Irenecool Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Έχω δουλέψει σεζόν και ήταν πολύ κουραστικά ,από ένα σημείο και έπειτα μετρούσα τις μέρες (σαν τους φαντάρους) για να πάω σπίτι μου.. Είχα κ εγώ σπαστό ωράριο που επίσης ήταν σπαστικό ,καλύτερα ν δούλευα σερί... Κοίτα, κατά τη γνώμη μου ,αν δε δοκιμάσεις κάτι δε μπορείς να ξέρεις αν θα σου αρέσει η όχι ,γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με άλλες αντοχές. Σκέψου εγώ όταν σχολουσα πήγαινα τότε στο δωμάτιο και ήθελα να ξαπλώσω γιατί πονούσα από την ορθοστασία ,τα υπόλοιπα παιδιά από τη δουλειά έβγαιναν για ποτό ,εγώ αυτό δεν το αντεχα .. Για αυτό σου λέω ότι είναι στον άνθρωπο... Δοκίμασε το και βλέπεις!!
scottyturboT Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 11/3/2021 στις 11:21 ΜΜ, Irenecool είπε Έχω δουλέψει σεζόν και ήταν πολύ κουραστικά ,από ένα σημείο και έπειτα μετρούσα τις μέρες (σαν τους φαντάρους) για να πάω σπίτι μου.. Είχα κ εγώ σπαστό ωράριο που επίσης ήταν σπαστικό ,καλύτερα ν δούλευα σερί... Κοίτα, κατά τη γνώμη μου ,αν δε δοκιμάσεις κάτι δε μπορείς να ξέρεις αν θα σου αρέσει η όχι ,γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και με άλλες αντοχές. Σκέψου εγώ όταν σχολουσα πήγαινα τότε στο δωμάτιο και ήθελα να ξαπλώσω γιατί πονούσα από την ορθοστασία ,τα υπόλοιπα παιδιά από τη δουλειά έβγαιναν για ποτό ,εγώ αυτό δεν το αντεχα .. Για αυτό σου λέω ότι είναι στον άνθρωπο... Δοκίμασε το και βλέπεις!! σωστη αν δεν δοκιμασω δεν θα μαθω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα