jeanthira7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα σας, Για σκοπούς απομακρυσμένου ελέγχου του laptop με εξυπηρετεί η εφαρμογή AnyDesk την οποία έχω εγκαταστήσει σε κινητό και laptop ώστε όπου βρίσκομαι να έχω έλεγχο μέσω κινητό. Γνωρίζω επίσης ότι μέσω τη ς εφαρμογής Wo Mic μπορώ εφόσον είμαι κοντά στο laptop (μόνο μέσω Wifi) να μιλάω στο μικρόφωνο του κινητού και να ακούγομαι στο Laptop. Γνωρίζετε εάν υπάρχει άλλο software που να επιτρέπει την τελευταία επικοινωνία (μικρόφωνο) με χρήση mobile Data (με λίγα λόγια όπου και αν βρεθώ να μιλάω από το κινητό και να ακούγεται στο laptop)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Σαν αυτόνομη εφαρμογή στο στυλ του wo δεν ξέρω αλλά μπορείς να βάλεις το messenger στο pc και να κάνεις κλήση από το κινητό στο pc. Είναι μια λύση και αυτό. 2
jeanthira7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, micos000 είπε Σαν αυτόνομη εφαρμογή στο στυλ του wo δεν ξέρω αλλά μπορείς να βάλεις το messenger στο pc και να κάνεις κλήση από το κινητό στο pc. Είναι μια λύση και αυτό. Οταν λέμε messenger εννοούμε facebook? Με το ίδιο προφίλ θα κάνω κλήση από το κινητό στο pc? Μόλις τώρα, jeanthira7 είπε Οταν λέμε messenger εννοούμε facebook? Με το ίδιο προφίλ θα κάνω κλήση από το κινητό στο pc? Αλλη εφαρμογή π.χ. για net gaming δεν υπάρχει?
jeanthira7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δηλαδή η κλήση αυτή θα είναι μόνιμα ανοιχτή? Δεν κλείνει ποτέ? Εγώ το mic το θέλω 24/7
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Όσο η κλήση είναι ενεργή τόσο θα είναι και ανοιχτό το μικρόφωνο. Θα είναι όμως ανοιχτό και το ηχείο του κινητού. Θα πρέπει να καταλαβαίνεις την λειτουργία. Είναι σαν να μιλάς στο τηλέφωνο.
jeanthira7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 OK κατάλαβα. Με την ίδια λογική εάν π.χ. έχω Skype στο pc και Skype στο τηλ. με το ίδιο όνομα χωρίς να κάνω κλήση και πάω στις ρυθμίσεις για mic που γίνεται δοκιμή ήχου δεν θα έχω το ίδιο αποτέλεσμα?
micos000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Νομίζω ότι δε θα δουλέψει με τον ίδιο λογαριασμό. Θα πρέπει να είναι διαφορετικοί για να γίνει κλήση από τον ένα στον άλλο.
Aris_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 απο την στιγμή που μπαίνεις με wifi θεωρητικά μπορείς να μπαίνεις με gsm data από το κινητό σου, το πρόβλημα είναι πως θα βρεις το laptop σου στο internet εκεί θες ενα identifier που ειναι οι λογαριασμοί που ανηγεις σε εφαρμογές υπάρχει και άλλοι τρόποι πχ static ip 1
jeanthira7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Λοιπόν, επειδή υπάρχει και 2ος λογαριασμός Skype δοκίμασα την κλήση δουλεύει κανονικά απλά στο κινητό έχω επιστροφή, δηλαδή μετά από 1 δευτ. με ακούω... Υπάρχει τρόπος αυτό να διορθωθεί?
afm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι λογικό να έχεις επιστροφή (να ακούς τη φωνή σου) αφού το μικρόφωνο του laptop πιάνει τη φωνή σου από τα ηχεία του και φυσικά την αναμεταδίδει μέσω skype. Η λύση είναι η απενεργοποίηση από το skype του μικροφώνου του laptop ή η ελάττωση της έντασης λειτουργίας του σχεδόν στο μηδέν. Και στις δύο περιπτώσεις το μειονέκτημα είναι ότι κλείνοντας το μικρόφωνο δεν θα μπορείς να ακούς τι γίνεται στο χώρο ώστε να τον ελέγχεις. Αν θες μόνο να ακούγεσαι στο χώρο χωρίς να ακούς είναι το ιδανικό. Τώρα, αν θες να ακούς και να ακούγεσαι θα πρέπει να παίξεις με την ένταση στο ακουστικό του τηλεφώνου σου ώστε η επιστροφή του ήχου να μην είναι ενοχλητική αλλά ταυτόχρονα να ακούς και τι γίνεται στο χώρο. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από afm 1
jeanthira7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, Aris_ είπε η βαζεις push button to speak Αυτό από ποια εφαρμογή μπαίνει?
johnzoro750 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Μπορεις ίσως να χρησιμοποιήσεις και το voicemeeter επιλέγοντας το σαν output απο το skype και σαν mic input στο προγραμμα που θές. Νομίζω οτι θα κάνεις την δουλειά σου καλύτερα και χωρις να ακους τον εαυτό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα