Joshua21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, _Kostantinos_ είπε Τετάρτη έχουμε Μπερδεύτηκα, θενξ.
tsioulak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, stormcraft είπε Η συνέντευξη δεν μπορεί να γίνει μέσω skype, teams; Στην Ελλάδα; πώς το θες; Εδώ τους βάζουν σε αναστολή για να μην πληρώνουν τους υπαλλήλους και τους βάζουν να πηγαίνουν στην δουλειά.. για εργασία που μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως. 1
stormcraft Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tsioulak είπε Στην Ελλάδα; πώς το θες; Εδώ τους βάζουν σε αναστολή για να μην πληρώνουν τους υπαλλήλους και τους βάζουν να πηγαίνουν στην δουλειά.. για εργασία που μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως. sorry που θα σε σοκάρω αλλά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν (στην Ελλάδα). δεν χάνει κάτι να ρωτήσει... Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από stormcraft 1
tsioulak Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, stormcraft είπε sorry που θα σε σοκάρω αλλά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν (στην Ελλάδα). δεν χάνει κάτι να ρωτήσει... Δεν με σοκάρεις, το ξέρω, υπάρχουν κάποιες απειροελάχιστες τέτοιες εταιρίες, όμως είναι αμελητέα ποσότητα.
stormcraft Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsioulak είπε Δεν με σοκάρεις, το ξέρω, υπάρχουν κάποιες απειροελάχιστες τέτοιες εταιρίες, όμως είναι αμελητέα ποσότητα. Σίγουρα δεν ειναι η πλειοψηφία Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από stormcraft
DonaldSand Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στείλε το 4 .... Ούτε να βρούμε δουλειά δε μας αφήνουν. 1
Par1s* Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Είχαμε καλέσει κάποιον για συνέντευξη στην εταιρεία που εργάζομαι και του έστειλα από το εταιρικό μέιλ το εξής: Αναφορά σε κείμενο Προς Κ. Τάδε Τάδεγλου Στοιχεία συνάντησης για προσωπική συνέντευξη σχετικά με την θέση εργασίας Τάδε στην εταιρεία Τάδε. Ημερομηνία: Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 Ώρα: 15:00 Τοποθεσία: Τάδε εταιρεία - Διεύθυνση 50, Θεσσαλονίκη Δεν τον έλεγξε κανείς, αλλά αν τον γράφανε με αυτό το μειλ, θα ήταν γελοίο. Σου προτείνω να τους ζητήσεις ένα μειλ ως αποδεικτικό σε περίπτωση ελέγχου με πλήρη στοιχεία. Καλή τύχη!
Nera1 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1ον Να σου στείλουν ενα μέιλ,που να βεβαιώνει το λόγο της μετακίνησης.Ισχύει,έχω στείλει 60 απο δαύτα. 2ον Στείλε ψεύτικο μήνυμα,κανείς δεν ελέγχει.Και στη Κρητη να ηταν οι γονεις σου,μπορουσες να πεις πως μένουν Πανόρμου. Και στο Ίλιον να μένεις,μπορεις να πεις πως μένεις Αμπελοκηπους και βγήκες για περπάτημα. Κανείς δεν ελέγχει. 3ον Μην στείλεις τίποτα,κυριολεκτικά αν δεν πας μπροστά σε μπατσικό την ώρα που τραβάνε τα καθημερινά πλάνα των "ελέγχων" τα βοθροκάναλα,κανείς δεν ελέγχει. Επικεντρώσου στη συνέντευξη,όχι στη μετακίνηση. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από Nera1 4 1
great Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 να σου στειλουν εμαιλ που θα τυπωσεις με το τηλεφωνο της εταιρειας κτλ σε περιπτωση που χρειαζετε ταυτοποιηση. δεν θα σου πει κανεις τιποτα. οσο για αυτον που λεει οτι δεν κανουν συνεντεξεις "στο ελλαδα" μεσω teams ktl κανουν και ολοι κανουν και δεν ειναι μειοψηφία μην λέτε οτι σας κατεβαινει. ΟΛΟΙ κανουν remotely.
Ace Of Spades Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Στείλε να μας πεις και πως πήγε η συνέντευξη. Καλή επιτυχία! 2
katsapoli Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Βσκ έχεις χαρτιά δεν έχεις αμα δεις μπατσικο μην πας μπροστά κόψε περα
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και να το "ανανεώνεις" όπου χρειαστεί, απο Δήμο σε Δήμο. Δεν σου λέει κανείς τίποτα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Nera1 είπε 1ον Να σου στείλουν ενα μέιλ,που να βεβαιώνει το λόγο της μετακίνησης.Ισχύει,έχω στείλει 60 απο δαύτα. 2ον Στείλε ψεύτικο μήνυμα,κανείς δεν ελέγχει.Και στη Κρητη να ηταν οι γονεις σου,μπορουσες να πεις πως μένουν Πανόρμου. Και στο Ίλιον να μένεις,μπορεις να πεις πως μένεις Αμπελοκηπους και βγήκες για περπάτημα. Κανείς δεν ελέγχει. 3ον Μην στείλεις τίποτα,κυριολεκτικά αν δεν πας μπροστά σε μπατσικό την ώρα που τραβάνε τα καθημερινά πλάνα των "ελέγχων" τα βοθροκάναλα,κανείς δεν ελέγχει. Επικεντρώσου στη συνέντευξη,όχι στη μετακίνηση. Απο περιεργεια, γιατι στην δουλεια σου αντι να στειλετε τα 60 μεηλ, δεν αναφερατε απλως στους υποψηφιους τις εναλλακτικες 2 και 3? Θελω να πω, οκ καλη φαση η ανωνυμια, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσεκτικοι στο τι γραφουμε δημοσια και τι προτρεπουμε τους αλλους να κανουν, διοτι στην στραβη δε θα ζητησουμε ΙΒΑΝ να του πληρωσουμε το προστιμο. That said, @TS προφανως το ιδανικο ειναι να ζητησεις ενα mail απο την δουλεια σου για την συνεντευξη ουτως ωστε να εχεις κατι χειροπιαστο. Στο bonus (θα μπορουσε να) μετρησει και ως υπευθυνη σταση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, stormrain είπε Απο περιεργεια, γιατι στην δουλεια σου αντι να στειλετε τα 60 μεηλ, δεν αναφερατε απλως στους υποψηφιους τις εναλλακτικες 2 και 3? Θελω να πω, οκ καλη φαση η ανωνυμια, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσεκτικοι στο τι γραφουμε δημοσια και τι προτρεπουμε τους αλλους να κανουν, διοτι στην στραβη δε θα ζητησουμε ΙΒΑΝ να του πληρωσουμε το προστιμο. That said, @TS προφανως το ιδανικο ειναι να ζητησεις ενα mail απο την δουλεια σου για την συνεντευξη ουτως ωστε να εχεις κατι χειροπιαστο. Στο bonus (θα μπορουσε να) μετρησει και ως υπευθυνη σταση. Απαντάω εκ μέρους του γιατί έχω περάσει από παρόμοια: γιατί μας υποχρεώνει το HR για να είναι οι δικοί τους κώλοι καλυμμένοι σε περίπτωση εκτροχιασμού των καταστάσεων με πρόστιμα. Κατά τα άλλα συμφωνώ 1500% με όσα λέει, ιδίως για τα βοθροκάναλα.
PiLoT-ChM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 19 ώρες πριν, gkar206 είπε Καλησπέρα. Την Πέμπτη έχω κλείσει ένα Ραντεβού για συνέντευξη σε μια εταιρεία. Αυτόν τον λόγο να αναφέρω στην βεβαίωση, θα είμαι καλυμμένος ξέρει κανείς; Σε εμένα πριν λίγο καιρό που πήγα σε συνέντευξη, η γραμματεία απο μόνη της με ενημέρωσε οτι θα μου στείλει στο μαιλ μου ενα χαρτί που αναγράφει το λόγο μετακίνησης για να είμαι καλυμένος. Οπότε ζήτα το και εσύ. Βέβαια στο καταπληκτικό κράτος που ζούμε δε ξέρω πόση νομική ισχύ έχει απέναντι στο όργανο της τάξης , διότι ξεκάθαρα έχουν δηλώσει ότι είναι στη διακριτική ευχερεια του οργάνου.... 🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα