Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormcraft είπε

Η συνέντευξη δεν μπορεί να γίνει μέσω skype, teams;

Στην Ελλάδα; πώς το θες;

Εδώ τους βάζουν σε αναστολή για να μην πληρώνουν τους υπαλλήλους και τους βάζουν να πηγαίνουν στην δουλειά.. για εργασία που μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Στην Ελλάδα; πώς το θες;

Εδώ τους βάζουν σε αναστολή για να μην πληρώνουν τους υπαλλήλους και τους βάζουν να πηγαίνουν στην δουλειά.. για εργασία που μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως.

sorry που θα σε σοκάρω αλλά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν (στην Ελλάδα). δεν χάνει κάτι να ρωτήσει...

Επεξ/σία από stormcraft
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormcraft είπε

sorry που θα σε σοκάρω αλλά υπάρχουν εταιρείες που το κάνουν (στην Ελλάδα). δεν χάνει κάτι να ρωτήσει...

Δεν με σοκάρεις, το ξέρω, υπάρχουν κάποιες απειροελάχιστες τέτοιες εταιρίες, όμως είναι αμελητέα ποσότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tsioulak είπε

Δεν με σοκάρεις, το ξέρω, υπάρχουν κάποιες απειροελάχιστες τέτοιες εταιρίες, όμως είναι αμελητέα ποσότητα.

Σίγουρα δεν ειναι η πλειοψηφία

Επεξ/σία από stormcraft
Δημοσ.

Είχαμε καλέσει κάποιον για συνέντευξη στην εταιρεία που εργάζομαι και του έστειλα από το εταιρικό μέιλ το εξής:

Αναφορά σε κείμενο

Προς Κ. Τάδε Τάδεγλου

Στοιχεία συνάντησης για προσωπική συνέντευξη σχετικά με την θέση εργασίας Τάδε στην εταιρεία Τάδε.

Ημερομηνία: Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021
Ώρα: 15:00

Δεν τον έλεγξε κανείς, αλλά αν τον γράφανε με αυτό το μειλ, θα ήταν γελοίο.

Σου προτείνω να τους ζητήσεις ένα μειλ ως αποδεικτικό σε περίπτωση ελέγχου με πλήρη στοιχεία. Καλή τύχη!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ον

Να σου στείλουν ενα μέιλ,που να βεβαιώνει το λόγο της μετακίνησης.Ισχύει,έχω στείλει 60 απο δαύτα.

2ον

Στείλε ψεύτικο μήνυμα,κανείς δεν ελέγχει.Και στη Κρητη να ηταν οι γονεις σου,μπορουσες να πεις πως μένουν Πανόρμου.

Και στο Ίλιον να μένεις,μπορεις να πεις πως μένεις Αμπελοκηπους και βγήκες για περπάτημα.

Κανείς δεν ελέγχει.

3ον

Μην στείλεις τίποτα,κυριολεκτικά αν δεν πας μπροστά σε μπατσικό την ώρα που τραβάνε τα καθημερινά πλάνα των "ελέγχων" τα βοθροκάναλα,κανείς δεν ελέγχει.

Επικεντρώσου στη συνέντευξη,όχι στη μετακίνηση.

Επεξ/σία από Nera1
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

να σου στειλουν εμαιλ που θα τυπωσεις με το τηλεφωνο της εταιρειας κτλ σε περιπτωση που χρειαζετε ταυτοποιηση.

δεν θα σου πει κανεις τιποτα.

οσο για αυτον που λεει οτι δεν κανουν συνεντεξεις "στο ελλαδα" μεσω teams ktl κανουν και ολοι κανουν και δεν ειναι μειοψηφία μην λέτε οτι σας κατεβαινει.

ΟΛΟΙ κανουν remotely.

Δημοσ.

2 μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Και να το "ανανεώνεις" όπου χρειαστεί, απο Δήμο σε Δήμο. Δεν σου λέει κανείς τίποτα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nera1 είπε

1ον

Να σου στείλουν ενα μέιλ,που να βεβαιώνει το λόγο της μετακίνησης.Ισχύει,έχω στείλει 60 απο δαύτα.

2ον

Στείλε ψεύτικο μήνυμα,κανείς δεν ελέγχει.Και στη Κρητη να ηταν οι γονεις σου,μπορουσες να πεις πως μένουν Πανόρμου.

Και στο Ίλιον να μένεις,μπορεις να πεις πως μένεις Αμπελοκηπους και βγήκες για περπάτημα.

Κανείς δεν ελέγχει.

3ον

Μην στείλεις τίποτα,κυριολεκτικά αν δεν πας μπροστά σε μπατσικό την ώρα που τραβάνε τα καθημερινά πλάνα των "ελέγχων" τα βοθροκάναλα,κανείς δεν ελέγχει.

Επικεντρώσου στη συνέντευξη,όχι στη μετακίνηση.

Απο περιεργεια, γιατι στην δουλεια σου αντι να στειλετε τα 60 μεηλ, δεν αναφερατε απλως στους υποψηφιους τις εναλλακτικες 2 και 3? 

Θελω να πω, οκ καλη φαση η ανωνυμια, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσεκτικοι στο τι γραφουμε δημοσια και τι προτρεπουμε τους αλλους να κανουν, διοτι στην στραβη δε θα ζητησουμε ΙΒΑΝ να του πληρωσουμε το προστιμο.

That said, @TS  προφανως το ιδανικο ειναι να ζητησεις ενα mail απο την δουλεια σου για την συνεντευξη ουτως ωστε να εχεις κατι χειροπιαστο. Στο bonus (θα μπορουσε να) μετρησει και ως υπευθυνη σταση.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stormrain είπε

Απο περιεργεια, γιατι στην δουλεια σου αντι να στειλετε τα 60 μεηλ, δεν αναφερατε απλως στους υποψηφιους τις εναλλακτικες 2 και 3? 

Θελω να πω, οκ καλη φαση η ανωνυμια, αλλα ας ειμαστε και λιγο προσεκτικοι στο τι γραφουμε δημοσια και τι προτρεπουμε τους αλλους να κανουν, διοτι στην στραβη δε θα ζητησουμε ΙΒΑΝ να του πληρωσουμε το προστιμο.

That said, @TS  προφανως το ιδανικο ειναι να ζητησεις ενα mail απο την δουλεια σου για την συνεντευξη ουτως ωστε να εχεις κατι χειροπιαστο. Στο bonus (θα μπορουσε να) μετρησει και ως υπευθυνη σταση.

Απαντάω εκ μέρους του γιατί έχω περάσει από παρόμοια: γιατί μας υποχρεώνει το HR για να είναι οι δικοί τους κώλοι καλυμμένοι σε περίπτωση εκτροχιασμού των καταστάσεων με πρόστιμα.

Κατά τα άλλα συμφωνώ 1500% με όσα λέει, ιδίως για τα βοθροκάναλα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, gkar206 είπε

Καλησπέρα. Την Πέμπτη έχω κλείσει ένα Ραντεβού για συνέντευξη σε μια εταιρεία. Αυτόν τον λόγο να αναφέρω στην βεβαίωση, θα είμαι καλυμμένος ξέρει κανείς;

Σε εμένα πριν λίγο καιρό που πήγα σε συνέντευξη, η γραμματεία απο μόνη της με ενημέρωσε οτι θα μου στείλει στο μαιλ μου ενα χαρτί που αναγράφει το λόγο μετακίνησης για να είμαι καλυμένος. Οπότε ζήτα το και εσύ.

Βέβαια στο καταπληκτικό κράτος που ζούμε δε ξέρω πόση νομική ισχύ έχει απέναντι στο όργανο της τάξης , διότι ξεκάθαρα έχουν δηλώσει ότι είναι στη διακριτική ευχερεια του οργάνου.... 🤣🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...