koutsoupias4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπερα. ο πατερας μου θελει να μπορει να κανει browsing μεσω της τηλεορασης και σκεφτοταν να αγορασει καινουρια, αλλα σκεφτηκα να παρει κανενα tv box να κανει τη δουλεια του. τι αποψη εχετε για τα tv box/tv sticks και αν εχετε καποια αξιοπιστη οικονομικη προταση αλλα με καλη αποδοση και με ethernet θυρα κατα προτιμηση για μεγιστη αποδοση του ιντερνετ.
bill36 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Πλην του xiaomi tv box S,που ειναι η τυπικη απαντηση σε ολα τα αντιστοιχα ερωτηματα(με ανταπτορα για το ethernet αρα 15-20ε εξτρα),ολα τα υπολοιπα,αν μιλαμε για παρομοιο κοστος(60-70) εχουν μειονεκτηματα. Και το xiaomi tv box S δεν ειναι ο ορισμος του future-proof αλλα κανει την δουλεια του (KODI,NETFLIX,OTETV,NOVAGO) σε γενικες γραμμες μια χαρα με ελαχιστο ψαξιμο. Το στικακι της xiaomi δεν ειναι 4κ βασικα.Εχει και πιο χαμηλα specs,οχι οτι του box σκιζουν, αρα ολα θελουν ενα-δυο κλικ περισσοτερο χρονο. Ο πατερας σου τί θελει να κανει ακριβως; Αν ειναι για να μπαινει στο YouTube απλα και η τηλεοραση του ειναι μια FullHD,κανουν ολα.Αν θελει κατι πιο εξιδεικευμενο,τοτε καλυτερα να ψαξει με κριτηριο την χρηση. Εγω για παραδειγμα,εχω και ενα xiaomi tv box και ενα beelink gt1 ultimate,το δευτερο κιολας γιατι το πρωτο βγηκε οφ. γιατι θελω να περναω hd audio στον ενισχυτη,που δεν το κανει το xiaomi.
viman Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Όταν λες browsing εννοείς να σερφαρεις; Ή εννοείς να την κάνεις smart; Αν εννοείς το δεύτερο θα συμφωνήσω με τον παραπάνω φίλο, το Xiaomi είναι η καλύτερη φθηνή λύση. Αν εννοείς για σερφαρισμα, επειδή το Xiaomi και όλα τα Android tv box έχουν Android tv θα έχεις θέμα με ποικιλία από browser. Στην 2η περίπτωση κοίτα σε κάνα intel compute stick (που έχει σταματήσει να βγαίνει όμως) ή σε κάνα mini pc. Έχω και τα δύο, σε ξεχωριστές τηλεοράσεις, χρησιμοποιώ περισσότερο το Xiaomi γιατί είναι πιο βολικό σαν Σμαρτ - μαρτύριο για σερφαρισμα. Ο puffin θέλει να τον αγοράσεις. Το intel compute stick (αν το βρεις) είναι ένας βολικοτατος μικρός Υπολογιστής, με τις αδυναμίες του Ατομ, για σερφαρισμα , μουσική, νετφλιξ, youtube, ταινίες και office. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από viman
koutsoupias4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 15 ώρες πριν, koutsoupias4 είπε Καλησπερα. ο πατερας μου θελει να μπορει να κανει browsing μεσω της τηλεορασης και σκεφτοταν να αγορασει καινουρια, αλλα σκεφτηκα να παρει κανενα tv box να κανει τη δουλεια του. τι αποψη εχετε για τα tv box/tv sticks και αν εχετε καποια αξιοπιστη οικονομικη προταση αλλα με καλη αποδοση και με ethernet θυρα κατα προτιμηση για μεγιστη αποδοση του ιντερνετ. καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. τον ενδιαφερει να μπορει να σερφαρει με ανεση. οχι τοσο το KODI και τα αλλα streaming. τι επιλογες εχει εκτος απο το intel pc stick; επισης βασικο ειναι να μπορει να συνδεσει πληκτρολογιο και ποντικι αλλα να παιρνει αν μπορει και τηλεκοντρολ τυπου smart tv, αν γινεται. δεν εχω ιδεα απο αυτα τα gadgets για αυτο και ισως κανω ασχετες ερωτησεις.
viman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μήπως σε βολεύει αυτό: https://www.skroutz.gr/s/27130138/Raspberry-Pi-400.html μαζί με κάποια έκδοση linux για αυτό; έχετε πολύ πράγμα. Διάβασε εδώ ή ρώτησε σε αυτό το νήμα https://avclub.gr/forum/showthread.php/79186-To-**%CE%95%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF**-%CE%9D%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-Raspberry-Pi/page262 Ή ψάξε για amazon fire stick έχει κάποιο ,browser δικό του. Ρώτησε αν θέλεις εδώ : https://avclub.gr/forum/showthread.php/165344-Amazon-Fire-TV-Stick-4K-(Dolby-Vision-Atmos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα