Karagkioulekas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από αρκετά γεμίσματα σε scooter και αυτοκίνητο στην ίδια αντλία, με σιγουριά θα προτείνω την ΕΚΟ στην Αργυρούπολη, Αργυρουπόλεως 61. Παρόλο που δεν είναι εταιρικό, δεν έχει 98αρα βενζίνη, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με την 95 του. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Karagkioulekas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Korcillius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 7/4/2023 στις 1:38 ΜΜ, prometheas είπε Βορεια (σχετικά) προάστια 1) AVIN κοντά στο ΚΑΤ , Λεωφόρος Κηφισίας 221-223. Εξαιρετικά καύσιμα καλή εξυπηρέτηση, δεν σε πρήζουν να βάλεις premium καύσιμα. Λιγο αβολο σαν κτήριο πχ αν εχει πολλά αυτοκινητα ή αν θελεις να βάλεις αέρα στα λάστιχα... 2) BP Λεωφ. Δημοκρατίας 27 Μελίσσια. Πολύ καλό πετρέλαιο, καλή εξυπηρέτηση (αλλά μην το πλύνετε εκεί) Το συγκεκριμένο πρατήριο της AVIN θα είναι λίγο δύσκολο να κάνει κομπίνες γιατί πολύ απλά βρίσκεται στο στόμα του "λύκου". Μαντέψτε σε ποιον ανήκει το μέγαρο το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα του! Γενικά πάντως έχει αυξημένη τη τιμή του λίτρου κατά πολύ σε σύγκριση με άλλα πρατήρια της περιοχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 On 11/04/2023 at 08:52, andreaspA said: Μιλαγες για το ΕΚΟ στην Λαικη? οπως κατεβαινει η Νεοτητος απεναντι ? EKO ΚΑΛΥΨΩ στην λ Πεντελης. εκει βαζω συστηματικα AVIO. Εχει καθαρα καυσιμα, και καλες τιμες. Σε ποιο απο τα 2 της Λ. Πεντέλης ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ΕΚΟ - ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε. Π. Ε. - Βριλήσσια Λεωφόρος Πεντέλης 33, AVIN Εχει πλεον και στα μελισσια: επειδη ξερω πρατηριουχο εχει καλα καυσιμα. Μαλιστα αλλαξε και εταιρια (απο ΕΚΟ πηγε ΑVIN). Ειναι απο τα ελαχιστα πρατηρια πλεον που καθαριζουν με το χερι! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2023 από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SinAkuma Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Avin πάντως στην Γρηγορίου Λαμπράκη όπως κατεβαίνεις για να βγεις στο σχιστό, επειδή βάζω από εκεί και ποτέ μα ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, ούτε με τα χλμ ούτε με την βενζίνη το προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Sablj είπε Σε ποιο απο τα 2 της Λ. Πεντέλης ? εκει στην πλατεια βριλλησιων απεναντι σχεδον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightsout Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/9/2023 στις 4:14 ΜΜ, Korcillius είπε Το συγκεκριμένο πρατήριο της AVIN θα είναι λίγο δύσκολο να κάνει κομπίνες γιατί πολύ απλά βρίσκεται στο στόμα του "λύκου". Μαντέψτε σε ποιον ανήκει το μέγαρο το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα του! Γενικά πάντως έχει αυξημένη τη τιμή του λίτρου κατά πολύ σε σύγκριση με άλλα πρατήρια της περιοχής. Η AVIN κοντά στο ΚΑΤ ανήκει στο ιδιολειτουργούμενο δίκτυο της εταιρείας, εξ ου και το καθαρό καύσιμο. Νοθείες κάνουν τα franchise. Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να τσεκάρει στις ιστοσελίδες των εταιρειών ποια είναι και πού βρίσκονται τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια. Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο όμως, μπορεί να τύχει κακό καύσιμο σε οποιοδήποτε πρατήριο, λόγω της φύσης του καυσίμου και των ιδιοτήτων του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Korcillius Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 5:43 ΜΜ, lightsout είπε Η AVIN κοντά στο ΚΑΤ ανήκει στο ιδιολειτουργούμενο δίκτυο της εταιρείας, εξ ου και το καθαρό καύσιμο. Νοθείες κάνουν τα franchise. Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς είναι να τσεκάρει στις ιστοσελίδες των εταιρειών ποια είναι και πού βρίσκονται τα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια. Σε ό,τι αφορά το πετρέλαιο όμως, μπορεί να τύχει κακό καύσιμο σε οποιοδήποτε πρατήριο, λόγω της φύσης του καυσίμου και των ιδιοτήτων του. Για αυτό ανέφερα πως το συγκεκριμένο πρατήριο είναι δίπλα στο στόμα του "λύκου". Όσοι δεν γνωρίζετε, το μέγαρο που βρίσκεται δίπλα του και υπάρχει υποκατάστημα της Optima Bank, στην πραγματικότητα είναι τα κεντρικά γραφεία της Avin/Motor Oil. Σιγά μην κάνουν μλκιες οι υπάλληλοι στο πρατήριο ενώ ξέρουν πως το μεγάλο αφεντικό είναι ακριβώς δίπλα! Άσε που λογικά τα αυτοκίνητα του Βαρδινογιάννη λογικά γεμίζουν στο ίδιο μιας και δίπλα είναι η είσοδος του παρκινγκ. Και εγώ τώρα πια έχω αρχίσει και παρατηρώ αν είναι εταιρικό ή όχι το πρατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estegier Δημοσ. Κυριακή στις 03:18 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 03:18 μμ Shell επί της οδού Παπάγου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, βάζει όχι απλά νοθευμένα καύσιμα...αλλά ούτε μπόμπες για ποτό δεν κάνουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swstost Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 05:35 μμ (επεξεργασμένο) Μιά και το ξεθάψαμε, γενικά νομίζω δεν χρειάζεται να ψάχνετε για μεμονωμένα "καλά" πρατήρια, μπορείτε να κατεβάσετε fuel.gr και να δείτε ποιά πρατήρια που είναι κοντά σας ή πχ στο δρόμο προς/από δουλειά είναι εταιρικά και όχι franchise από ιδιώτες, όπως πρότειναν και κάποιοι φίλοι παραπάνω στο thread. Εγώ αυτό κάνω, ακόμα και ad-hoc - αν πχ μπει ρεζερβουάρ και είμαι οπουδήποτε, κοιτάω επιτόπου στο κινητό 1-2 λεπτά ποιο πρατήριο κοντά μου είναι εταιρικό και βάζω εκεί. Επεξ/σία Κυριακή στις 05:36 μμ από swstost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estegier Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:07 πμ Έχει δίκιο ο φίλος από πάνω και οποιοσδήποτε μπορεί να είναι δύσπιστος με αυτά που γράφω και να θεωρεί κακόβουλη τη κριτική μου. Πραγματικά 2000€ ζημιά λόγω νοθευμένου πετρελαίου. Όποιος θέλει μπορώ να του στείλω και φωτογραφίες και βίντεο. Δεν ξέρω επειδή είμαι καινούριος και δεν γνωρίζω τους κανόνες του forum αν μπορώ να ανεβάσω στο post μου. Θα νομίζετε ότι μου έχουν βάλει πορτοκαλα αντί για πετρέλαιο. Μόνο εταιρικά όπως είπε ο φιλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike15 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες δεν ξερω γιατι αλλα εχω την ιδεα οτι τα ελιν ,τα περισοτερα ειναι καλα πρατηρια.εχω μιλησει με κανα δυο απο αυτους και φανηκαν να ειναι ικανοποιημενοι με τους εντατικους ελεγχους απο την εταιρεια. σε ενα bp του μασουτη που γνωριζω ρωτησα αν εφεραν 98αρα που περιμεναν να βαλουν και μου ειπε οτι την εφεραν και την πηραν πισω γιατι δεν την βρηκαν ενταξει.εβαλα την 100αρα παλι αλλα λιγη γιατι δεν ειχα και εφυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 12 λεπτά πριν, mike15 είπε σε ενα bp του μασουτη που γνωριζω ρωτησα αν εφεραν 98αρα που περιμεναν να βαλουν και μου ειπε οτι την εφεραν και την πηραν πισω γιατι δεν την βρηκαν ενταξει.εβαλα την 100αρα παλι αλλα λιγη γιατι δεν ειχα και εφυγα. Τι δεν βρήκαν εντάξει;Μάλλον δεν τον φορτωσαν απο το διυλιστήριο και βρήκε δικαιολογία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα