Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Τοποθέτησα στην μητρική μου το speaker της, αλλά δεν ακούγεται στο άνοιγμα του υπολογιστή το beep που πρέπει να ακούγεται..Από τα windows 10 και το device manager, βλέπω ότι είναι ενεργό...Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση στο Bios ;; Έχω την μητρική Gigabyte B450M-DS3H..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, rofl είπε

το beep με το post εννοει  και αν/oποτε υπαρξει καποιο error code

Αυτό κατάλαβα στην αρχή, αλλά πως το ρύθμισε από τα Windows;

Δημοσ.

πρώτα πρώτα τα περισσότερα κουτιά πλέον δεν έχουν buzzer

πρέπει να πάρεις (εγώ είχα 3-4 buzzers και έβαλα). Αλλά και πάλι μόνο σε περίπτωση σφάλματος θα ακούσω μπιπ.

Δημοσ.

Όντος  υπάρχουν  κάτι  μικρά speeker ...τα  οποία  τα  κουμπώνεις  ...είχα  κάποτε  από  μια  ASUS  που  τα  έβαζε  μαζί  με  τη  μητρική

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Τι/ πότε θέλετε να ακούγεται το buzzer. Ποιο είναι;

Θέλω να ακούγεται όταν ανοίγεις το pc...το κλασσικό beep που κάνει όταν ξεκινάει και γενικά όταν έχει κάποιο error ο υπολογιστής

1 ώρα πριν, BadBoy είπε

Από το εγχειρίδιο της μητρικής, σελίδα 16:

663909107_Screenshotfrom2021-03-0921-46-30.png.7af0f1044983a8765522c1903aefb0f2.png

Το έχεις συνδέσει σίγουρα πάνω δεξιά και αν ναι, μήπως έχεις βάλει τους πόλους ανάποδα;

έτσι το έκανα..το + στο red και το - στο black

μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση στο Bios ;;; Το έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...Αν δεν γίνεται, το βγάζω και τελειώνει η υπόθεση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 2 υπολογιστές που έχω πρόχειρους, στη μία μητρική έχει σχετική ρύθμιση, ενώ στην άλλη αν το συνδέσεις δουλεύει. Οπότε δεν υπάρχει κάποιο στάνταρ. Είδα τις ρυθμίσεις του BIOS από το εγχειρίδιο και δεν είχε κάτι σχετικό, για αυτό δεν το ανέφερα.

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις, εφόσον έχουμε σιγουρέψει ότι η συνδεσμολογία είναι σωστή. Είτε έχει θέμα το ηχειάκι, είτε η μητρική δεν κάνει μονό μπιπ, αλλά χτυπάει μόνο σε περίπτωση σφάλματος. Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή χωρίς RAM επάνω για να δούμε τι θα γίνει.

Επεξ/σία από BadBoy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Θέλω να ακούγεται όταν ανοίγεις το pc...το κλασσικό beep που κάνει όταν ξεκινάει και γενικά όταν έχει κάποιο error ο υπολογιστής

Άρα καλά κατάλαβα. Η MSI αναφέρει αυτό. Ίσως πλέον χτυπάνε μόνο στα errors.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Θα μας τρελάνει η MSI, στη μητρική της υπογραφής (2018) μετά από τη σχετική ρύθμιση στο BIOS κάνει κανονικά 1 μπιπ σε κάθε άνοιγμα. Μάλλον εννοεί ότι από προεπιλογή η ρύθμιση είναι στο off, κάτι που ισχύει.

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

μου έλυσες την απορια χρονια τωρα γιατί δεν βάραγε στο post ενω βαραγε σε errors 😅 να εισαι καλα και πρεπει να το κάνανε σε ολα τα bios απο εκείνη την περίοδο 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...