Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/ilektrika-ergaleia/drapana/kroustiko-drapano-einhell-tc-id-650-e

Τελικη η τιμη με μεταφορικα και πληρωμη paypal.

Αν παραλαβετε απο καταστημα κερδιζετε 2-3 ευρω, αναλογα τι υπαρχει κοντα σας. Δεν το εψαξα πολυ αυτο.

image.png.2cdf87d72f853fd7da2b6dd6d586e61c.png

Ο ανταγωνισμος με τα μεταφορικα, πανω απο 30€. https://www.skroutz.gr/s/6033432/Einhell-4258682.html

Χαμηλοτερη τιμη ever.

(Στο e-shop.gr που επισης δουλευει την μαρκα, 31ευρω + τα μεταφορικα).

image.png.4c07e13441a9fc5840fca72786bb7ef7.png

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, jackess είπε

Ξέρουμε αν αυτό μπορεί να δουλέψει ως δραπανοκατσαβιδο ή μόνο για να ανοίγει τρύπες είναι;

Για τρύπες είναι. Έχει επιλογή ταχύτητας αλλά και στο αργό του είναι γρήγορο για κατσαβίδι.

Γενικά επειδή έχω ένα τέτοιο μια χαρά είναι για κάποιον που κάνει απλές δουλειές στο σπίτι. Αρκετά δυνατό, μια δύο φορές μόνο χρειάστηκε κάτι δυνατότερο επειδή αυτό δεν μπορούσε να τρυπήσει.

Ειδικά για τέτοια τιμή μια χαρά, τόσο έχουν τα παιχνίδια! :D

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για τρύπες είναι. Έχει επιλογή ταχύτητας αλλά και στο αργό του είναι γρήγορο για κατσαβίδι.

Γενικά επειδή έχω ένα τέτοιο μια χαρά είναι για κάποιον που κάνει απλές δουλειές στο σπίτι. Αρκετά δυνατό, μια δύο φορές μόνο χρειάστηκε κάτι δυνατότερο επειδή αυτό δεν μπορούσε να τρυπήσει.

Ειδικά για τέτοια τιμή μια χαρά, τόσο έχουν τα παιχνίδια! :D

επειδη ειναι για τρυπες με ενδιεφερε δε θελω να κανω πολυ χρηση. ουσιαστικα θελω να βαλω τα ηχεια στον τοιχο, να ανοιξω δυο τρυπες σε πλαστικα στο αμαξι κανα δυο τρυπες στο φουρνο και να βιδωσω κατι ξυλοβιδες. και μετα ας χαλασει! :D το 20ρικο ειναι πολυ δελεαστικο 

• Moderators
Δημοσ.

Περιμενα οτι θα εξαντληθει και νωριτερα. 2-3 ωρες απο την δημοσιευση του θεματος πιστευα.

Οποιος προλαβε τον Κυριον ειδε. ;) 

Μεγεια σας οσοι το χτυπησατε!

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, matrixxx είπε

https://www.you.gr/kipos-ergaleia-diy/ilektrika-ergaleia/drapana/kroustiko-drapano-einhell-tc-id-650-e

Τελικη η τιμη με μεταφορικα και πληρωμη paypal.

Αν παραλαβετε απο καταστημα κερδιζετε 2-3 ευρω, αναλογα τι υπαρχει κοντα σας. Δεν το εψαξα πολυ αυτο.

image.png.2cdf87d72f853fd7da2b6dd6d586e61c.png

Ο ανταγωνισμος με τα μεταφορικα, πανω απο 30€. https://www.skroutz.gr/s/6033432/Einhell-4258682.html

Χαμηλοτερη τιμη ever.

(Στο e-shop.gr που επισης δουλευει την μαρκα, 31ευρω + τα μεταφορικα).

image.png.4c07e13441a9fc5840fca72786bb7ef7.png

Ο @matrixxx έκανε και ένα μίνι σεμινάριο πως να ανοίγουμε νέες προσφορές, αντε να μαθαίνουμε σιγά σιγά. 😀

Επεξ/σία από link67
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το

8 ώρες πριν, paylidis είπε

μια χαρα ειναι για τα λεφτα που ζηταει εχω ενα αντιστοιχο φθηνό einhell 10 χρονια (μπλε ήταν τότε)

Δεν νομίζω φίλε μου να αξίζει το μπλε που έχεις το οποίο έχω και εγώ είναι και κρουστικό αυτό μάλλον είναι μόνο τρυπάνι αν δεν είναι κρουστικό για  ηλεκτρικό δηλαδή που μπαίνει στο ρεύμα πιστεύω δεν αξίζει 20 ευρώ

εδιτ: Ακυρο εχει και κρουση ......μια χαρα για 20 ευρω δηλδη!!!!!

Επεξ/σία από sils
  • Moderators
Δημοσ.

Παντου το γραφει οτι ειναι κρουστικο βρε παιδια. Εικονα, λινκ, σελιδες προιοντος... Ακομα και στον τιτλο του τοπικ... Ακομα το ψαχνετε; :) 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε. Απο πρώτη άποψη φαίνεται στιβαρό για τα λεφτά του και θέλει σίγουρα δύο χέρια μιας και αν το κρατάς με ένα και πατήσεις το κουμπί θέλει να φύγει απο το χέρι.😂 Δε βλέπω λόγο να κωλώνει σε ερασιτεχνική χρήση.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ. Για τα λεφτά του δεν υπάρχει. Κρούση έχει ( δεν είναι sds αλλά έκανε μόλις 20 ευρώ). Στο μπετόν που το δοκίμασα μπήκε βούτυρο ( 10mm πάχος τρύπας)

Δημοσ.
8 ώρες πριν, giannis-21 είπε

Για τα λεφτά του δεν υπάρχει

Ίδια τιμή (άντε να ήταν 19,90) είχα πάρει πέρσι το 710.

👍

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...