George56 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 ξερει καποιος τι χρειαζεται για να βαλω σταθερο τηλεφωνο, ουτε ιντερνετ, μονο τηλεφωνο και που κανω αιτηση??
kormos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, George56 είπε ξερει καποιος τι χρειαζεται για να βαλω σταθερο τηλεφωνο, ουτε ιντερνετ, μονο τηλεφωνο και που κανω αιτηση?? Πήγαινε σε όποιον πάροχο θες με την ταυτότητα σου και κάνε την αίτηση. Θα σε ενημερώσουν εκεί για τα διαθέσιμα πακέτα.
johnmegarythmos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, George56 είπε ξερει καποιος τι χρειαζεται για να βαλω σταθερο τηλεφωνο, ουτε ιντερνετ, μονο τηλεφωνο και που κανω αιτηση?? σε τι περιοχη μενεις; και γιατι χρειαζεσαι το σταθερο τηλεφωνο χωρις ιντερνετ; γενικα δεν αξιζει περισσοτερο το καρτοκινητο ή το κινητο γενικοτερα απο οτι ενα σταθερο τηλεφωνο σκετο χωρις ιντερνετ. Για νεα συνδεση οτε καλεσε το 13788 και ρωτησε τα δικαιολογητικα ή σε ενα καταστημα Γερμανος ή κοσμοτε. Σιγουρα ταυτοτητα ,εκαθαριστικο ,λογαριασμος δεκο , αλλα κατα γνωμη μου βαλε καλυτερα και ιντερνετ μαζι. Τελος αμα βαλεις μονο σταθερο στο οτε χωρις χρονο ομιλιας εχει παγιο 17,17 ευρω τον μηνα =34,34 ευρω το δημινο χωρις αναγνωριση και χρονο ομιλιας , αν αυτα τα βαλεις σε καρτοκινητο θα εχεις και χρονο ομιλιας μαζι , οποτε αξιζει καλυτερα το κινητο.
George56 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 ok, απλα το θελω οταν ειμαι σπιτι/ απτο σπιτι να με καλουν και να καλω λες κ ιντερνετ αξιζει
johnmegarythmos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 15/3/2021 στις 6:05 ΠΜ, George56 είπε ok, απλα το θελω οταν ειμαι σπιτι/ απτο σπιτι να με καλουν και να καλω λες κ ιντερνετ αξιζει ναι βαλε πακετο ιντερεντ και ομιλια μαζι αξιζει σαν τιμη . πχ στην wind εχει 20,99 ευρω τον μηνα απεριοριστα σταθερα +300 λεπτα προς κινητα και ιντερνετ εως 24! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα