Προς το περιεχόμενο

Αξιόπιστα πρατήρια

GroundZero_96

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν βλέπω να υπάρχει κάποια σχετική λίστα, και έτσι σκέφτηκα να δημιουργήσω ένα θέμα εδώ. Γράφουμε ποια πρατήρια αξίζει να εμπιστευόμαστε για βενζίνη με μια αναλογία ποιότητας και τιμής.

Ξεκινάω με ένα καλό πρατήριο στην Αγίου Φανουρίου, BP, είναι γύρω στο 1.58 η απλή και βγάζει πολύ ικανοποιητικά σταθερά αριθμό χιλιομέτρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το να αρχίσουμε να λέμε όλοι βενζινάδικα που έχουν την τάδε τιμή δεν έχει κανένα νόημα από την στιγμή που υπάρχουν χάρτες on line που δείχνουν όλες τις τιμές για όλα τα καύσιμα σε όλη την χώρα.

Ειδικά το να αρχίσουμε να λέμε για βενζινάδικα που η βενζίνη τους "βγάζει ικανοποιητικό αριθμό χιλιομέτρων" είναι που χάνεται και το νόημα και η μπάλα και το δάσος μαζί

• Like 4

Στις 10/3/2021 στις 12:09 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

Ειδικά το να αρχίσουμε να λέμε για βενζινάδικα που η βενζίνη τους "βγάζει ικανοποιητικό αριθμό χιλιομέτρων" είναι που χάνεται και το νόημα και η μπάλα και το δάσος μαζί

αν κάνεις σταθερά ίδια διαδρομή στο τρίτο γέμισμα καταλαβαίνεις αν είναι καλή η βενζίνη .

Αν είναι κακή με τεράστια απόκλιση , στο πρώτο και τελευταίο δυστυχώς το βλέπεις μπαμ....απλό είναι.

το πρόβλημα είναι αν εμπιστεύεσαι αυτόν που λέει κάτι θετικό για ένα πρατήριο .

Γενικά, όποιο πρατήριο BP και ΕΚΟ είναι της επωνυμίας ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ είναι αξιόπιστα. Σε πολλαπλά μέρη της Αττικής που έχω γεμίσει σε ΕΚΟ-Καλυψώ έχω μείνει ευχαριστημένος.

• Like 4

12 ώρες πριν, Infernuz είπε

Γενικά, όποιο πρατήριο BP και ΕΚΟ είναι της επωνυμίας ΕΚΟ-ΚΑΛΥΨΩ είναι αξιόπιστα. Σε πολλαπλά μέρη της Αττικής που έχω γεμίσει σε ΕΚΟ-Καλυψώ έχω μείνει ευχαριστημένος.

Συμφωνώ.

• Like 1

στο χωριο μου λενε το φθηνο κρεασ τα σκυλια το τρωνε.

Κοιτα εσυ να γλυτωσεις τα 0.0006 ευρ (που μερικες φορες δε τα γλυτωνεις γιατι ξοδευεις βενζινη μεχρι να πας εκει) και ασε εμας.

Εδω και χρονια βαζω ΜΟΝΟ στα εταιρικα πρατηρια εταιρων ΚΟΝΚΑΤ/ΚΑΛΥΨΩ κτλ και ας εχουν τη τιμη βενζινης πιο ακριβα. Επισης στα συγκεκριμμενα πρατηρια συνηθως η συμπεριφορα των υπαλληλων ειναι υποδειγματικη μιας και η μισθοδοσια/παραπονα ερχονται κατευθειαν απο τα κεντρικα σε σχεση με το πρατηριο του...μπαρμπα μητσου

• Like 1

Στις 12/3/2021 στις 11:21 ΜΜ, Infernuz είπε

Συμφωνώ. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε ΕΚΟ/BP... Και γενικά όταν είμαι και εκτός έδρας τα προτιμώ. Ισως να ήμουν και απλά τυχερός, που ξέρεις..

Δε ξέρω αν έχει νόημα να βάζει ο καθένας το πρατήριό του. Εγώ εδώ και 13 χρόνια έχω σαν βασικό πρατήριο την ΕΚΟ στην κάθοδο της Λ. Ηρακλείου λίγο πριν την Α.Ο. (Πρώη Τσώλης, νυν ΕΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΙΚΕ)

Κανένα παράπονο μετά από 4 αυτοκίνητα, 3 μοτοσυκλέτες και ένα αμάξι της συζύγου.

• Like 1

Υπάρχει app που μπορείς να δεις και να κάνεις αξιολογήσεις για πρατήρια.

Δεν χρειάζεται να γράψει ο καθένας του πρατήριο το κολλητού του εδώ.

• Like 1

35 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Υπάρχει app που μπορείς να δεις και να κάνεις αξιολογήσεις για πρατήρια.

Δεν χρειάζεται να γράψει ο καθένας του πρατήριο το κολλητού του εδώ.

Ποιο είναι αυτό ?

• 1 χρόνο αργότερα...

Απ' όσο βλέπω το θέμα αυτό δεν πήγε και πολύ καλά, οπότε θα προσπαθήσω να μείνω στο αρχικό πνεύμα και να μην ξεφύγω.
Κατάγομαι από τη Λάρισα και μένω στη Γενεύη και γενικά κάνω πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό μου σε Ευρώπη και Ελλάδα. Γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά. Συνηθίζω να βάζω σε πρατήρια BP παρότι έχουν συνήθως τα πιο ακριβά καύσιμα καθώς έχω ακούσει ότι είναι τα πιο αξιόπιστα και δεν θέλω να έχω θέματα με νοθευμένο καύσιμο. Επιμένω σε αυτή την επιλογή μου ειδικά στην Ελλάδα. Επίσης, γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά.
Συνηθίζω να το φουλάρω όταν έχουν μείνει 2 γραμμές και βάζω περίπου 35 λίτρα, συν-πλην μισό λίτρο. Επίσης, έχω στο μυαλό μου πόσο περίπου θα πάρει το ρεζεβουάρ κάθε φορά που φουλάρω και δεν έχω πέσει ΠΟΤΕ έξω πάνω ή κάτω από μισό λίτρο. ΣΕ ΟΛΑ τα βενζινάδικα. Και στην Ελλάδα (συνήθως Λάρισα) και στο εξωτερικό!
Τις προηγούμενες μέρες ήμουν Αθήνα, δεν είχα γνώση πρατηρίων, οπότε αφού ήμουν στο Μουστάκα στο West River (ή όπως λέγεται) πήγα στο κοντινότερο BP στην Πέτρου Ράλλη (πολύ κοντά στη διασταύρωση με την Κηφισού).
Αυτή τη φορά είχαν μείνει 4 γραμμές στο ντεπόζιτο, οπότε περίμενα περίπου 32 λίτρα καυσίμου. Ε, ο υπάλληλος έβαλε ΑΚΟΠΑ 35.4 και συνέχισε λίγο λίγο μέχρι τα 36.
Αμέσως οι άγγελοι αναφώνησαν "θαύμα! θαύμα! το ντεπόζιτο μεγάλωσε!" Επιπλέον, πλήρωσα με κάρτα, πήρα το χαρτάκι από το POS, αλλά "την απόδειξη τη μάσισε το μηχάνημα", μου είπε ο βενζινάς.

Ήταν μεσημέρι, είχε 38 βαθμούς να με χτυπάνε στο κεφάλι, ήμουν μόνος μου. Δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία καθώς συνήθως δύσκολα βγάζεις άκρη και βιαζόμουν κιόλας. Δεν είπα κάτι στο βενζινοπώλη καθώς πρώτη φορά μου συνέβαινε και δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πού να ξέρεις σε ποιον θα πετύχεις; Μπορεί να φας ξύλο, μπορεί οτιδήποτε...

Ψάχνω αυτές τι μέρες κάποιο site/εφαρμογή/ομάδα-στο-fb να το γράψω, να ενημερώσω, να βρω κάποια λίστα κτλ και βρήκα μόνο αυτό. Αργότερα σήμερα θα πάρω και τηλέφωνο στο 1520 να κάνω επίσημη καταγγελία.
Αν γνωρίζετε κάπου αλλού να απευθυνθώ ανεπίσημα θα μου άρεσε. Τουλάχιστον ας αποφύγουμε ύποπτα βενζινάδικα. Τώρα για λίστα με αξιόπιστα, εγώ θα προτείνω κάτι στη Λάρισα, αλλά μάλλον δε θα ενδιαφέρει και πολλούς.

Εν ολίγοις, BP στην Πέτρου Ράλλη κοντά στη διασταύρωση με Κηφισού, Πέτρου Ράλλη 70 - 72, Αιγάλεω. ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Είναι ύποπτο και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου κλέβει κάπου 1 λίτρο στα 10.
(ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν νοθευμένο το καύσιμο που μου έβαλε)
ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ

2 ώρες πριν, GiorgosIndie είπε

Απ' όσο βλέπω το θέμα αυτό δεν πήγε και πολύ καλά, οπότε θα προσπαθήσω να μείνω στο αρχικό πνεύμα και να μην ξεφύγω.
Κατάγομαι από τη Λάρισα και μένω στη Γενεύη και γενικά κάνω πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό μου σε Ευρώπη και Ελλάδα. Γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά. Συνηθίζω να βάζω σε πρατήρια BP παρότι έχουν συνήθως τα πιο ακριβά καύσιμα καθώς έχω ακούσει ότι είναι τα πιο αξιόπιστα και δεν θέλω να έχω θέματα με νοθευμένο καύσιμο. Επιμένω σε αυτή την επιλογή μου ειδικά στην Ελλάδα. Επίσης, γνωρίζω το ρεζερβουάρ μου πολύ καλά.
Συνηθίζω να το φουλάρω όταν έχουν μείνει 2 γραμμές και βάζω περίπου 35 λίτρα, συν-πλην μισό λίτρο. Επίσης, έχω στο μυαλό μου πόσο περίπου θα πάρει το ρεζεβουάρ κάθε φορά που φουλάρω και δεν έχω πέσει ΠΟΤΕ έξω πάνω ή κάτω από μισό λίτρο. ΣΕ ΟΛΑ τα βενζινάδικα. Και στην Ελλάδα (συνήθως Λάρισα) και στο εξωτερικό!
Τις προηγούμενες μέρες ήμουν Αθήνα, δεν είχα γνώση πρατηρίων, οπότε αφού ήμουν στο Μουστάκα στο West River (ή όπως λέγεται) πήγα στο κοντινότερο BP στην Πέτρου Ράλλη (πολύ κοντά στη διασταύρωση με την Κηφισού).
Αυτή τη φορά είχαν μείνει 4 γραμμές στο ντεπόζιτο, οπότε περίμενα περίπου 32 λίτρα καυσίμου. Ε, ο υπάλληλος έβαλε ΑΚΟΠΑ 35.4 και συνέχισε λίγο λίγο μέχρι τα 36.
Αμέσως οι άγγελοι αναφώνησαν "θαύμα! θαύμα! το ντεπόζιτο μεγάλωσε!" Επιπλέον, πλήρωσα με κάρτα, πήρα το χαρτάκι από το POS, αλλά "την απόδειξη τη μάσισε το μηχάνημα", μου είπε ο βενζινάς.

Ήταν μεσημέρι, είχε 38 βαθμούς να με χτυπάνε στο κεφάλι, ήμουν μόνος μου. Δεν πήρα τηλέφωνο την αστυνομία καθώς συνήθως δύσκολα βγάζεις άκρη και βιαζόμουν κιόλας. Δεν είπα κάτι στο βενζινοπώλη καθώς πρώτη φορά μου συνέβαινε και δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πού να ξέρεις σε ποιον θα πετύχεις; Μπορεί να φας ξύλο, μπορεί οτιδήποτε...

Ψάχνω αυτές τι μέρες κάποιο site/εφαρμογή/ομάδα-στο-fb να το γράψω, να ενημερώσω, να βρω κάποια λίστα κτλ και βρήκα μόνο αυτό. Αργότερα σήμερα θα πάρω και τηλέφωνο στο 1520 να κάνω επίσημη καταγγελία.
Αν γνωρίζετε κάπου αλλού να απευθυνθώ ανεπίσημα θα μου άρεσε. Τουλάχιστον ας αποφύγουμε ύποπτα βενζινάδικα. Τώρα για λίστα με αξιόπιστα, εγώ θα προτείνω κάτι στη Λάρισα, αλλά μάλλον δε θα ενδιαφέρει και πολλούς.

Εν ολίγοις, BP στην Πέτρου Ράλλη κοντά στη διασταύρωση με Κηφισού, Πέτρου Ράλλη 70 - 72, Αιγάλεω. ΜΗΝ ΠΑΤΕ. Είναι ύποπτο και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου κλέβει κάπου 1 λίτρο στα 10.
(ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν νοθευμένο το καύσιμο που μου έβαλε)
ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ

Αγνοηστε οτι εγραψε, ο ορισμός των ανακριβειών 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...