Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Εγώ πάντως ύποπτο βρίσκω το γεγονός ότι κάποιος γράφτηκε στο insomnia για να ρίξει λάσπη σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, GiorgosIndie είπε Απ' όσο βλέπω το θέμα αυτό δεν πήγε και πολύ καλά, οπότε θα προσπαθήσω να μείνω στο αρχικό πνεύμα και να μην ξεφύγω. Κατάγομαι από τη Λάρισα και μένω στη Γενεύη και γενικά κάνω πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό μου σε Ευρώπη και Ελλάδα. Γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά. Συνηθίζω να βάζω σε πρατήρια BP παρότι έχουν συνήθως τα πιο ακριβά καύσιμα καθώς έχω ακούσει ότι είναι τα πιο αξιόπιστα και δεν θέλω να έχω θέματα με νοθευμένο καύσιμο. Επιμένω σε αυτή την επιλογή μου ειδικά στην Ελλάδα. Επίσης, γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά. Συνηθίζω να το φουλάρω όταν έχουν μείνει 2 γραμμές και βάζω περίπου 35 λίτρα, συν-πλην μισό λίτρο. Επίσης, έχω στο μυαλό μου πόσο περίπου θα πάρει το ρεζεβουάρ κάθε φορά που φουλάρω και δεν έχω πέσει ΠΟΤΕ έξω πάνω ή κάτω από μισό λίτρο. ΣΕ ΟΛΑ τα βενζινάδικα. Και στην Ελλάδα (συνήθως Λάρισα) και στο εξωτερικό! Τις προηγούμενες μέρες ήμουν Αθήνα, δεν είχα γνώση πρατηρίων, οπότε αφού ήμουν στο Μουστάκα στο West River (ή όπως λέγεται) πήγα στο κοντινότερο BP στην Πέτρου Ράλλη (πολύ κοντά στη διασταύρωση με την Κηφισού). Αυτή τη φορά είχαν μείνει 4 γραμμές στο ντεπόζιτο, οπότε περίμενα περίπου 32 λίτρα καυσίμου. Ε, ο υπάλληλος έβαλε ΑΚΟΠΑ 35.4 και συνέχισε λίγο λίγο μέχρι τα 36. Αμέσως οι άγγελοι αναφώνησαν "θαύμα! θαύμα! το ντεπόζιτο μεγάλωσε!" Επιπλέον, πλήρωσα με κάρτα, πήρα το χαρτάκι από το POS, αλλά "την απόδειξη τη μάσισε το μηχάνημα", μου είπε ο βενζινάς. Ήταν μεσημέρι, είχε 38 βαθμούς να με χτυπάνε στο κεφάλι, ήμουν μόνος μου. Δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία καθώς συνήθως δύσκολα βγάζεις άκρη και βιαζόμουν κιόλας. Δεν είπα κάτι στο βενζινοπώλη καθώς πρώτη φορά μου συνέβαινε και δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πού να ξέρεις σε ποιον θα πετύχεις; Μπορεί να φας ξύλο, μπορεί οτιδήποτε... Ψάχνω αυτές τι μέρες κάποιο site/εφαρμογή/ομάδα-στο-fb να το γράψω, να ενημερώσω, να βρω κάποια λίστα κτλ και βρήκα μόνο αυτό. Αργότερα σήμερα θα πάρω και τηλέφωνο στο 1520 να κάνω επίσημη καταγγελία. Αν γνωρίζετε κάπου αλλού να απευθυνθώ ανεπίσημα θα μου άρεσε. Τουλάχιστον ας αποφύγουμε ύποπτα βενζινάδικα. Τώρα για λίστα με αξιόπιστα, εγώ θα προτείνω κάτι στη Λάρισα, αλλά μάλλον δε θα ενδιαφέρει και πολλούς. Εν ολίγοις, BP στην Πέτρου Ράλλη κοντά στη διασταύρωση με Κηφισού, Πέτρου Ράλλη 70 - 72, Αιγάλεω. ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Είναι ύποπτο και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου κλέβει κάπου 1 λίτρο στα 10. (ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν νοθευμένο το καύσιμο που μου έβαλε) ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ Μόνο 1 λίτρο στα 10; ωραία να ξέρω να το προτιμήσω γιατί αλλά κλέβουν περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolos_36 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 33 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως ύποπτο βρίσκω το γεγονός ότι κάποιος γράφτηκε στο insomnia για να ρίξει λάσπη σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο. Εντάξει αλλά ούτε και το αν ρίχνει λάσπη ή λέει την αλήθεια, δεν το ξέρουμε. Και το αν γράφτηκε στο insomnia δεν είναι ύποπτο από μόνο του, μπορεί να το έκανε για να μην έχει συνέπειες, ασχέτως αν λέει την αλήθεια που μπορεί να αποδειχθεί ή όχι. ΥΓ: Και επειδή μέχρι πρότινος διατηρούσα κι εγώ μια καχυπαψία σε ανάλογες περιπτώσεις, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Ως παθών πρόσφατα από νοθεία σε άσχετο πρατήριο που μου χάλασε την αντλία βενζίνης, - το οποίο είχε κριτικές για την καθαρότερη βενζίνη, την τιμιότερη εξυπηρέτηση και τις φτηνότερες τιμές από τον ανταγωνισμό - πολύ θα το ήθελα να μην την είχα πατήσει αν δεν είχα απορρίψει τις αρνητικές κριτικές με την ίδια καχυποψία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 28 λεπτά πριν, apostolos_36 είπε Εντάξει αλλά ούτε και το αν ρίχνει λάσπη ή λέει την αλήθεια, δεν το ξέρουμε. Και το αν γράφτηκε στο insomnia δεν είναι ύποπτο από μόνο του, μπορεί να το έκανε για να μην έχει συνέπειες, ασχέτως αν λέει την αλήθεια που μπορεί να αποδειχθεί ή όχι. ΥΓ: Και επειδή μέχρι πρότινος διατηρούσα κι εγώ μια καχυπαψία σε ανάλογες περιπτώσεις, στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Ως παθών πρόσφατα από νοθεία σε άσχετο πρατήριο που μου χάλασε την αντλία βενζίνης, - το οποίο είχε κριτικές για την καθαρότερη βενζίνη, την τιμιότερη εξυπηρέτηση και τις φτηνότερες τιμές από τον ανταγωνισμό - πολύ θα το ήθελα να μην την είχα πατήσει αν δεν είχα απορρίψει τις αρνητικές κριτικές με την ίδια καχυποψία. Ok, έχεις ένα δίκιο όσο αφορά την επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησα, μάλλον θα έπρεπε να γράψω "γράφτηκε για να δυσφημίσει" αντί για "γράφτηκε να ρίξει λάσπη". Τώρα το ότι γράφτηκε στο insomnia από μόνο του σαφώς και δεν είναι ύποπτο, σε συνδυασμό όμως με το ότι γράφτηκε για να δυσφημίσει ένα συγκεκριμένο πρατήριο και με όλα τα υπόλοιπα (έχω master στον μπακαλίστικο υπολογισμό του ρεζερβουάρ μου με γραμμές, είμαι κοσμογυρισμένος, μένω Γενεύη κτλ) είναι ύποπτο και πολύ μάλιστα. ΥΓ: Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος, και εγώ είμαι, αυτό όμως δεν με εμποδίζει στο να φιλτράρω τις κριτικές που διαβάζω, άσχετα αν είναι θετικές ή αρνητικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 https://www.eko.gr/pratiria/idioleitourgoumeno-diktyo-kalypso/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάντως ύποπτο βρίσκω το γεγονός ότι κάποιος γράφτηκε στο insomnia για να ρίξει λάσπη σε ένα συγκεκριμένο πρατήριο. Ναι γιατί το insomnia έχει πανελλαδικο reach και θα σταματήσει ο κόσμος να βάζει στο συγκεκριμένο πρατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Svarniaris Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Μπορεί να μάλωσε με τον βενζινά ή απλά να του