john197835 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Kαλησπερα εχω ενα tp link power line και χάνεται το internet μέχρι την επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όταν το βγάζεις από την μπριζα η βγάζεις και βάζεις το καλώδιο του ethernet το πρόβλημα δεν λύνεται. με καλωδιο κατευθειαν στο ρουτερ δεν εχει προβλημα ο υπολογιστης Εχω απενεργοποιηση απο τα windows 10 την εξοικονόμηση ενάργειας του προσαρμογέα χωρίς να καταφέρω κατι Μια βοηθεια ρε παιδια ευχαριστω !!!
positron Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Κάτοχος 4 TP-LINK tl-pa70170 v4.0 το ένα παν στο asus ρουτερ το οποίο συνδέεται με το wind vdsl modem. Το είχα κάνει pair και όλα καλά αλλά μερικές φορές μου έριχναν την σύνδεση στο μοντεμ(!). Τα αναβάθμισα το firmware και απενεργοποιησα το power save που έχουν και εστρωσε λίγο το πράγμα αλλά όχι τελείως. Μετά από διάφορες δοκιμές, κατέληξα στο συμπέρασμα πως το ένα δημιουργούσε πρόβλημα διότι έχω τριφασικό και αυτό το ένα ήταν σε μπριζα διαφορετικής φάσης. Του άλλαξα μπριζα (έχω ένα 7μετρο καλώδιο κάτω από τα χαλια αλλά θα πάρωusb wifi adapter συντομα) και ως δια της επιστήμης όλα λειτουργούν ρολόι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα