Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ηθελα την βοήθεια σας για αγορα pc για τοποθέτηση στην tv.Δεν εχω τρελες απαιτήσεις (νομιζω) η χρηση που κανω τωρα σε λαπτοπ δεν ειναι προς το παρων κατι το ιδιαίτερο, κυρίως το χρησιμοποιώ για ζοομ excel και τετοια πραγματακια.θελω ομως να παρω τωρα ενα pc κατα προτίμηση mini tower να το βαλω στην tv να δουλευω απο εκει και να εχω και την προοπτική για κανενα παιχνιδακι (simulator κυρίως) και ταινιες.Και δεν θελω να δωσω πανω απο 350€ εκτος αν με λιγο παραπανω εκτοξευω της ικανότητες του pc.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γνωριζω εαν τα παιχνιδακια που αναφερεις προυποθετουν καρτα γραφικων (γιατι δυσκολευουν τα πραγματα)

Βεβαιως μπορουμε να φτιαξουμε και μια συνθεση με ενα mini-micro κουτακι πιστευω οτι βγαινει στα χρηματα αυτα.

Εαν στο μελλον θελεις να προσθεσεις καρτα γραφικων αυτο μπορουμε να το εξασφαλισουμε.

Ριξε μια ματια και σε αυτη την αγγελια.(δεν γνωριζω το μελος)

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα , η δική μου αγγελία δεν είναι ενεργή (δόθηκε σε μέλος του ινσομνια) αλλά προτείνω να φτιάξετε κάτι αντίστοιχο καινούριο. (και εγώ και ο αγοραστής είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι)

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ! Βρίσκω πολλα pc dell i5  κτλ σε γνωστα μαγαζια 280 εως 300 κατι €. Αν κατσω και φτιαξω ενα δικο μου pc με τα ιδια λεφτα ειναι σιγουρο οτι θα φτιαξω κατι πολύ ανώτερο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλας για refurbished για sff για desktop;

Τι ακριβως βρισκεις για να μπορουμε να κανουμε συγκριση;

Επεξ/σία από JDROGAS
Δημοσ.

Ειναι refurbished δεν ξερω αν επιτρέπεται να στείλω ling.γενικα τα μικρα pc ειναι πιο ακριβα?θα με δυσκολέψουν καπου?

Spoiler
Spoiler

Spoiler
Spoiler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

i3 10100 -116 ευρω εναλλακτικη G6400 - 60 ευρω.(ενσωματωμενα γραφικα και οι δυο)

Mια συγκριση ο 10100 με τον 4590 που εχεις βρει.

https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-4590-vs-Intel-Core-i3-10100/2604vs4075

Gigabyte B460M D3H - 86 ευρω (εδω μπορουμε να παμε και φθηνοτερα)

Kingston A2000 SSD 250GB - 34 ευρω.

G.Skill Aegis 8GB DDR4-3000MHz - 34 ευρω

Corsair CV Series CV450 - 40 ευρω.

Mεχρι εδω ειμαστε 254 - 310 ευρω

Φτανουμε λοιπον ενα συνολο με ενα κουτι των 50 ευρω ας πουμε 305 - 360 ευρω αναλογα τον επεξεργαστη που θα διαλεξεις.

Τιμες αυτες λογικα επιβαρυνονται με συναρμολογηση εαν θελεις και μεταφορικα αλλα παντα κατα περιπτωση και αναλογα το καταστημα.Ειναι καταστηματα πχ e-shop δεν χρεωνει συναρμολογηση,μεταφορικα εαν εισαι κοντα σε καταστημα τους.

Αλλα καταστηματα δεν χρεωνουν μεταφορικα πανω απο καποιο ποσο.

Διαλεγεις ενα κουτακι απο εδω cube η micro η mini

Η επιλογη του κουτιου ισως μας καθορισει και στην επιλογη μητρικης (atx,m/itx,micro atx) και την επιλογη τροφοδοτικου.

Σε καθε περιπτωση απο αυτα που κοιτας αυτη η ταπεινη συνθεση ειναι δεκα φορες καλυτερη/αποδοτικοτερη/ταχυτερη και κυριως καινουργια με εγγυηση.

Εαν εχεις περιθωριο στο μπατζετ μπορουμε να ανεβουμε σε μνημες,σκληρο,επεξεργαστη,ποιοτικοτερη μητρικη και παει λεγοντας.....

Γενικα ολα επιδεχονται αλλαγες αναλογα τα γουστα σου και το μπατζετ.

Επεξ/σία από JDROGAS
  • Like 1
Δημοσ.

Με εχεις βαλει σε σκεψεις και αντε να βγάλω άκρη γιατι ειμαι και λιγο ασχετος.αυτα τα μινι pc που σκεφ ειναι με ενσωματωμένη γραφικών οπως ειπες?αυτο ειναι καλό η να κοιτάξω καλυτερα κατι που να εχει ξεχωριστή καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Αυτα που σου εγραψα ειναι μεμονομενα parts που συνθετουν εναν ολοκληρωμενο υπολογιστη.

Οι επεξεργαστες που σου εβαλα εχουν και οι δυο ενσωματωμενα γραφικα.

Ξεχωριστη καρτα γραφικων με τις σημερινες τιμες ειναι απλησιαστες και δεν θα τη χρειαστεις εαν δεν εισαι gamer.

Κοινως στην καθημερινοτητα σου ταινιες σε οποιαδηποτε αναλυση (4k κλπ)  youtube και απλα παιχνιδια δεν θα χρειαστεις καρτα.

Το να εχει ενσωματωμενα γραφικα δεν σε εμποδιζει οποτεδηποτε θελησεις να προσθεσεις μια καρτα γραφικων (τιμες για μια 1030 που ειναι αυτη τη στιγμη η πιο φθηνη λυση ξεκινουν απο 100 ευρω)

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι αυτο θελω αργοτερα να μπορω να κάνω επέκταση σε κατι να εχω το περιθώριο να μπορω να το κανω αυτο ειτε σε μνημη η γραφικα η δεν ξερω τι αλλο... Και κουτι που κοιταω τωρα αν τα μικρα με περιορίζουν θα κοιτάξω για πιο μεγαλο η κύβο.και στην μητρική αν με περιορίζει πολυ αυριο μεθαύριο να μην μπορω να κανω κατι αλλο δεν θα με πειράξει να δωσω κάτι παραπάνω. 

Δημοσ.

Σε οποιαδηποτε τετοια συνθεση θα μπορεις να προσθεσεις μνημη,να βαλεις οτι καρτα γραφικων θελησεις,να αλλαξεις επεξεργαστη,να συμπληρωσεις δισκους.

Επελεξε ενα κουτακι που σου αρεσει να δουμε τι μητρικη μπορουμε να ταιριαξουμε αναλογη των αναγκων σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...