έτυχε στα αλήθεια και να φτιαχνει λογαριασμούς παντου για να τον ξεμπροστιάσει (η φωτο προφιλ φαινεται legit οπότε τείνω στην αλήθεια.) Δεν θα μάθουμε ποτέ... Άσχετα με το αν λέει αλήθεια ή όχι όμως: Φίλε @GiorgosIndie (και προφανώς όχι μόνο εσύ) , έχει γραφτεί άπειρες φορές σε άπειρα θρεντς. Δεν είναι νορμάλ τρόπος αυτός να μετράς κατανάλωση. Όσο καλό υπολογισμό και να κάνεις όσο καλά και να ξέρεις το ρεζερβουαρ σου. Ούτε ευρώ / χλμ που κανουν οι περισσότεροι, ούτε λιτρα από λαμπάκι σε φουλ, ούτε λίτρα με γραμμουλες που κάνεις εσύ. Χίλια δυο μπορεί να συμβούν πέρα από λάθος υπολογισμό. Μπορεί να χάλασε ο μετρητής, το φλοτερ, το λαμπάκι, ο δείκτης. Να τρώει πιο γρήγορα γραμμούλες. Να μη στο γεμίζαν οι αλλοι (εικάζω πάντα από τους ίδιους έβαζες) στο τέρμα και αυτός να το γέμισε.Επίσης (στις μηχανές τουλάχιστον που γνωρίζω) υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση ανα εποχή. Εμένα από τα 5.5 /100 χλμ το καλοκαίρι πάει στα 6 και κάτι ψιλά τον χειμώνα. Έτσι δεν βγαίνει άκρη λοιπόν. Πάντα σε λ/100χλμ και πάντα μετρημα χιλιομέτρων από φουλ σε φουλ και βλέπεις πόσα λίτρα μπαινουν. Στα περισσότερα πόστ τέτοιου είδους σκάνε τύποι με ραντομ υπολογισμούς και δεν μπορεί να βγει ''ασφαλές'' συμπέρασμα. Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μετρήσεις σωστή κατανάλωση. Γεμίζεις φουλ (φουλ όμως). Μηδενίζεις χιλιομετρα στο trip. Την επόμενη φορά ξαναγεμίζεις παλι φουλ. Βλέπεις πόσα χιλιομετρα έκανες και πόσα λίτρα πήρε και βγάζεις καταναλωση σε λ/100χλμ. Κάντο πολλές φορές και θα έχεις μια καλή προσέγγιση του πόσο καις. Άμα βαριέσαι υπάρχουν και εφαρμογές (εγώ έχω το fuelio) και απλά περνάς ενδείξεις χιλιομετρητη και λίτρα κάθε φορά και στα βγάζει αυτόματα. Οπότε προφανώς αμα βγάζεις μια κατανάλωση γενικά 6λ/100χλμ πχ και πας έχοντας κάνει 100χλμ να γεμίσεις και ο άλλος σε βάλει 8-9 λίτρα αντί για 6 που περίμενες ε τότε μάλλον σε δάγκωσε. Ή αν η επόμενη κατανάλωση που μετρήσεις βγει πολύ παραπάνω τότε μάλλον απλά μέτρησε και τα λίτρα ''αέρα'' που σου έβαλε. ΥΓ δεν λέω ότι δεν σε έκλεψε ο βενζινάς και ότι έκανες εσύ χαζομάρα υπολογισμό. Μια χαρά μπορεί να σε έκλεψε δεν θα ναι και ο πρώτος. Απλά για να σαι σίγουρος μέτρα σωστά την κατανάλωσή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να αναβιώσω το thread, αλλά χωρίς να μπούμε σε διαδικασίες κραξίματος, κλεψίματος κλπ. Η μόνη παράμετρος που προτείνω, είναι η αξιοπιστία των καυσίμων, δηλαδή αν βλέπετε σταθερή κατανάλωση στο αμάξι, αν τα αυτοκίνητα με πετρέλαιο βλέπουν το φίλτρο dpf να μη μπουκώνει πιο γρήγορα κλπ. Διαβάζω πολλές απόψεις και ακούω από κόσμο, ότι πάντα βρίσκουν κάποιο πρατήριο που δεν είχε καλή εμπειρία, αλλά δε γίνεται όλα τα πρατήρια να είναι το ίδιο χάλια, ή τουλάχιστον όχι όλα τα καύσιμα να είναι χάλια. Ξανασημειώνω, τα λεφτά δε παίζουν κανένα ρόλο!!! Μόνο η αξιοπιστία των καυσίμων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Στις 10/3/2021 στις 9:19 ΠΜ, GroundZero_96 είπε Ξεκινάω με ένα καλό πρατήριο στην Αγίου Φανουρίου, BP, είναι γύρω στο 1.58 η απλή και βγάζει πολύ ικανοποιητικά σταθερά αριθμό χιλιομέτρων. Εν τω μεταξύ, αυτή η "Αγίου Φανουρίου", που είναι; Δε μας λες ούτε... την πόλη. Ξέρω'γω στην Κηφισιά, στην Καλαμάτα, στο Κάτω Νευροκόπι; Τιμές έχω σταματήσει να κοιτάω εδώ και... χρόνια. Κοιτάω που και που από περιέργεια πιο πολύ, συνήθως και σε random πρατήρια που δε βάζω καν, να δω απλά "που παίζουν αυτό τον καιρό". Έτσι κι αλλιώς όλα τα σοβαρά πρατήρια έχουν από ελάχιστη, έως μηδαμινή απόκλιση στην τιμή. Τώρα εάν θα δώσω 85,5€ ή 86,5€ στο γέμισμα, δε μου κάνει καμία απολύτως αίσθηση. Άμα θέλω να γλιτώσω λεφτά μπορώ να το κάνω πολύ πιο εύκολα (και πιο αποτελεσματικά) από το να κυνηγάω τα δίλεπτα στην τιμή στη βενζίνη. Περί αξιοπιστίας; Εδώ που μένω ξέρω δύο εξαιρετικά (ιδιωτικά) πρατήρια, τα οποία και προτιμώ. Αλλά εάν χρειαστεί να βάλω καύσιμο σε περιοχές που δε ξέρω κάποιο έμπιστο πρατήριο, πολύ απλά θα επιλέξω εταιρικό. Δε το συζητάω καν να πάω σε κάποιο "στην τύχη". Μία φορά πριν αρκετά χρόνια την είχα πατήσει στην Κρήτη, όπου έχασα το λογαριασμό με το πόσες ζημιές έγιναν από κακή βενζίνη, αλλά και το πόσο καιρό τράβηξε η ιστορία ώστε να έρθει το αμάξι στα ίσα του. Δε θα 'θελα να το ξαναζήσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Βορεια (σχετικά) προάστια 1) AVIN κοντά στο ΚΑΤ , Λεωφόρος Κηφισίας 221-223. Εξαιρετικά καύσιμα καλή εξυπηρέτηση, δεν σε πρήζουν να βάλεις premium καύσιμα. Λιγο αβολο σαν κτήριο πχ αν εχει πολλά αυτοκινητα ή αν θελεις να βάλεις αέρα στα λάστιχα... 2) BP Λεωφ. Δημοκρατίας 27 Μελίσσια. Πολύ καλό πετρέλαιο, καλή εξυπηρέτηση (αλλά μην το πλύνετε εκεί) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2023 από prometheas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 22 ώρες πριν, prometheas είπε Βορεια (σχετικά) προάστια 1) AVIN κοντά στο ΚΑΤ , Λεωφόρος Κηφισίας 221-223. Εξαιρετικά καύσιμα καλή εξυπηρέτηση, δεν σε πρήζουν να βάλεις premium καύσιμα. Λιγο αβολο σαν κτήριο πχ αν εχει πολλά αυτοκινητα ή αν θελεις να βάλεις αέρα στα λάστιχα... 2) BP Λεωφ. Δημοκρατίας 27 Μελίσσια. Πολύ καλό πετρέλαιο, καλή εξυπηρέτηση (αλλά μην το πλύνετε εκεί) Αυτό το AVIN το ακούω κι εγώ. Από τα λίγα πρατήρια στην Αθήνα που δεν πολυπειράζουν καύσιμα, γιατί έχουν τεράστια κατανάλωση και βρίσκονται σε τόσο κεντρικό σημείο, που μπορεί και να ελεγχθούν. Επίσης, παρότι ακριβό, είναι κατά τι φθηνότερο από τα πρατήρια που βρίσκονται στις περιοχές από τις οποίες προέρχεται ο κόσμος που κάνει καθημερινό commuting με ΙΧ δια της Κηφισίας (Κηφισιά, Δροσιά, Εκάλη, Ν. Ερυθραία, μαξ Αγ. Στέφανο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Από το συγκεκριμένο AVIN πριν τη στροφή για ΚΑΤ έχει τύχει να βάλω μόνο μία φορά, αλλά είμαι στο όριο να πω "όλα καλά" ή "κάτι παίζει". Με αυτά που λέτε, σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Με τη μία φορά που έβαλα προφανώς δε δημιουργούνται ασφαλή συμπεράσματα. Εξυπηρέτηση όντως πολύ καλή, δεν είναι πρήχτες, απλά δε μπορούσα ν' αποφασίσω κατά πόσο ήταν "όλα καλά" στην συμπεριφορά του καυσίμου. Γενικά τείνω όταν κάτι δε μ' αρέσει απλά να μη ξαναπατάω, αλλά θα το δοκιμάσω ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Στις 6/4/2023 στις 4:37 ΜΜ, Haldol είπε Τώρα εάν θα δώσω 85,5€ ή 86,5€ στο γέμισμα, δε μου κάνει καμία απολύτως αίσθηση. Άμα θέλω να γλιτώσω λεφτά μπορώ να το κάνω πολύ πιο εύκολα (και πιο αποτελεσματικά) από το να κυνηγάω τα δίλεπτα στην τιμή στη βενζίνη Το αυτο. Δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να ρισκαρεις για μια οικονομια που μετα βιας θα ειναι 2-3 ευρω στο φουλαρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, Haldol είπε Από το συγκεκριμένο AVIN πριν τη στροφή για ΚΑΤ έχει τύχει να βάλω μόνο μία φορά, αλλά είμαι στο όριο να πω "όλα καλά" ή "κάτι παίζει". Με αυτά που λέτε, σίγουρα θα ξαναδοκιμάσω. Με τη μία φορά που έβαλα προφανώς δε δημιουργούνται ασφαλή συμπεράσματα. Εξυπηρέτηση όντως πολύ καλή, δεν είναι πρήχτες, απλά δε μπορούσα ν' αποφασίσω κατά πόσο ήταν "όλα καλά" στην συμπεριφορά του καυσίμου. Γενικά τείνω όταν κάτι δε μ' αρέσει απλά να μη ξαναπατάω, αλλά θα το δοκιμάσω ξανά. 7 χρονια εβαζα εκει και ξερω και τα παιδια...Με τον χοντρουλη τον καραφλα ειχαμε γινει και φιλοι(πολυ καλο παιδι) Επειδη κανω συγκεκριμενες διαδρομες και υπολογίζω τα χιλιομετρα που βγάζει το αυτοκινητο,ηταν το καλύτερο που εβγαζε τα πιο πολλα χιλιόμετρα στην περιοχή...Παντως φτηνό δεν το λες....αν θες ποιοτητα και ποσοτητα πας εκει αβλεπι... Μετα τον διωγμο μου απο τα βόρεια,(διαζυγια αγωγες μηνύσεις δικαστήρια κοκ) και ερχομενος στα μερη μου( Πατήσια) το καλύτερο ειναι ενα bp στην Αχαρνών απεναντι απο την shell .... Τωρα για χειροτερσ εχω τσεκαρει παρα πολλα με χειρότερο ενα φτηνιαρικο στον αγιο ελευθεριο που απο την πολυ τολουολη ο δεικτης βενζίνης κατέβαινε προς το λαμπακι με τρομακτικη ταχυτητα...Για χιλιομετρα να μην μιλησω,λες και εξατμιζοταν ενα πράγμα... Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Στις 16/3/2021 στις 10:20 ΠΜ, eMike είπε Συμφωνώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε ΕΚΟ/BP... Και γενικά όταν είμαι και εκτός έδρας τα προτιμώ. Ισως να ήμουν και απλά τυχερός, που ξέρεις.. Δε ξέρω αν έχει νόημα να βάζει ο καθένας το πρατήριό του. Εγώ εδώ και 13 χρόνια έχω σαν βασικό πρατήριο την ΕΚΟ στην κάθοδο της Λ. Ηρακλείου λίγο πριν την Α.Ο. (Πρώη Τσώλης, νυν ΕΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΕ) Κανένα παράπονο μετά από 4 αυτοκίνητα, 3 μοτοσυκλέτες και ένα αμάξι της συζύγου. Μιλαγες για το ΕΚΟ στην Λαικη? οπως κατεβαινει η Νεοτητος απεναντι ? Στις 7/4/2023 στις 1:38 ΜΜ, prometheas είπε Βορεια (σχετικά) προάστια 1) AVIN κοντά στο ΚΑΤ , Λεωφόρος Κηφισίας 221-223. Εξαιρετικά καύσιμα καλή εξυπηρέτηση, δεν σε πρήζουν να βάλεις premium καύσιμα. Λιγο αβολο σαν κτήριο πχ αν εχει πολλά αυτοκινητα ή αν θελεις να βάλεις αέρα στα λάστιχα... 2) BP Λεωφ. Δημοκρατίας 27 Μελίσσια. Πολύ καλό πετρέλαιο, καλή εξυπηρέτηση (αλλά μην το πλύνετε εκεί) EKO ΚΑΛΥΨΩ στην λ Πεντελης. εκει βαζω συστηματικα AVIO. Εχει καθαρα καυσιμα, και καλες τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα