TikiTaka23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα, εκανα μια "πατάτα" σήμερα καθώς πήγα να στείλω έμβασμα στον αντίστοιχο αριθμό λογαριασμού για πληρωμή τελών μεταβίβασης στην περιγραφή επάνω στην πληρωμή εγραψα λάθος πινακιδα... Ξερει κανεις τι γίνεται από εδώ και περα αν μπορω να παρω τα λεφτα μου πισω; 165 ευρω.. Επίσης υπο κανονικές συνθήκες αν πληρωνα το παράβολο στην τράπεζα θα μου εδιναν το παράβολο επι τοπου. Τώρα με online μεταφορά το παράβολο είναι η απόδειξη μεταφοράς χρημάτων; Οποιος γνωρίζει ας βοηθήσει παρακαλω...
meletis_m Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Να τηλεφωνήσεις στη τράπεζα και να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής , να εξηγήσεις τι έγινε . Σε 7 εργάσιμες ημέρες σου επιστρέφουν τα χρήματα . Μου είχε τύχει με πληρωμή εφορίας παρόμοιο πρόβλημα.
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καμία σχέση δεν έχει η πληρωμή με την κατάθεση στο λογαριασμό, μια πληρωμή υπό προϋποθέσεις μπορεί να ακυρωθεί, η κατάθεση σε λογαριασμό όχι. Στην κατάθεση σε λογαριασμό μόνο ο αποδέκτης μπορεί να σου επιστρέψει τα χρήματα, και αυτό ΑΝ θέλει, μίλα με τη διεύθυνση μεταφορών που της ανήκει ο λογαριασμός.
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Τους χτυπάω το τηλέφωνο ασταμάτητα πραγματικά χωρίς καμία ανταπόκριση σημερα... Φανταστείτε σήμερα ο άλλος ο υπάλληλος μου είπε με έχεις κουράσει γιατί μη ξαναπάρεις τηλέφωνο. Εννοείται τον ξέχεσα αλλά αυτος τα δικα του και εγώ τα δικα μου... Η άλλη μου ερώτηση είναι πως όταν ξανακάνω τη μεταφορά με τα σωστά στοιχεία το παράβολο στην προκειμένη περίπτωση είναι η απόδειξη του εμβάσματος;
pigos23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Εκει που εβαλες τα χρηματα θα παρεις τηλ Στην περιφερεια δλδ που θα γινει η μεταβιβαση Μπορει με μια απλη διορθωση με το χερι κ μια αποστολη σε φαξ να λυθει το προβλημα Η τραπεζα δεν παιζει κανενα ρολο δεν φταιει αυτη
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, pigos23 είπε Εκει που εβαλες τα χρηματα θα παρεις τηλ Στην περιφερεια δλδ που θα γινει η μεταβιβαση Μπορει με μια απλη διορθωση με το χερι κ μια αποστολη σε φαξ να λυθει το προβλημα Η τραπεζα δεν παιζει κανενα ρολο δεν φταιει αυτη Αναφέρομαι στην περιφέρεια στο προηγούμενο μου μήνυμα και οχι στην τράπεζα. Το ξερω οτι η τράπεζα δε μπορεί να κανει κατι.
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε Η άλλη μου ερώτηση είναι πως όταν ξανακάνω τη μεταφορά με τα σωστά στοιχεία το παράβολο στην προκειμένη περίπτωση είναι η απόδειξη του εμβάσματος; Μπερδεμένα τα γράφεις, άλλο πράγμα η μεταφορά σε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και άλλο το έμβασμα, εσύ τι από τα δύο έκανες? Αν πράγματι έκανες έμβασμα (μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό άλλης τράπεζας) έχεις κάποιο περιθώριο να κάνεις ανάκληση. Επίσης κάθε διεύθυνση μεταφορών έχει τα δικά της, πχ η τοπική δέχεται την απόδειξη κατάθεσης μόνο αν την έκανες στο γκισέ της τράπεζας, αν την κάνεις μέσω e-banking τότε δεν δέχεται την απόδειξη ως αποδεικτικό, ο υπάλληλος που κάνει τις μεταβιβάσεις θα δει τις κινήσεις του λογαριασμού την επόμενη ημέρα.
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μπερδεμένα τα γράφεις, άλλο πράγμα η μεταφορά σε λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και άλλο το έμβασμα, εσύ τι από τα δύο έκανες? Αν πράγματι έκανες έμβασμα (μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό άλλης τράπεζας) έχεις κάποιο περιθώριο να κάνεις ανάκληση. Επίσης κάθε διεύθυνση μεταφορών έχει τα δικά της, πχ η τοπική δέχεται την απόδειξη κατάθεσης μόνο αν την έκανες στο γκισέ της τράπεζας, αν την κάνεις μέσω e-banking τότε δεν δέχεται την απόδειξη ως αποδεικτικό, ο υπάλληλος που κάνει τις μεταβιβάσεις θα δει τις κινήσεις του λογαριασμού την επόμενη ημέρα. Ναι σορρυ αν σας μπερδεψα. Εμβασμα εκανα απο Πειραιως σε Εθνικη. Μιλησα με την τραπεζα μου και μου ειπανε πως επειδη ειχα βαλει το εμβασμα να ολοκληρωθει αμεσα δεν υπαρχει περιθωριο ανακλησης. Ωστοσο ξαναπληρωσα τα τελη μεταβιβασης με σωστα στοιχεια αυτη τη φορα και με μεταφορα απο ιδια τραπεζα (εθνικη σε εθνικη). Την αποδειξη της κινησης που εχω εκτυπωσει θα μου την δεχθουν ως "παραβολο" ?
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, TikiTaka23 είπε Ναι σορρυ αν σας μπερδεψα. Εμβασμα εκανα απο Πειραιως σε Εθνικη. Μιλησα με την τραπεζα μου και μου ειπανε πως επειδη ειχα βαλει το εμβασμα να ολοκληρωθει αμεσα δεν υπαρχει περιθωριο ανακλησης. Μάλιστα. Φαντάζομαι έχεις υπόψιν ότι η Εθνική κρατάει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, σωστά? Εκτός και αν τα είχες πληρώσει εσύ όλα επιλέγοντας OUR.
TikiTaka23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Μάλιστα. Φαντάζομαι έχεις υπόψιν ότι η Εθνική κρατάει προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος, σωστά? Εκτός και αν τα είχες πληρώσει εσύ όλα επιλέγοντας OUR. Ειχα επιλεξει our 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, TikiTaka23 είπε Ειχα επιλεξει our Στην περίπτωση εμβάσματος πάντως να έχεις υπόψιν ότι θα πρέπει να περιμένεις μέχρι να φανεί η εισερχόμενη κίνηση στον λογαριασμό της διεύθυνσης μεταφορών, η απόδειξη της εντολής (και όχι της κίνησης όπως ανέφερες) είναι άχρηστη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα