Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Την Πέμπτη έχω κλείσει ένα Ραντεβού για συνέντευξη σε μια εταιρεία. Αυτόν τον λόγο να αναφέρω στην βεβαίωση, θα είμαι καλυμμένος ξέρει κανείς;

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι δεν εισαι καλυμμενος.Και δεν υπαρχει τροπος να καλυφθεις.Αν εχεις αποφασισει να πας σοι και καλα τοτε ρισκαρεις το 300αρι.

Δημοσ.

Για τι απόσταση μιλάμε;

7 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Καλησπέρα. Την Πέμπτη έχω κλείσει ένα Ραντεβού για συνέντευξη σε μια εταιρεία. Αυτόν τον λόγο να αναφέρω στην βεβαίωση, θα είμαι καλυμμένος ξέρει κανείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Οχι δεν εισαι καλυμμενος.Και δεν υπαρχει τροπος να καλυφθεις.Αν εχεις αποφασισει να πας σοι και καλα τοτε ρισκαρεις το 300αρι.

Βασικά πρέπει να πάω γιατί είμαι χωρίς δουλειά, τι να κάνω;

59 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Για τι απόσταση μιλάμε;

Από Ίλιον θα πάω Πανόρμου.

Βασικά εκεί κοντά μένουν και οι δικοι μου οπότε θα μπορούσα να πάω με το 4. 

Απλά έλεγα ποιός ο λόγος να πω ψέματα;

Επεξ/σία από gkar206
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gkar206 είπε

έχει χαθεί η λογική και θέλει χρόνο να ξαναέρθει ,γιαυτό .

• Like 17
  • Thanks 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Βασικά πρέπει να πάω γιατί είμαι χωρίς δουλειά, τι να κάνω;

Από Ίλιον θα πάω Πανόρμου.

Βασικά εκεί κοντά μένουν και οι δικοι μου οπότε θα μπορούσα να πάω με το 4. 

Πες ψέμματα γιατί δεν σε καλύπτει κάτι για αυτό που θες μην ρισκάρεις το πρόστιμο. Με τους δικούς σου, συνεννοησου πρώτα μήπως σε περίπτωση που σου γίνει έλεγχος μπορείς να καλέσουν από το κινητό για εξακρίβωση και για ερωτησεις (έχει τύχει να το δω ας άσχετο περιστατικό, ποτέ δεν ξέρεις). 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gkar206 είπε

ρε φίλε είσαι σοβαρός, το σκέφτεσαι κιόλας; Πες ψέμματα να γίνει η δουλειά σου. Σε λίγο θα μας την πέσουν οι ηθικολόγοι του forum και έρχεται και λουκέτο.

άσε το σανο για τους άλλους, δε θα φτάσει.

όταν η λογική πάει περίπατο μη ψάχνεις να βρεις εξηγήσεις

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gkar206 είπε

Ζήτησε να σου στείλουν ένα email όπου να φαίνεται ότι έχεις συνέντευξη συγκεκριμένη ώρα και τόπο. Προσωπικά θα έστελνα το 2 και θα τους έλεγα ότι πάω για συνέντευξη καθώς δεν έχω δουλειά.

• Like 2
Δημοσ.

Εντάξει ρε μάγκες δε πειράζει, έχετε δίκιο. Ας μείνει σπίτι. Ποιος τη γ@μαει τη δουλειά εξάλλου; Τα λεφτά δεν είναι το παν. Με αυτά θα ασχολούμαστε; Τουλάχιστον θα παραμείνει σοβαρός. Αφήστε εμάς τους γελοίους να κυκλοφορούμε με ΟΠΟΙΟΝ τρόπο μπορούμε.

Φαντάζομαι θα του κόψετε εσείς κανένα επίδομα ε; Αν είναι να γράψει το ΙΒΑΝ του το παιδί.

• Like 4
  • Thanks 2
  • Confused 4
Δημοσ.
12 ώρες πριν, gkar206 είπε

Όχι δεν θα είσαι καλυμμένος, το τι έχεις γράψει εσύ σε ένα χαρτί δεν είναι απόδειξη για τίποτα. Καλύτερα ζήτα από την εταιρεία αυτή να σου στείλει ένα mail επιβεβαίωσης του ραντεβού της συνέντευξης ώστε να μπορείς να το δείξεις σε πιθανό έλεγχο.

Αν δεν έχεις πάει ήδη μια και έχουμε Πέμπτη :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Joshua21 είπε

Όχι δεν θα είσαι καλυμμένος, το τι έχεις γράψει εσύ σε ένα χαρτί δεν είναι απόδειξη για τίποτα. Καλύτερα ζήτα από την εταιρεία αυτή να σου στείλει ένα mail επιβεβαίωσης του ραντεβού της συνέντευξης ώστε να μπορείς να το δείξεις σε πιθανό έλεγχο.

Αν δεν έχεις πάει ήδη μια και έχουμε Πέμπτη :)

Τετάρτη έχουμε

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...