Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2024 στις 11:07 ΠΜ, Estegier είπε

Έχει δίκιο ο φίλος από πάνω και οποιοσδήποτε μπορεί να είναι δύσπιστος με αυτά που γράφω και να θεωρεί κακόβουλη τη κριτική μου. Πραγματικά 2000€ ζημιά λόγω νοθευμένου πετρελαίου. Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω και φωτογραφίες και βίντεο. Δεν ξέρω επειδή είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω τους κανόνες του forum αν μπορώ να ανεβάσω στο post μου. Θα νομίζετε ότι μου έχουν βάλει πορτοκαλα αντί για πετρέλαιο. Μόνο εταιρικά όπως είπε ο φιλος

Γιατί υπάρχουν shell που δεν είναι εταιρικά που όπως είπες παραπάνω δεν σου εβαλαν καλό καύσιμο;;;

Χρόνια βάζω από ιδιωτικά τα οποία έχουν και πολύ καλύτερη τιμή από εταιρικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μην παραμυθιάζεστε. Νοθεία και κλοπή κανει  ο πρατηριούχος. Από τα διυληστήρια όλοι το ίδιο καύσιμο φορτώνουν.

Επεξ/σία από papoys1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 8/11/2024 στις 4:47 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Ελεγχος για οκτάνια στο πρατήριο;Απο το κράτος;Στην παράδοση;

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

θα τον ξαναρωτησω γιατι εγινε στην αρπαχτη η συζητηση

9 ώρες πριν, papoys1 είπε

Γιατί υπάρχουν shell που δεν είναι εταιρικά που όπως είπες παραπάνω δεν σου εβαλαν καλό καύσιμο;;;

Χρόνια βάζω από ιδιωτικά τα οποία έχουν και πολύ καλύτερη τιμή από εταιρικά και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Μην παραμυθιάζεστε. Νοθεία και κλοπή κανει  ο πρατηριούχος. Από τα διυληστήρια όλοι το ίδιο καύσιμο φορτώνουν.

μιλαει μαλλον για τα ερμης και μυρτεα σαν εταιρικα,που ομως δεν ειναι ,γιατι τα δικτυα τους δινονται φραντσαιζ οποτε παλι ιδιωτικα ειναι απλα ανηκουν σε μια εταιρεια.εχεις δικιο για τον πρατηριουχο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...