2005+n16+πισω+φαναρι&oq=nissan+almera+2005+N16+πισ&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIICCEQFhAdEB46BAgAEEc6BggAEBYQHlCLBljNDWCJGmgAcAN4AIAB9QWIAcESkgELMi0xLjIuMC4xLjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=gws-wiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Για κοίτα https://www.google.com/search?rlz=1CAHNBM_enGB898&sxsrf=ALeKk00bORiUghrTd0uSCneUpgzgl7ftWw%3A1615365861810&ei=5YZIYPqEMa3GxgOXlqCoBQ&q=nissan+almera+2005+n16+πισω+φαναρι&oq=nissan+almera+2005+N16+πισ&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMYADIICCEQFhAdEB46BAgAEEc6BggAEBYQHlCLBljNDWCJGmgAcAN4AIAB9QWIAcESkgELMi0xLjIuMC4xLjGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6yAEIwAEB&sclient=gws-wiz σε όλους αυτούς έχω πάρει τηλ... ακομα και να τα εχουν στο σαιτ τους, δεν τα εχουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, lyda94 είπε δεν εννοω εγγυηση, όπως θα σου δώσει εγγύηση η εταιρεια για ενα κινητο. για ενα αυτοκινητο που εχει πωληθει κατα χιλιαδες στην Ελλάδα και υπαρχει στο δρομο ακομα (και θα συνεχισει να υπαρχει), δεν θα έπρεπε η αντιπροσωπεια να βγαζει ανταλλακτικα? Η αντιπροσωπεία θα συνεχίσει να φέρνει ανταλλακτικά εφόσον υπάρχει ζήτηση. Για να μην υπάρχουν σημαίνει πως δεν υπάρχει ζήτηση. Επίσης καταννοείς φαντάζομαι πως μιλάμε για αυτοκίνητο 16 ετών, από τότε που κυκλοφόρησε έχουν βγει εκατοντάδες άλλα μοντέλα Nissan, είναι λογιστικά αδύνατο μια αντιπροσωπεία να έχει όλα τα ανταλλακτικά για όλα τα μοντέλα σε στοκ. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ζητήσεις να το παραγγείλουν από τις κεντρικές αποθήκες του εξωτερικού, μην είσαι σίγουρος/η πάντως πως θα είναι φθηνότερα από €190. Ρώτα πάντως και αυτόν αν έχει και φανάρια να σου στείλει: https://baxevanakis.car.gr/parts/view/12607988/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 30 λεπτά πριν, Narayan είπε Ρώτα πάντως και αυτόν αν έχει και φανάρια να σου στείλει: https://baxevanakis.car.gr/parts/view/12607988/ ευχαριστώ αλλά τίποτα και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ξεκινά να ψάχνεις σε διαλυτηρια.θα βρεις ανετα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Για ποσα χρονια μια εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να εχει ανταλλακτικα ? Καπου δεν πρεπει να αναφρεται ρητα αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για ποσα χρονια μια εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να εχει ανταλλακτικα ? Καπου δεν πρεπει να αναφρεται ρητα αυτο ? Κάπου είχα διαβάσει για 10 χρόνια.Δεν ξέρω πόσο "επίσημο" 'ηταν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 53 λεπτά πριν, Thanos1972 είπε Ξεκινά να ψάχνεις σε διαλυτηρια.θα βρεις ανετα ευχαριστω θα το κοιταξω! 52 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για ποσα χρονια μια εταιρεια ειναι υποχρεωμενη να εχει ανταλλακτικα ? Καπου δεν πρεπει να αναφρεται ρητα αυτο ? από τον Θεοχαρακη μου ειπαν οτι ειναι οδηγια της ΕΕ για καταργηση ανταλλακτικων σε οτι ειναι απο 2010 και πίσω! Ο άνθρωπος που μιλησα μου εδωσε 1000 δίκια (όπως είπε) και με παρεπεμψε σε Αγγλία ή στο https://www.antallaktikaonline.gr/ όπου δεν βρήκα κάτι. Για Αγγλία δεν μου είπε πολλά πράγματα εκτός του ότι πολύ ακριβά. Ξέρει κανείς κανα σαιτ αξιόπιστο από Αγγλία να ψάξω τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μονο για 10 χρονια !!!! Αν ειναι δυατον Λοιπον.. Πριν λιγο πηρα γραμμα απο την Audi που εχει ο γιος μου ενα ΤΤ του 2000 Το πηρε μεταχειρισμενο το 2013 και με τον αριθμο πλαισιου μου ειχαν πει χρονολογια κατασκευης με email . Μαλιστα μου ειπαν οτι με βαση το πλαισιο πρεπει να ελεγθει και να αλλαχτουν καποια καψουλια αν θυμαμαι καλα για τους αεροσακους . Οντως πηγα στη Καρεντα και αν και δεν επρεπε να το βαλουν στο υπογειο που ηταν το service επειδη ειχε υγραεριο το εβαλαν και τα αλλαξαν .Αυτα καπου το 2014 Σημερα νεο γραμμα οτι πρεπει να αλαχτει ο αεροσακος αλλα θα τον εχουν το 2ο τριμηνο του 2021 και θα με ενηερωσουν με νεο γραμμα . Δεν τους παω τους Γερμανους αλλα η αληθεια να λεγεται . Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lyda94 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Μονο για 10 χρονια !!!! Αν ειναι δυατον Λοιπον.. Πριν λιγο πηρα γραμμα απο την Audi που εχει ο γιος μου ενα ΤΤ του 2000 Το πηρε μεταχειρισμενο το 2013 και με τον αριθμο πλαισιου μου ειχαν πει χρονολογια κατασκευης με email . Μαλιστα μου ειπαν οτι με βαση το πλαισιο πρεπει να ελεγθει και να αλλαχτουν καποια καψουλια αν θυμαμαι καλα για τους αεροσακους . Οντως πηγα στη Καρεντα και αν και δεν επρεπε να το βαλουν στο υπογειο που ηταν το service επειδη ειχε υγραεριο το εβαλαν και τα αλλαξαν .Αυτα καπου το 2014 Σημερα νεο γραμμα οτι πρεπει να αλαχτει ο αεροσακος αλλα θα τον εχουν το 2ο τριμηνο του 2021 και θα με ενηερωσουν με νεο γραμμα . Δεν τους παω τους Γερμανους αλλα η αληθεια να λεγεται . ο μπαμπας κολλημενος με τους Ιαπωνες! 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, lyda94 είπε ο μπαμπας κολλημενος με τους Ιαπωνες! 😂 Αυτονοητο !!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, lyda94 είπε ευχαριστω θα το κοιταξω! από τον Θεοχαρακη μου ειπαν οτι ειναι οδηγια της ΕΕ για καταργηση ανταλλακτικων σε οτι ειναι απο 2010 και πίσω! Ο άνθρωπος που μιλησα μου εδωσε 1000 δίκια (όπως είπε) και με παρεπεμψε σε Αγγλία ή στο https://www.antallaktikaonline.gr/ όπου δεν βρήκα κάτι. Για Αγγλία δεν μου είπε πολλά πράγματα εκτός του ότι πολύ ακριβά. Ξέρει κανείς κανα σαιτ αξιόπιστο από Αγγλία να ψάξω τίποτα? Αθηνα εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα