Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε

Ποια σιγουριά ; Ψευδαίσθηση είναι.

Σέρβις ; Στα τουβλοξ είναι γρήγοροι όντως. Στα άλλα αντίο ζωή.  

Ε λογικό στα tuvlox να είναι γρήγοροι αφού ξέρουν προ πολλού τι θέματα θα βγάλουν και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα 😋

Δημοσ.
Στις 13/3/2021 στις 12:13 ΜΜ, jtechkats είπε

Αλλά πληρώνεις τη σιγουριά και το σερβις

Αν θυμάμαι καλα (εχω και καιρό να περασω απ'έξω) , σε περίπτωση που είσαι γκαντέμης και χαλάσει το ρημάδι το μηχάνημα , πας στην ουρά και στηνεσαι ... το παίρνουν και σου λενε ενα "θα το δούμε σε 2 εβδομαδες , εκτος και αν ακουμπήσετε ζεστα 20 ευρώ και προταθείτε στο queue " 

ετσι θυμάμαι που μου έχει περιγράψει φίλος - αν κάνω λάθος διορθώστε με.

ενώ είναι προσβάσιμο από παντού και με καλή και γρήγορη ταχυμεταφορά

Όντως έχει πολλά τοπικά μαγαζιά και γρήγορο b2b , εξάλλου αυτό είναι που τον κρατάει τον "τελάρο" στην αγορά.

Σε μας τους επαγγελματίες μετράει η σταθερότητα και η σιγουριά αυτή

Και εγω επαγγελματίας ειμαι και εχω ενα team με παιδιά που τα προσέχω και τα πληρώνω όσο καλύτερα μπορώ και τα βοηθάω να ανελιχθούν και να μάθουν και μετά να κάνουν (αν θελουν και μπορουν) και κατι δικό τους. Η ομάδα μου είναι ενα σωμα απο μελη που συμπληρώνει το ενα το άλλο ειτε με γνωσεις , ειτε ακομα και με χαρακτηρες που κανονικα δεν "κολλάνε" μεταξυ τους , αλλά όταν ειναι όλοι μαζι δουλευουν τελεια σαν ελβετικό ρολόι :) 
Ο σωστός επαγγελματίας λοιπον - κατα την ταπεινη μου γνωμη -είτε είναι επιχείρηση ενος ατόμου , είτε μεγάλη κομπανία με ΔΣ και στελέχη , επενδύει στο δυναμικό του και όχι σε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Για το συγκεκριμενο τελάρο ξέρω απο μέσα ιστοριες τρομου απο τα παιδια που έτυχε να εργαστουν και ειλικρινα μονο επαγγελματισμός δεν τους διακατεχει (αυτους που κανουν κουμαντο στο τελαρο εννοω , όχι τα παιδια μεσα φυσικα)

ποιο άλλο κατάστημα είναι το ίδιο αξιόπιστο

Το θυμαμαι το καταστημα σαν σημερα , ηταν στη Στουρναρη γωνια δίπλα στο παλιο ΟΜΝΙ και πουλαγε γραφικη ύλη και λοιπά υλικά γραφείου , μαλιστα ακομα δουλευε ο αρχιτελαρος μεσα τοτε, το πως εφτασε στο σημερα να είναι έτσι ειναι μεγαλη ιστορια....απο αυτες που απαιτουν ουίσκι και παρεα  για συζητηση "γυρω απο τη φωτιά" που λεμε :) 

• Like 2
Δημοσ.

Πάω πάσο...κάτι θα ξέρεις περισσότερο! Δε θα τα χαλάσουμε τώρα για δυό τελάρα, άσε που το θέμα μας είναι άλλο 😀 

Πλάκα πλάκα ψάχνω για εξαρτήματα μπας και στήνω κανένα νέο μηχάνημα και βλέπω υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα. Τον AMD Ryzen 9 5900X δεν τον βρίσκω πουθενά σε στοκ. Μην πω για τις τιμές;; Μήπως συμφέρει να πάρω απο εξωτερικό; Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει. Στο βρετανικό amazon ας πούμε;;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jtechkats είπε

Πάω πάσο...κάτι θα ξέρεις περισσότερο! Δε θα τα χαλάσουμε τώρα για δυό τελάρα, άσε που το θέμα μας είναι άλλο 😀 

Πλάκα πλάκα ψάχνω για εξαρτήματα μπας και στήνω κανένα νέο μηχάνημα και βλέπω υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα. Τον AMD Ryzen 9 5900X δεν τον βρίσκω πουθενά σε στοκ. Μην πω για τις τιμές;; Μήπως συμφέρει να πάρω απο εξωτερικό; Δεν έχω πάρει ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει. Στο βρετανικό amazon ας πούμε;;

Ναι καλέ σιγά μην παρεξηγηθούμε για τις πρακτικές του τελάρου :) 

Για τις τιμες και διαθεσιμοτητα , όλα είναι σε ρευστη κατασταση , μπορει να δεις κατι να υπάρχει σε μαγαζί τωρα και σε μια ωρα να μην υπάρχει , και οι τιμές είναι roller-coaster (ανηφορικό μόνο :) ) . Αλί και τρισαλί σε όποιον έχει ανάγκη λόγω εργασιας να στήσει μηχάνημα με καλη κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή. Εγώ έκανα υπομονη για x470 motherboard και τωρα δεν έχει μείνει ούτε ραφι.

Για τους νέους επεξεργαστές που δίνει το λιζάκι δεν έχω ιδέα εγω προσωπικά (πάντα μια γενια πίσω αγοράζω) , ούτε πως συμπεριφέρονται , ούτε αν έχουν "παιδικές ασθένειες" και ούτε πως συνεργάζονται με τα νέα motherboard (έχουν αλλάξει λίγο τοπολογία στα am4 b550 και x570 για να κλοκάρουν πιο γρήγορες μνημες) . Κάτι ακούγεται για καποια bugs που αποσυνδεουν τις usb (δεν έχω δει προσωπικα καποιο) , αλλά φανταζομαι πως με καποιο bios patch θα διορθώσουν το θεμα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, catmaster είπε

Ναι καλέ σιγά μην παρεξηγηθούμε για τις πρακτικές του τελάρου :) 

Για τις τιμες και διαθεσιμοτητα , όλα είναι σε ρευστη κατασταση , μπορει να δεις κατι να υπάρχει σε μαγαζί τωρα και σε μια ωρα να μην υπάρχει , και οι τιμές είναι roller-coaster (ανηφορικό μόνο :) ) . Αλί και τρισαλί σε όποιον έχει ανάγκη λόγω εργασιας να στήσει μηχάνημα με καλη κάρτα γραφικών αυτή τη στιγμή. Εγώ έκανα υπομονη για x470 motherboard και τωρα δεν έχει μείνει ούτε ραφι.

Για τους νέους επεξεργαστές που δίνει το λιζάκι δεν έχω ιδέα εγω προσωπικά (πάντα μια γενια πίσω αγοράζω) , ούτε πως συμπεριφέρονται , ούτε αν έχουν "παιδικές ασθένειες" και ούτε πως συνεργάζονται με τα νέα motherboard (έχουν αλλάξει λίγο τοπολογία στα am4 b550 και x570 για να κλοκάρουν πιο γρήγορες μνημες) . Κάτι ακούγεται για καποια bugs που αποσυνδεουν τις usb (δεν έχω δει προσωπικα καποιο) , αλλά φανταζομαι πως με καποιο bios patch θα διορθώσουν το θεμα.

Κατάλαβα. Ίσως από εξωτερικό είναι καλύτερο λοιπόν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...